Mencari Funder/Penyumbang Modal
Hakim 318 - Sat 11/Jan/2020 8:00am
Assalamualaikum dan salam sejahtera warga majalah.com

Saya mempunyai berpengalaman dalam bidang pembinaan rumah dan ubahsuai rumah. Memandangkan saya ada mempunyai sebidang tanah, saya bercadang untuk majukan menjadi perumahan. Kawasan adalah strategik dan mempunyai permintaan tinggi.

Oleh itu, saya membuka peluang dan memerlukan funder/modal bagi menjayakan perancangan bisnes saya ini. Anggaran modal dalam RM 160k- RM 200k.

* penerangan akan diberikan secara detail untuk yang betul-betul berminat.

* Perjanjian disediakan oleh saya atas persefahaman kedua belah pihak.

* Jangkaan Modal Dapat semula (18 bulan).

* Permintaan rumah dan keperluan semasa adalah tinggi.

* Diharap/digalakan funder/penyumbang modal orang IPOH/Berhampiran (kerana office sy di IPOH) dan ianya dapat memudahkan perbincangan yang lebih lanjut. Jika diluar Kawasan pun boleh dipertimbangkan.

Untuk makluman lanjut boleh berbincang melalui call/wasap atau terus berjumpa.

Boleh hubungi saya trus di talian
013-3664640

Niche: Mencari Pelabur | Kontraktor Pembinaan
     
  1. Hazrul Nizam - Sun 12/Jan/2020, 5:29pm
    Mohoh tuan Hakim berhati hati mencari dana/fund. Terdapat penipu aktif yg berpura pura menawarkan dana dan meminta deposit. Sebaik sahaja tuan membayarnya, penipu melarikan diri.

    Penipu menggunakan identiti mangsa lain yg telah dicuri lebih awal (salinan IC, akaun bank dan Kad ATM). Apabila tuan membuat laporan polis, mangsa yg identitinya dicuri tadi akan disiasat. Penipu bebas lari dan bergiat aktif mencari mangsa baru.  
  2. Hakim 318 - Sun 12/Jan/2020, 11:21pm
    Hazrul Nizam terima kasih atas makluman dan keperihatinan tuan. Saya hanya akan deal dengan sahabat yang hanya sudi berjumpa dan bukan deal hanya melalui call kerana ini untung keuntungan bersama dan keberkatan. Jika ada y seperti tuan nyatakan minta dijauhkan dan mohon dia bertaubatlah.  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
Makan Dan Mandi Sampai Kecut Di Anak Sungai Di Kaki Gunung
Siapa sangka di area Jeram Perak ada banyak lokasi menarik. Tak jauh pun dari Tol Gopeng Highway Plus. Keistimewaan tempat ni, kita boleh makan didalam sungai sambil rendam kaki dalam air yang sejuk. Lepas makan boleh terus terjun dalam sungai :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.