Mencari Funder/Partners untuk Modal Projek Pecah Lot - Melaka/Muar
Muhd Aieman - Fri 4/Jan/2019 2:56pm
Assalamualaikum Salam sejahtera.

Saya ingin mencari partner atau funder yang serius untuk memberi modal kepada saya. Saya merancang untuk membuat projek pecah lot di negeri melaka dan muar (johor).

Untuk pengetahuan tuan/puan saya baru nak memulakan projek ini. Saya juga mengambil kerja2 sub kontraktor. Jika tuan/puan berminat untuk bekerjasama dengan saya sila hubungi atau WhatsApp sy

Muhammad Aieman
0196553934

Niche: Mencari Pelabur | Agen Hartanah | Tanah Untuk Dijual
     
  1. Therev 2 - Sat 5/Jan/2019, 6:41pm
    Saya mencari project yang memerlukan contractor...project yang ada paymaster..kalau ade bleh pm saya 019-782 4954  
  2. Syima 43 - Fri 1/Feb/2019, 9:34am
    JANGAN BACA MARBAHAYA!!...
    JANGAN BACA MARBAHAYA!!...
    JANGAN BACA MARBAHAYA!!...

    Nak kongsi sikit kisah seorang Iron Lady dulu kerja sebagai JAGA ( Security ) kini menjadi JAGUH Malaya!!..

    Bagaimana si Diana ni boleh Transform 500% selepas sertai Projek C.E.O kami ni??Pelik bin Ajaib!!.. Sebenarnya tiada apa Pelik bin Ajaib punnn...Diana seperti orang lain juga serba kekurangan.Beliau memang ZERO habis ketika nak mulakan projek C.E.O ni..Tiada Wang,Tiada Pengalaman dan Pengetahuan.Tapi beliau nekad untuk sertai projek C.E.O ni walauapapun cabaran dan dugaan. Alhamdullilah..dalam tempoh 3 bulan dia dah Jana Pendapatan terkumpul sebanyak R50ribu sebulan!..

    Bagaimana Diana boleh dapat Untung sebanyak tu???

    Dengan hanya Modal sekali seumur hidup kini Diana menjana keuntungan lebih 300% setiap bulan tanpa batas dan waktu!..Berbaloi-baloi beb!!..Korang boleh bayangkan tak...dalam usia Diana yang masih setahun jagung dan masih lagi terkial-kial lagi dalam Projek C.E.O dah merasa duit $$$$$ banyak gilerr..
    peergggghh..nangiss😭😭😭😭

    ''Ini lebih Power dari Skim Cepat Kaya beb!..Skim cepat kaya pon hanya boleh bagi 10%-20% jee sebulan..erm itupun 3kali jer dapat (macam Ibrahim pendek cakap..3kali sahaja bang boleh baling)..ermm nasib baik dapat..kalau tak dapat?? meLeburrr!!..adehhh..''

    Say No Skim Cepat Kaya!!

    ''Kalau boleh kaya tanpa langgar undang-undang kenapa nak langgar undang-undang..betul tak?
    -Mastermind''

    Projek C.E.O kami adalah satu program keusahawan yang berlesen dan sah dari segi undang-undang dan hukum syarak.Kami tidak menjalankan sebarang peleburan haram dan apa-apa sahaja program yang bertentangan dengan undang-undang negara dan hukum syarak.

    Projek C.E.O kami bukan hanya untuk rakyat Malaysia sahaja malah terbuka juga kepada bukan warganegara.Projek C.E.O dah terlajak sampai ke Singapura,Thailand,Brunei dan yang terkini dari Dubai..Pak Arab beb!!.Kami mempunyai pengalaman dan pengetahuan yang luas dalam industri ENiaga.Pelbagai pencapaian telah kami capai.Kami adalah PERINTIS kepada Idea-Idea,Formula dan Stratergi Gempak yang boleh Menggegarkan Poket anda.

    Ohya!..kami ada satu FORMULA ''XX'' bagaimana dalam tempoh...
    7 hari Anda Bersara
    7 hari 18 ribu
    3 bulan penuh akaun ASB
    3 bulan pakai BMW/Superbike
    6 - 12 bulan memiliki Rumah Impian

    Macamana tu???Anda hanya perlu mulakan langkah PERTAMA iaitu dengan tegur saya di..

    www.wasap.my/60162635340 /nakjadiCEO
    www.wasap.my/60162635340 /nakjadiCEO
    www.wasap.my/60162635340 /nakjadiCEO

    fenomenabuatduitcepat.wordpress.com

    #jadiceo
    #7hari18ribu
    #100%onlinebisnes
    #0162635340
    #wasapnow
    #atsproject..  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Durian Hutan Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)