Mencari Broadband RM25 Sebulan - Melaka/N9
Nor Azreen Binti Johari @ Azreen Craft - Thu 29/Dec/2011 1:34pm [Last Comment]
Askmm. saya nak cari celcom broadband yang rm25 sebulan tu... saya nak orang yang jualtu mesti kat melaka atau negeri sembilan sebab saya nak ambil sendiri......

Niche: Bisnes Broadband
     
  1. Nabil999 - Thu 29/Dec/2011, 2:06pm
    anda boleh booking dengan saya.. saya study di Melaka,, tapi stok saya akan sampai pada bulan januari 2011

    ni contact sy 0177114068 (nabil)
    ni blog promosi :
    www.mysupertopup.wordpress.com  
  2. Roxane - Thu 29/Dec/2011, 4:25pm
    area melaka ek,leh try contact farhan-0179552993, :)  
  3. Ciku - Fri 30/Dec/2011, 4:16pm
    Tumpang lalu...saya pn nak juga, sy area kl/selangor 0164440656  
  4. Kaka2011 - Sat 31/Dec/2011, 2:01pm
    salam

    call/sms saya 0193016977

    harga terbaekk utk belian borong :D

    skit2 pn bleh..hehe..tq  
  5. Sulaiman Ghani - Mon 2/Jan/2012, 11:35pm
    yg dok melaka nk call saya.free sebulan pertama.terhad call 0176424100  
  6. En Am - Tue 3/Jan/2012, 4:30pm
    saya ada stock..banyak..amk kat celcom..sms sy 0127634745  
  7. Aqizza - Tue 17/Jan/2012, 8:00am
    saya ade 10 pcs.. klu berminat sms saya 012-2557036.. rm50/pcs.. terima kasih..  
  8. Mohd Firdaus Bin Azidzan - Fri 20/Jan/2012, 3:51pm
    sy ada 5keping. satu rm45.
    merlimau. 0197774854
    tlg registerkan skali..  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia