Mencari Broker Project & Komisen
Nik Hafidz 2 @ Financially Happy
Thu 5/Jan/2012 11:09am [Last Comment]
Kami ingin menjemput broker,middleman,orang kenamaan yang mempunyai laluan untuk kami membekalkan barangan IT kepada syarikat swasta ataupun goverment.

Antara product kami :-

1. Gigamon - Data Switch
www.gigamon.com
- Digunakan di bahagaian server atau data center

2. Ruckus Wireless.
www.ruckuswireless.com
Smart Wifi untuk university,college,hotel,shopping mall, office kerajaan, airport, dan sebagainya

3. Vtron - Vboard, Video Wall System
Sesuai untuk university , dan pejabat pejabat


Jika berminat sila hubungi saya 0132065756 Nik atau nikhafidz@financiallyhappy.com

Niche: Kontrak Swasta
 
1. Sharsudin - Sat 18/Feb/2012, 3:44pm
Salam En.Nik,

Saya amat berminat untuk bekerjasama dengan pihak tuan untuk membuka peluan g pemasaran bagi produk-produk yang telah dinyatakan. Saya mempunyai pengalaman hampir 20 tahun dalam bidang IT sebelum ini dan kebanyakan dari pelanggan-pelanggan saya adalah dari jabatan-jabatan kerajaan, badan berkanun, GLC dan juga SME. Saya kini bekerja sendiri dan sedang mencari peluang untuk mendapatkan produk-produk baru untuk diketengahkan kepada bekas customer-customer saya dahulu. Harap dapat memperolehi detail info berhubung produk-produk yng telah dinyatakan. - Haji Din 010-5333-206  
2. Nazrin 17 - Tue 20/Mar/2012, 12:49pm
salam. tumpang add tuan rumah..saya dari syarikat purelite electrical engineering ipoh perak. sekiranya ada apa2 peluang kontrak kerja elektrik kerajaan atau swasta tlg msg atau call saya 0175844958. urusan komisyen boleh dirunding. tq tuan rumah & majalah.com  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..