Mencari Ejen Dropshipper & Reseller
Myra Boutique 3 - Fri 11/Nov/2011 10:28am [Last Comment]
Myra Boutique adalah perniagaan yang menjual pelbagai produk & pakaian berkaitan wanita & kanak-kanak (termasuk bayi). Produk-produk termasuklah blouse, jubah wanita, tudung, beg tangan, aksesori wanita, aksesori kanak-kanak, aksesori bayi, pakaian bayi, pakaian kanak-kanak, dan lain-lain lagi.

Dalam mengembangkan & meluaskan perniagaan kami, Myra Boutique mencari ejen-ejen dropshiper & reseller untuk expand our business ke serata tempat.

Kami menawarkan anda komisen tertentu untuk setiap item yang berjaya dijual, dan komisen yang tinggi untuk ejen yang berjaya menjual dalam kuantiti yang besar dan mencapai target bulanan kami untuk setiap ejen. Komisen adalah dalam bentuk diskaun tertentu ke atas harga penuh setiap item.

Untuk maklumat penuh, boleh berhubung dengan wakil kami di laman Facebook kami di alamat:
http://www.facebook.com/myra.boutique

Niche: Program Dropship
 
1. Effarizza - Fri 11/Nov/2011, 10:37am
berminat boleh email syarat2 nyer x kat shegwa84@gmail.com  
2. Nshaz - Fri 11/Nov/2011, 10:45am
sy da add fb.. leh send details - zahey871008@yahoo.com..
tq..  
3. Sufiannvr - Fri 11/Nov/2011, 10:47am
salam, tumpang iklan ye tuan tanah.. kepada sesiapa yang berada di penang dan kedah, boleh la hubungi saya utk jadi agen jualan produk air freshner yang tengah hangat dipasaran. modal tidak diperlukan, hanya jual barang yang sy bekalkan..sangat mudah dan lumayan.. hubungi saya di pyannvr@yahoo.com atau call/sms ke 0134730024. tq.. 'org kita, kita tolong'  
4. Arisaa Sales And Marketing - Fri 11/Nov/2011, 12:07pm
blh send details kepada
arisaa.sam@gmail.com  
5. Mel 7 - Fri 11/Nov/2011, 12:26pm
Berminat.azmil83@gmail.com  
6. Fikri 13 - Sun 13/Nov/2011, 4:01pm
Bagi Yang Berminat Hendak Membeli Gadgets Monster Beats Secara Borong Boleh Email Kan Kepada Saya

GamesOnline123456@yahoo.com  
7. Fiq 34 - Mon 14/Nov/2011, 1:07am
boleh email detail kepada saya tak? kedai1online@gmail.com tq :)  
8. Delisya Adam Amanda - Wed 16/Nov/2011, 8:32pm
berminat  
9. Afiq Zulkifle - Wed 16/Nov/2011, 11:55pm
Send detail to afiq.zulkifle@gmail.com  
10. Faizul Akil - Thu 24/Nov/2011, 2:05am
blh send details kepada fasyonlineshop@yahoo.com  
11. Bebby Diniey - Sat 26/Nov/2011, 12:08am
emel sy-missnurdini@ymail.com  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..