Mencari Business Yang Mengancam
Azeme - Thu 27/Sep/2012 2:59pm [Last Comment]
buat warga majalah.com, saya memerlukan bantuan anda semua untuk mendapatkan apa apa business yang terbaik. Bukan MLM atau salesman. kalau ada, tolong emailkan pada saya di handsetman@gmail.com. kerjasasama anada amat amat amat dihargai.....

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Azizan 33 - Thu 27/Sep/2012, 3:21pm
anda boleh cuba di sini klick je kat link nihttp://Mix-Fag.com/?ref=1154122 selamat berjaya  
2. Aisyah 84 - Thu 27/Sep/2012, 3:27pm
Bisnes Emas Sadur Korea, Bangkok Burma Harga Kilang!

Untuk melihat Katalog & Harga Borong boleh Layari Facebook
http://www.facebook.com/pages/Barang-Kemas-Murah-Noahshoppe/351457211572041
Email : noahshoppe@yahoo.com

MSG/CALL 0139133290/0179993864 (AISYAH) UNTUK sebarang pertanyaan...

Tqvm..  
3. Damia 21 - Thu 27/Sep/2012, 3:40pm
The Ideal Business

http://ndamia.webs.com  
4. Bb Amri - Thu 27/Sep/2012, 3:51pm
Jual Perfume mini EDP pelbagai jenama terkenal keluaran Smart Collections. Berminat call/sms sy 0132707445  
5. Faisal 14 - Thu 27/Sep/2012, 4:12pm
jual dubai perfume.....dreba8869@yahoo.com  
6. Zahiruddin 3 - Thu 27/Sep/2012, 4:22pm
jadi agen prepaid PERCUMA...info lanjut di http://tmzprepaid.blogspot.com/
pakej lain harga boleh runding..  
7. Luqkissa Furnishing 2 - Thu 27/Sep/2012, 4:37pm
berminat business curtain n w.paper boleh menjadi patnern tak perlu modal cuma padai membwat sales co 0126311414  
8. Biz On Air - Thu 27/Sep/2012, 8:46pm
BISNES SANTAI DARI RUMAH ! Paling Mudah, Paling Murah, Pakej lengkap, Sistem Hebat, Income Lebat, Jangan Lambat. Satu-satunya program yang direkakhas untuk sesiapa yang tak pandai menaja...kalau menaja, lagi lah lumayan!
Dapatkan maklumat selanjutnya di sini..
http://bit.ly/Ntv7wg  
9. Farhana Yusof - Thu 27/Sep/2012, 9:57pm
Salam..

Minat untuk menjadi keluarga Organo Gold?

Tidak rugi untuk mencuba.

Call/ SMS Farhana 012 694 5926  
10. Mawar Merah 5 - Thu 27/Sep/2012, 11:14pm
berminat utk bisnes perfume original rejected???
boleh email kpd sy derose_beautyshoppe@yahoo.com  
11. Suhaimi 154 - Fri 28/Sep/2012, 12:16am
saya memerlukan suntikan modal untuk projek yang sedia ada....berminat hubungi saya melalui email atau call saya 012-3155684  
12. Keretawangi - Fri 28/Sep/2012, 6:50am
jadi agen www.qmathsmalaysia.com  
13. Badrul 27 - Fri 28/Sep/2012, 9:37am
Sekadar berkongsi, mulakan dengan apa yg anda rasa anda paling minat, dan yang paling penting, minat anda tu membawa manfaat dan faedah kepada ramai org.
Hasilnya mungkin akan datang kemudian, yang penting permulaan anda dan teruskan menggali, insyaallah akan berjaya.
Selamat bereksperimen.  
14. Mishal Abdul 2 - Fri 28/Sep/2012, 10:52am
camner nk berniaga kalau xnk deal dgn org.. dan setiap permulaan mmg u kena bermula sebagai salesman.. kalau xjual barang pun jual diri (promote diri sendiri as a supplier or seller). Nk kedai runcit u kena canang kt kenkawan sana sini suruh dtg brbelanja kt kedai u kan...??? Sama jer biz aper pun, tipu kalau ada biz yg mengatakan tidak perlu jumpa/cari org, tdk perlu menjual, cuma produk boleh berlainan.. Matlamat sama, teknik, konsep n strategi mungkin berlainan. Minat shj tanpa modal yg cukup pun akan terbantut juga impian kita.. Ikut kemampuan, biz aper yg awk boleh buat dgn modal sekian n sekian.. pd sy mustahil setup kedai runcit hanya dgn modal RM1000, kan..?? lagi ler yg ada modal kurang dr itu.. jd fikir2lh tq//mishal  
15. Koperasi Bina Usahawan Utara Bhd - Fri 28/Sep/2012, 11:29am
salam...


sekadar berkongsi dgn semua yg ada di sini.. koperasi bina usahawan utara berhad sdg mengusahakan perniagaan pemilikan pemotoran tanpa riba di sini peluang utk anda yg ingin berjuang bersama2 ALLAH memerangi riba dgn membantu koperasi melaksanakan amanah ini utk membantu pelajar2 melayu islam utk tidak terjebak dgn riba...

dan anda membantu koperasi memiliki sukuk/syer/saham koperasi adalah di pelawa berbuat demikian.dan kepada yg nak aktif utk sama2 menjayakan agenda ini ditempat anda juga dialukan...

wassalam..018-9475 996  
16. Hussin 4 - Fri 28/Sep/2012, 3:33pm
Kalau berminat nak buka kiosk satay -latihan disediakan secara percuma. Sehingga kini kami dah ada 40 senarai yg berminat. Jika berminat sila contact Pn Hjh Zarina @ 019-2368808. Tgh aturkan tarikh training (1 hari) maksima 10 orang per sessi.  
17. Nurie Taadin - Fri 28/Sep/2012, 10:00pm
Salam..
Rakaniaga syarikat pengiklanan yang menguruskan iklan syarikat seperti Canon, Gucci, acer, Calvin Klien, Mont Blanc, nike & banyak lagi.
Modal : RM1800
Pendapatan : RM600 sebulan
Tempoh : 11 bulan
Jumlah Keuntungan : RM6,600
Keuntungan bersih : RM4,800
Berminat sms MajalahRad nama penuh no.tel ke 0166090196 segera!!  
18. Bono 2 - Fri 28/Sep/2012, 10:54pm
TAK MENGANCAM LANSUNG SEMUANYA  
19. Faizal La Aj - Sat 29/Sep/2012, 1:12pm
Bisnes menggunakan IC/mykad sebagai platform pendapatan yg berterusan selagi wujudnya IC...

berminat sila hubungi:
m.faizal : 0132527045
FB: Faizal La Duda
E-Mail:Mofar_strife@yahoo.com  
20. Asrul Nisam - Sun 30/Sep/2012, 1:24am
kepakaran sy adalah menyelamatkan isteri dan anak2 anda selepas ketiadaan anda...xleh nk janji jutaan ringgit,tp kne usaha..modal kecik insyaallah memberi pulangan..barangan keperluan 17 juta rakyat malaysia..0126987679/nizam  
21. Wani 51 - Sun 30/Sep/2012, 1:14pm
Hi en azeme n sume warga majalah..
Kt sini, wani nk share satu projek mmg best..melibatkan retailing..
Sume th, power retailing mmg besar kn..
Dan projek wani unik coz menggunakan konsep affiliate marketing n platform Mykad dlm ni..
Mmg best, terhad pd yg terawal coz kuota utk apply adlh TERHAD...
Leh tgk website projek www.mykad.aj.my
@ hubungi wani trus 017-9396956.. Tq  
22. Arif Ikhwan 3 - Sun 30/Sep/2012, 6:40pm
Sy pembekal perfume pen.
Details lihat di http://perfumepen.blogspot.com/
Harga borong RM5.70.
Thanks.
Arif 019-3887635  
23. Liz30 - Tue 2/Oct/2012, 4:41pm
Salam,
Kalau Encik berminat nak invest dalam perniagaan trading saya. Saya ada plan perniagaan yang bagus disamping client tetap/sales margin tetap. Saya perlukan 100k, tempoh byran kepada funder 3k minimum setiap bulan selama 36 bulan (3tahun) atau 25% lebih dr nett profit syarikat. Jadi pulangan balik pada pelaburan adalah tetap. Pelabur juga boleh libatkan diri dlm perniagaan.
Contact saya +60169952146 untuk diskusi lanjut & perjumpaan.  
24. Izan Mk - Wed 3/Oct/2012, 4:07pm
Kami akan membantu anda mencapai pendapatan RM10 ribu sebulan. Sertai seminar Jutawan10K kami di Melaka. Bukan kerja sales atau MLM. Modal perniagaan disediakan. Terhad kepada 50 peserta sahaja. Info lanjut email: izansv@digiproline.com  
25. Abaya Arabian Closet - Thu 4/Oct/2012, 3:42pm
Salam. Berminat dengan business habbatus sauda seed, buah zuriat, bedak arab? hubungi kami di abaya.arabiancloset@yahoo.com  
26. Mesmerize Corporate Services - Thu 4/Oct/2012, 5:19pm
membuka kedai hardware sndiri?dengan modal sekurang-kurangnya RM55K, anda boleh mempunyai kedai sendiri (renovate ditggung franchisor), stock RM 200k (sebahagian dana dari PNS)untuk menjalankan bisnes, serta bimbingan daripada franchisor dan PNS..

Bayaran bulanan kepada franchisor dan PNS- tidak melebihi RM 5k.

Maklumat lanjut, email ke mcs_my@hotmail.com  
27. Dr Pakar - Sat 13/Oct/2012, 4:55pm
Salam,bisnes yang mengancam adalah bisnes yang modal rendah, produk mudah di jual dan komisen tinggi.

Email / sms / hubungi saya untuk maklumat lanjut.

mrmind77@gmail.com / 0127722441  
28. Moonabaya Dot Com - Wed 17/Oct/2012, 12:34pm
Dropship jubah awak rasa mengancam tak? :D

Jika berminat daftar di: http://www.moonabaya.com/dropship  
29. House Of Perfumes - Wed 17/Oct/2012, 2:12pm
salam,
cburi la bsnes minyak wangi, keuntungan lbih dari 300%..modal kcik, untung bsar, setup pun 5 minit je..berminat hubungi saya, hadi 019-6351676.  
30. Mamapenang - Fri 19/Oct/2012, 12:07pm
berminat jadi Penerbit Filem dan Drama ...PM me!!  
31. Diyprintingsupply - Thu 25/Oct/2012, 3:11pm
hi Azeme dan semua warga Majalah.Com,

Bisnez Printing memerlukan modal yg rendah namun pulangan yg tinggi. Profit Margin kami sebanyak 300%.

Untuk keterangan lanjut, boleh pergi ke website kami : www.DIYPrintingSupply.com atau email kami di enquiry@DIYprintingsupply.com  
32. Noryn Ann Zaki - Sun 25/Nov/2012, 7:09am
PELUANG MENJALANKAN PERNIAGAAN MENJUAL MOTOSIKAL BARU & AKSESORI

Nama saya Ann, saya seorang pengusaha wanita bumiputera yg berkecimpung dlm perniagaan menjual motosikal baru & aksesori. Kita semua sedia maklum, yg perniagaan menjual motosikal ni sememangnya dimonopoly oleh bangsa Cina. Tapi siapa kata bumiputera x mampu untuk bersaing dlam perniagaan motosikal?? Kita bole!!

Disini saya amatlah berbesar hati untuk mengajak dan memberi peluang kepada warga majalah.com yang mempunyai semangat & minat yg tinggi, tekun dan mempunyai modal untuk menjadi rakan niaga / franchise bg Kimoto Enterprise.

Sekiranya ada yg berminat, dan inginkan maklumat yg lebih lanjut.. bole la hantar email kepada saya di kimoto.nilai@gmail.com atau menghubungi saya di no 013-3702922.. Boleh jugak rujuk dan layari website Kimoto Ent di kimoto.com.my

Salam.
Ann  
33. Apez Maju 2 - Sat 22/Dec/2012, 1:24am
Sy ad biznes yg brbeza dr yg lain....blh hubungi sy.....hafiz 0127799860....  

Page 1   (Total 35 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..