Mencari Bisnes
Puan Sham 2 - Tue 25/Jun/2013 12:04pm [Last Comment]
Sy puan Sham, sy ingin mencari satu peluang bisnes yg boleh sy buat untuk masa yg lama, bisnes yg sy berminat adalah seperti :

:: Butik pakaian

:: Kedai makan

Sapa2 yg ada bisnes nak jual @ pun nak perlukan rakan kongsi boleh la tglkan email di sini ya dengan segera,,,,thanks majalah.com.
Lokasi yg saya nak adalah di pulau pinang sahaja.

Niche: Pemborong Pakaian Wanita | Bisnes Restoran | Ingin Berniaga
 
1. Hadi Kaderi - Tue 25/Jun/2013, 12:10pm
jadi my agent for beauty product. D'zara beauty. for details boleh contact abhadiabkaderi@yahoo.com tq  
2. Puan Sham 2 - Tue 25/Jun/2013, 12:19pm
Sapa2 yg ada kiosk ker or kedai ker untuk dijual atau disewa ( Kalau dapat sekali dgn stock2 pun lg bagus )....boleh la tglkan email anda disini. Untuk bisnes seperti yg sy sebutkan diatas sahaja & Lokasi di penang n di sebelah pulau sahaja....thanks.  
3. Syafeez - Tue 25/Jun/2013, 3:21pm
syafeez.organogold@gmail.com  
4. Mansor 28 - Tue 25/Jun/2013, 4:23pm
Kalau berminat untuk wakil umrah boleh hubungi kami Warisanabahtravel@gmail.com. Kami memerlukan agen di setiap tempat di Malaysia  
5. Kumanhensem - Tue 25/Jun/2013, 8:46pm
hati2 puan....banyak penipu dlm majalah.com ni  
6. Eyda 20 - Tue 25/Jun/2013, 10:03pm
Slm,
Brminat miliki kdai farmasi/serbaneka? Modal yg amat rendah. Tiada rsiko kerugian/prsaingan/tiada pelaburan. Income bulanan sgt lumayan/tidak terhad. Perniagaan yg boleh dwarisi trun tmurun. Latihan/bimbingan dberikan percuma. Konsep prniagaan yg sgt menarik dan mnguntungkan smua. Daftar skrg 019-5761445~waheda~  
7. Faisalmizi - Wed 26/Jun/2013, 11:06am
kalau merancang bisnes online dan perlukan laman web boleh hubungi saya.

Faisal
www.GreenElement.My  
8. Peluang 7 - Wed 26/Jun/2013, 11:23am
salam puan,

saya mempunyai kedai dan juga boleh bekalkan stok untuk puan... sekiranya berminat boleh sms saya 0195116898...kawasan Seberang jaya, Penang  
9. Asiken 2 - Wed 26/Jun/2013, 1:41pm
As Salam, anda berminat utk mengusahakan Kedai francais farmasi konsep seperti guardian / Watson , lebih menarik barangannya terbukti mempunyai ramai pengguna.
*PERCUMA kos renovation,
*PERCUMA sewa bulanan,
*PERCUMA bil utilities,
*PERCUMA stok barangan,
*PERCUMA Jurufarmasi.
*PERCUMA bimbingan & latihan.
Perniagaan boleh diwarisi turun temurun

Seperti mustahil......tetapi itulh realitinya

Berminat?..... Sila hubungi,
call,SMS,whatsApps & email
0122703797  
10. Roselina - Wed 26/Jun/2013, 2:14pm
Salam,

Blh juga contak saya utk dapatkan Info kedai Francais modal RM5300.00

Bersara awal n rancangkan kehidupan yang lebih baik...

Whatsapp : 019-3896942 (Faizal)  
11. Mohd Ezri Maula Haron - Wed 26/Jun/2013, 6:50pm
salam/slmt sejahtera warga majalah,tolong bagi tahu kawan lain yang ada syarikat tp tak ada projek atau yg bru nak cebur dunia p'niagaan saya nak kongsikan satu projek di bawah MDEC dan berstatus MSC, yang mana projek ni menggunakan platform MYKAD. Lesen projek yang di keluarkan sangat TERHAD.

kelebihan menjalankan projek ni:-
~ Ada inkubator sebanyak rm30 ribu.
~ Sistem b'taraf MSC.
~ Pembayaran Keuntungan Berterusan.
~ Peneraju pasaran asia(ARFF)

so jangan lepaskan peluang ni. lesen dah tak banyak, jumpa saya dulu, dengar baru nilai potensi projek ni.

kalau serius call atau sms untuk set masa temujanji.

call 0136839043 ~ezri~ person incharge

"FAST DECISION FAST RESULT"  
12. Mohamed Shariff Mat Jam - Wed 26/Jun/2013, 7:06pm
Berminat perniagaan restoran lokasi sungai buloh call 0196600012 sms 0126900004 ambil alih / rakan kongsi semua sudah lengkap baru beroprasi selama 2 bulan  
13. Aremin Ali - Wed 26/Jun/2013, 8:45pm
puan bleh tgk dlm mudah,categories bussines for sale..kat situ ade mcm2 jenis bisnes for sale..so mane la tau kot2 ade yg berkenan dan mampu tuk d ambil alih kan..sape tau rezeki puan ade d situ..sekadar pandangan.. bagi yg menjalankan bisnes d FB jom dapatkn robot FB,tingkatkan jualan anda d FB. Pemasaran FB secara automatik. http://bit.ly/1364Pvm  
14. Aaron Arrashid - Wed 26/Jun/2013, 8:49pm
salam sy ada satu peluang yg sangat baik
boleh hubungi sy untuk lebih lanjut>>>
010 538 4134  
15. Nurul Izzah 5 - Thu 27/Jun/2013, 12:30am
Ingin Income Konsisten RM1000++ Setiap Bulan...???
----------------------------------------------
Ezybid2u Online Store SBS( Stokies Buy Solutions )
- X perlu menjual
- X perlu cari customer

More detail - pm
Sms/whatsup 01119234009 ( nurul )


Layari website www.ezybid2u.com
More Save, More Fun, More Reward  
16. Ecoswaypharmacylife - Thu 27/Jun/2013, 12:48am
BOLEHKAH KITA MEMILIKI PERNIAGAAN ALA FRANCAIS BERMODALKAN RM10,000 KEBAWAH ????

Jawabnya : BOLEH !!!

- Khusus untuk anda yang serius ingin berniaga dan SERIUS nak BERJAYA.
- Yang ada modal RM5,300 sahaja.
- Yang pernah gagal dalam perniagaan sebelum ini.
- Yang nak berniaga tapi tak tahu nak bermula macam mana. (KURSUS & BIMBINGAN diberikan)
- Yang tidak ada kerja tetapi ada modal RM5,300.
- Yang berminat menguruskan kedai sendiri.
- Untuk anda yang ingin mengubah taraf ekonomi hidup.

SEMUANYA PERCUMA!!!
# Kos ubah suai/renovasi kedai.
# Kos stok barangan dalam kedai (anggaran RM600K - RM800K)
# Kos sewa bulanan kedai.
# Kos operasi.
# Tak perlu pikir/ tiada risiko.
# Boleh DIWARISI.

SEBUAH KEDAI DAN SEMUA KOS OPERASI PERCUMA (FREE) !!!!!!
(Syarikat Malaysia Bertaraf Antarabangsa)

Jalan lepaskan peluang terhidang. Untuk yang betul-betul berminat, BERTINDAK SEGERA dengan menghubungi/sms/whatsapp Cik Tasya 019-338 7488 untuk keterangan lanjut.
Anda juga boleh lawati blog www.tashyanajoe.wordpress.com

CEPAT!! PELUANG TERHAD!!!!!!  
17. Spice Classic - Thu 27/Jun/2013, 5:35pm
Assalamualaikum ... Puan cuba explore my proposal ... anything can contact me direct.  
18. Eddy 120 - Fri 28/Jun/2013, 9:43am
Salam dan hai semua...tumpang iklan.

Saya mencari rakan niaga/ business partner untuk perniagaan seperti restaurant/kafe/gerai dsb.

Hubungi/wechat/whatsapp saya di 016-2718150 -Eddy Azhar.

Lokasi: Ampang/ Pandan KL  
19. Lyna 16 - Fri 28/Jun/2013, 9:46am
salam, beminat utk belian borong kurung moden colour blog & Jubah Ryana design exclusive dr ienaz..blh tgk di FB kami utk detail. Kami di area Tasek Gelugor @ msg/call 0125948953/0194205183
https://www.facebook.com/ienazcollections/photos#!/ienazcollections  
20. Natasha 35 - Sat 29/Jun/2013, 12:37am
Kami ada bekalkan kain pasang dgn harga murah. Pembelian secara borong shj. Tiada katalog. Sepasang 4meter. Siap dipotong, dilipat dan dimsukkan dlm plastik. Ready utk jualan. Serendah rm20 shj. Minumum 10psg. 50psg keatas penghantaran adalah percuma.

Email : ntash_natasha@yahoo.com
Natasha.aahmad@gmail.com

Text/whatsapp : 01126219272

Regards  
21. Hartanahmurah Com - Sat 29/Jun/2013, 1:18am
JUAL BELI HARTANAH ANDA DI WEBSITE HARTANAH 1MALAYSIA YANG TENGAH TOP..:
www.hartanahmurah.com  
22. Kevin Ling - Sat 29/Jun/2013, 8:34pm
Manjadi agent pelancongan, anda pasti terkejut keuntungan tiap-tiap bulan!!!

Dengan model sebanyak RM1200!!!!

call 0168782850  
23. Nina 159 - Sun 30/Jun/2013, 11:09am
salam.saya perlukan partner utk perniagaan makanan francais.sekiranya puan bminat boleh hubungi saya nina 011-24286189  
24. Saffa Adiza Narudin - Sun 30/Jun/2013, 12:22pm
Salam..kak,dptkan tudung 3 layer ala fareeda dgn harga serendah rm30..hubungi saya Lieza 0122401700  
25. Putih 7 - Mon 1/Jul/2013, 3:08pm
Salam 1 malaysia, saya miera dari JIWA NIAGA TRADING ada Membekalkan produk terbaik yang dicari-cari ramai, iaitu WHITE LIGHT pemutih gigi yang sangat berkesan dalam masa 10minit sahaja, pn/tuan yang sedang mencari tok boleh dapatkan dengan kami, harga serendah rm14 sahaja, harga jualan setinggi rm89, ikut anda nak jual berapa.....jika anda berada diluar kawasan kami boleh poskan,mierasakura88@yahoo.com/SMS 0122575527  
26. Richard 15 - Mon 1/Jul/2013, 9:22pm
Puan dan warga majalah,
Peluang kerjaya dari rumah
http://tinyurl.com/om759qj
http://tinyurl.com/kp7bpdb
Kalau rajin, anda akan meraih hasil lumayan. Selamat mencuba  
27. Syed Azlah - Mon 1/Jul/2013, 10:06pm
Kami merupakan satu satunya syarikat yang menghasilkan produk pakaian jahitan bermanik secara besar besaran yang menjadi kegemaran ramai. Produk kami merupakan inovasi terbaru dalam fesyen pakaian wanita moden. Koleksi ekslusif kami terdiri dari pelbagai warna, size serta corak manik yang unit bagi menambahkan keanggunan serta tarikan kepada sipemakai. Rekaan yang menggunakan manik berkualiti tinggi, terdapat pelbagai corak dari pelbagai konsep bagi memenuhi pelbagai citarasa. Harga yang amat berpatutan. Kami menawarkan pakej yang istimewa kepada pihak individu serta mereka yang mempunyai kedai/butik fesyen yang ingin menjadi pengedar kami. Sila hubungi kami untuk keterangan lanjut.

Syed +6012-6707405, email : sazma01@gmail.com. Website kami sazmabeads.com  
28. Hanim 17 - Tue 2/Jul/2013, 12:40am
NIENA HALAL MART, WANGSA MAJU, KUALA LUMPUR adalah pemborong dan pembekal pelbagai BISKUT RAYA, KEK LAPIS SARAWAK DAN KEREPEK KEREPEK sempena menjalang sambutan Hari Raya ni.
TEMPAHAN DAN JUALAN DI BUKA SEKARANG.

1. Kepada orang perseorangan yang berminat untuk menjadi Agent Jualan kami, sila hubungi kami segera. Katlog beserta harga akan di bekalkan. Mulakan mengambil tempahan sekarang dari rakan2 pejabat, saudara mara, rakan FB & on line dll.

2. Kepada pengusaha yang mengambil tempahan Hamper Raya, kami boleh bekalkan biskut2, kek lapis Sarawak, kerepek2, acar buah(botol), sambal tumis ikan bilis (botol), pes asam pedas, perencah masakan dll yang dapat dihiaskan dalam hamper anda. Lebih menarik kan?

3. Kepada yang mempunyai premis tetap seperti Restoran, kafe, kantin, kedai runcit, Halal mart dll, kami bekalkan secara Bill to Bill dan Congsigment. Keutamaan pada yang berada di area KL dan Selangor sahaja.

Hubungi kami terus.
NIENA HALAL MART, WANGSA MAJU, KUALA LUMPUR
(berdekatan Jusco Wangsa Maju, Seksyen 1).

012-9105672 / 019-6277607
Email - nienahalalmart@yahoo.com
http://nienahalalmart.blogspot.com
Face book : Niena Halal Mart  
29. Images Spa 2 - Tue 2/Jul/2013, 12:40pm
Spa antarabangsa di Nusajaya Iskandar JB untuk dijual atau ambil alih.
Dekat Legoland. 017-7779218  
30. Siti Zaharah 6 - Wed 3/Jul/2013, 3:20pm
tumpang iklan.
peluang menjadi pengedar produk kecantikan.
berminat hubungi
siti 019-4437944  
31. Din 48 - Wed 3/Jul/2013, 5:39pm
BISNES MURAH DAN MUDAH....
PRODUK KEPERLUAN MANUSIA....
SETIAP BULAN ORANG MESTI BELI....
KERJA SEKALI...PENDAPATAN BERKALI-KALI.....
SYARIKAT TELAH LEBIH 3 TAHUN BEROPERASI....
SERAMAI LEBIH 138,000 RAKYAT MALAYSIA TELAH MENYERTAI BISNES INI.....

KALAU BERMINAT NAK TAU APAKAH DIA, SILA SMS "MINAT" ke 011 - 1521 6942

Semoga apa yang saya akan kongsikan kepada sesiapa yang berminat nanti, akan memberi manafaat untuk kita bersama-sama .  
32. Bunga88 - Wed 3/Jul/2013, 11:05pm
Salam , Puan Sham... mungkin saya boleh kenalkan peluang kepada puan... jika berminat boleh sms/call saya ye.. 019377098  
33. Juliana Shamshir - Sun 7/Jul/2013, 11:53am
Assalam Pn Sham. Boleh pm contact number to addienda@yahoo.com  
34. Sallehuddin Bin Adam - Wed 10/Jul/2013, 8:03am
Salam..mencari peluang biz..call saya 0135088025  
35. Mad Zai - Sun 14/Jul/2013, 2:00pm
boleh bg detail puan x  
36. Mad Zai - Sun 14/Jul/2013, 2:05pm
mksd sy no hp ke
email ke
sy de biz kt penang y menarik  
37. Hazuan Hamid 2 - Mon 15/Jul/2013, 9:00am
saya ada membekalkan makanan western siap di masak kepada pengusaha restoren, cafe atau hotel.

-pekerja saya akan hantar
-menjimatkan masa
-menjimatkan wang kerana anda tidak perlu mengupah tukang masak.
-anda ada lebih masa untuk fokus dalam perniagaan

ada beberapa dish.
boleh email kepada saya untuk maklumat lanjut.
wan_westernfood@yahoo.com  
38. Aspirasi - Sat 20/Jul/2013, 12:27pm
Bisness ini sangat sesuai dengan wanita yang ingin kebersihan, untung besar dan sentiasa wangi segar,
Modal bukan masalah besar kerana ia bermula dengan kemampuan anda.
Boleh diniagakan di pasaraya, kedai, dan di mana saja. boleh jadi supplier.

Kunjungi your perfume store
http://aspirasi-berjaya.blogspot.com/  
39. Hasni 2 - Sat 20/Jul/2013, 10:36pm
asslmkm pn, saya ingin berkongsi biz saya dgn pn...emel saya hasnidahms@yahoo.com.my tksh  
40. Rahman Omar - Thu 25/Jul/2013, 12:21pm
salam..saya dari pruton mega consultant ingin memberi peluang kpd pn..email rahmanomar2025@gmail.com  
41. Kamarul 50 - Mon 29/Jul/2013, 9:47am
Sy Pembekal Terminal Bayaran 10 Fungsi Dalam 1 Mesin , Hubungi sya untuk PELARIS PERNIAGAAN 0162106961 atau okamarulhafiz@yahoo.com

Mudah Jimat Dan Mobile Ke mana-mana  
42. Intan 82 - Mon 29/Jul/2013, 5:54pm
Anda ada impian...ada angan2 inginkn kedai spt guardian...kedai serba neka yg bst lg hebat....tp tk mampu kuarkn modal rm500k.......so cosway bg anda peluang utk memilikinya dgn hya rm5300 anda mampu memilikinya.....dgn sedikit usaha.kecekalan....anda pasti berjaya.....hubungi sya segera.....sementara kuota msh lg di buka .....ramai yg dh dpt.....so jgn jd org yg rugi.........0195522021  
43. Rin 36 - Thu 1/Aug/2013, 4:13pm
Ingin menjadi agent sabun kami?
sabun-sabun kami dijamin berkualiti dan halal.
Perniagaan in boleh dijalankan di rumah anda sendiri.
Jika anda berminat, hubungilah saya di pochicat89@gmail.com untuk maklumat lanjut. Salam Sejahtera  
44. W J Resources - Fri 9/Aug/2013, 11:10am
Jd my agent .bsy marketing produk hebat modal kecik untg 100 peratus  
45. Ery Huraira - Tue 13/Aug/2013, 4:44pm
Salam Puan, Hati2 dgn penipu, untuk langkah selamat apa kata puan melabur dlm emas, byk kaedah2 dlm pelaburan emas, yg paling selamat dan menguntungkan adalah kaedah spot gold, cuba lah, mmg seronok, keuntungan sehari paling MINIMA ialah 100 usd dgn hasil jual beli emas di pasaran dunia, sila hubungi En. Muhammad Zuhrie Huraira di 0183757582, Syarikat Pruton Mega Consultant Sdn Bhd, Syarikat yg berlesen, boleh semak dgn bank negara atau ssm. ramai pelabur yg semakin kaya dgn melabur emas spot.  
46. Mohammad Fairuznizam Bin Abdullah - Tue 27/Aug/2013, 5:35pm
berminat kedai sebaneka seperti watson/guardian

>modal serendah rm5300
>tiada risiko perniagaan
>boleh diwarisi
>kos operasi ditanggung
>income mencecah 5,6 angka

call kami sekarang 0126359190/0196690964  
47. Redzuan 53 - Mon 7/Oct/2013, 1:28pm
Assalamualaikum Pn Sham,
Jika Pn Sham masih lagi mencari2 perniagaan apa boleh sertai Program Usahawan Busana Muslimah.
Memandangkan Puan meminati perniagaan pakaian saya rasa puan boleh dapatkan maklumat dengan kami mengenai program ini..

Boleh hubungi saya Redzuan 0193447359 Marketing Manager PUBM atau Nurul Ainani Marketing Exec PUBM 017-9656087.  
48. Zamarul 2 - Wed 16/Oct/2013, 3:54am
Salam Pn. Saya sedang menawarkan perniagaan kambing golek utara kepada sesiapa berminat. boleh layari blog saya di http//:zamrul9.blogspot.com
untuk info selebihnya.
slmt mencuba  
49. Dayang Iszah - Wed 16/Oct/2013, 9:59pm
Salam,buat petama kali atas pemintaan rmi,hamz collection membuka peluang untuk peniaga d sana mendapatkan harga borong terendah dari butik kami..pngambilan secara borong,paling rendah utk 50 helai..sehelai hrga brong rm15 shj..item bleh campur..blouse,kemeja,drees.material siffon,lacra,cotton,jeans..beminat call 0132225139  

Page 1   (Total 49 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..