Mencari Consignment - Tapak Di Ekspo Raya 2011 Bandar Temerloh
Afif Zul - Fri 5/Aug/2011 7:46am [Last Comment]
Mencari consignment (8-29 Ogos) untuk booth Ekspo Hari Raya di bandar Temerloh..

Barang-barang sesuai seperti baju kurung, baju raya lelaki, pakaian raya kanak-kanak dsbg.

Niche: Program Consignment | Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Pakaian Lelaki | Pemborong Pakaian Kanak2
 
1. Fozz - Fri 5/Aug/2011, 11:14am
Saya dapat membekalkan baju kurung moden, jubah, blaus, baju kiko kanak-kanak, baju kemeja berjenama seperti playboy, charlie dan alien dilon.
saya juga di Temerloh
hubungi sya melalui fozz.res@gmail.com  
2. Bigapple - Fri 5/Aug/2011, 12:17pm
ingin menjual baju kurung exclusive,baru dipasaran..boleh hantar email syarini_zaimi@yahoo.com  
3. Norhaslinda 2 - Fri 5/Aug/2011, 1:15pm
berminat ngan perfume tanpa alcohol? dan juga car perfume email sy rockyzad22@yahoo.com  
4. Niawish - Fri 5/Aug/2011, 2:11pm
berminat dengan kuih raya, kerepek, maruku dan jeans? hubungi saya untuk bekalan niawish@gmail.com
terima kasih  
5. Arina 7 - Sat 6/Aug/2011, 5:47pm
nak let go kain batik 3 serangkai indonesia dan kerongsang
hubungi ./ sms 011-19285256  
6. Zameri - Sun 7/Aug/2011, 6:19pm
saya ada jual pelbagai jenis tudung. saya pun ada mohon ekspo raya temerloh tapi tak dapat. kalau betul2 berminat, hubungi / sms 013-9666345  
7. Nur 133 - Tue 9/Aug/2011, 12:53pm
nak beli sampul duit raya secara borong emel saya.....jaja_joyable@yahoo.com.my  
8. Hijri - Wed 10/Aug/2011, 10:30am
sy org bera...sy nk letak baju kurung kanak2 boleh ke?  
9. Hijri - Wed 10/Aug/2011, 10:32am
ni no telefon sy 0137863861.  
10. Cik Enon - Wed 10/Aug/2011, 4:41pm
salam....saya ada baju kurung wanita & kanak2 - mana2 pihak yg berminat utk beli secara borong sila hubungi sy, nak tutup kedai baju... so nak let go semua sekali.... zimbazulu@yahoo.comm  
11. Niawish - Thu 11/Aug/2011, 2:12pm
cik enon, email list n gambaq skali bleh?
niawish@gmail.com  
12. Mohd Zairi 3 - Sat 20/Aug/2011, 12:19am
maaf.. tlg beri laluan.. sy ada rumah utk dijual di alamat NO10, JALAN T/J 4/5, TAMAN TEMERLOH JAYA, TEMERLOH. Cuma RM125K Sahaja. kalau ada sapa2 yg berminat tu boleh lah hubungi 019-6576768. hairy..  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..