Mencari Funder/Angel Investor untuk Fund Projek Bina Kilang Bagi Produk yang Sudah Ready Pasaran
Ohsemm Group - Thu 21/Feb/2019 2:59pm
Assalamualaikum warga majalah.com

Saya Mohd Syakir dari ohsemm soft ice-cream, mencari mereka yang berminat untuk melabur bagi sebuah projek pembinaan sebuah kilang untuk suatu produk yang sudah sedia market di pasaran:

Memperkenalkan diri saya, sudah menjalankan perniagaan katering soft ice-cream sejak 2010 dan sudah menerima pelbagai tempahan dari seluruh pelusuk negeri termasuk Negeri Perak, Selangor, Pahang, Terengganu, Melaka, Negeri Sembilan dan Johor.

Kini mempunyai ejen di Selangor dan dalam masa terdekat di Sabah akan dibuka. Pernah beberapa kali masuk dalam surat khabar utusan, kosmo dan metro.

Saya juga pernah di temuramah oleh pemberita RTM untuk berita tv1 pada pelancaran tahun 2016:
https://www.youtube.com/watch?v=nPrA8beXlvE

Juga joint venture dengan MAXIS untuk pengiklanan mereka pada tahun 2015
https://www.youtube.com/watch?v=80h4ADcUTAI

Tak kurang juga menjadi vendor untuk katering aiskrim pada hari raya Perdana Menteri pada tahun 2017:

Apa yang saya nak tekankan di sini, selama 8 tahun menjalankan perniagaan ini, saya telah menemui satu peluang besar dalam bisnes ini, dan saya perlukan sejumlah RM250k untuk membina kilang ini,

Boleh hubungi saya 0196031650 atau terus whatsapp saya untuk maklumat lanjut:
www.wasap.my/60196031650/projek+250k

Niche: Bisnes Ais Krim | Mencari Pelabur
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Ohsemm Group - Thu 21/Feb/2019, 3:04pm
    Maaf ini adalah link majlis sambutan hari raya Perdana Menteri pada tahun 2017

    https://www.facebook.com/ohsemmicecreamHQ/posts/1556533504367610?__tn__=-R  
  2. Ohsemm Group - Thu 21/Feb/2019, 3:10pm
    Jika tuan/puan berminat, kita set temujanji dan saya akan bawa sekali kertas kerja untuk pihak tuan/puan evaluate, selepas itu baru proceed ke next step. Saya boleh berjumpa di area KL/Selangor atau di Melaka juga.  
  3. Mohd Zaid Bin Kadir - Fri 22/Feb/2019, 1:31am
    TUAN tidak apply geran kerajaan ke..  
  4. Wahmarketings Com - Sat 23/Feb/2019, 12:43am
    Saya biasa tengok brand OhSemm ni. mmg ada cerita sebalik brand tu. saya suggest tuan mohon pada PUNB. Tuan pun dah lama dalam biiz ni bankk statement mesti cun . PUNB mmg boleh beri bantuan kalau sekadar RM 250k. tapi jangan cerita nak bukak kilang atau apa. just propose nak perbesar perniagaan.  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.