Mencari Funder/Penyumbang Modal
Hakim 318 - Sat 11/Jan/2020 8:00am
Assalamualaikum dan salam sejahtera warga majalah.com

Saya mempunyai berpengalaman dalam bidang pembinaan rumah dan ubahsuai rumah. Memandangkan saya ada mempunyai sebidang tanah, saya bercadang untuk majukan menjadi perumahan. Kawasan adalah strategik dan mempunyai permintaan tinggi.

Oleh itu, saya membuka peluang dan memerlukan funder/modal bagi menjayakan perancangan bisnes saya ini. Anggaran modal dalam RM 160k- RM 200k.

* penerangan akan diberikan secara detail untuk yang betul-betul berminat.

* Perjanjian disediakan oleh saya atas persefahaman kedua belah pihak.

* Jangkaan Modal Dapat semula (18 bulan).

* Permintaan rumah dan keperluan semasa adalah tinggi.

* Diharap/digalakan funder/penyumbang modal orang IPOH/Berhampiran (kerana office sy di IPOH) dan ianya dapat memudahkan perbincangan yang lebih lanjut. Jika diluar Kawasan pun boleh dipertimbangkan.

Untuk makluman lanjut boleh berbincang melalui call/wasap atau terus berjumpa.

Boleh hubungi saya trus di talian
013-3664640

Niche: Mencari Pelabur | Kontraktor Pembinaan
     
  1. Hazrul Nizam - Sun 12/Jan/2020, 5:29pm
    Mohoh tuan Hakim berhati hati mencari dana/fund. Terdapat penipu aktif yg berpura pura menawarkan dana dan meminta deposit. Sebaik sahaja tuan membayarnya, penipu melarikan diri.

    Penipu menggunakan identiti mangsa lain yg telah dicuri lebih awal (salinan IC, akaun bank dan Kad ATM). Apabila tuan membuat laporan polis, mangsa yg identitinya dicuri tadi akan disiasat. Penipu bebas lari dan bergiat aktif mencari mangsa baru.  
  2. Hakim 318 - Sun 12/Jan/2020, 11:21pm
    Hazrul Nizam terima kasih atas makluman dan keperihatinan tuan. Saya hanya akan deal dengan sahabat yang hanya sudi berjumpa dan bukan deal hanya melalui call kerana ini untung keuntungan bersama dan keberkatan. Jika ada y seperti tuan nyatakan minta dijauhkan dan mohon dia bertaubatlah.  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)