Mencari Bisnes
Shah Rein - Mon 22/Apr/2013 8:45am [Last Comment]
ada bisnes apa2 x untuk dijalankan dengan modal 2-3k,harap warga mc bleh bg info...

atau email cadangan di shahrein88@gmail.com

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Selvan - Mon 22/Apr/2013, 8:53am
    salam,saudara ada minat jadi pengedar Minyak wangi?

    keuntungan jualan TUNAI 30%, antara RM20-RM40 sebotol

    Ingin menjadi pengedar boleh menghubungi saya di talian :

    Nama:Selvam
    HP:017-6569345/017-3507851  
  2. Ahmad Nizam 10 - Mon 22/Apr/2013, 9:14am
    Saya ada menjual kepsul halal dan Menual Kepsul Filler 100 Cavity. Anda boleh membeli serbuk seaweek kolagen,tongkat ali,mahkota dewa dll..menjadi kepsul berjenama sendiri.Keuntungan amat berbaloi.Jika berminat hubungi saya hp: 0164369630 Emel :nizambidara@gmail.com  
  3. Zyclone - Mon 22/Apr/2013, 9:26am
    boleh contact sy untuk penerangan lebih lanjut 0189697303  
  4. Wan 56 - Mon 22/Apr/2013, 10:01am
    jual baju melayu nak raya ni bagus.
    keuntungan 100% pun boleh dapat.

    wan
    017 296 0335  
  5. Nor Zuraida 2 - Mon 22/Apr/2013, 11:48am
    kaiau berminat jual tsirt blause call sy utk hrga borg 0193752315  
  6. Airist Management Resources - Mon 22/Apr/2013, 11:57am
    Salam...

    Berminat utk menjadi penternak lebah madu di utara kedah... kursus akan diadakan pd 10-12 mei 2013 ini..

    Yuran RM3500/individu.. selepas kursus dah boleh menternak.. bahan2 menternak di sediakan selepas kursus..

    Wassalam..0112-8476 124 / airistmr@gmail.com  
  7. Fiqq - Mon 22/Apr/2013, 5:57pm
    Ainol Tauhu Bakar,Kami sedia membekalkan untuk anda untuk berniaga tauhu bakar,sotong kangkung,rojak buah,kerang bakar,kerang rebus...sesiapa yg tgh mncari2 bisnes nk berniaga pasar mlm,nk masuk foodcourt@event..kami sedia membantu..
    (selangor/KL) 019-2553527 / 0111-9210082  
  8. Najiha 8 - Tue 23/Apr/2013, 2:33am
    Pengedar diperlukan..kopi b17 untuk penyakit cancer dan menurunkan berat badqn..yg serius sahaja..1kotak ada 15pc,rm45 sekotak,pembelian borong minima 6kotak ke atas rm30..

    Sms@wechat: 0173247922  
  9. Hartanahmurah Com - Thu 25/Apr/2013, 12:07am
    BERMINAT UNTUK BERNIAGA HARTANAH??
    LAYARI WEBSITE HARTANAH 1MALAYSIA..
    www.hartanahmurah.com  
  10. Mohd Ezri Maula Haron - Thu 25/Apr/2013, 1:31am
    Salam satu malaysia, saya ingin membuka peluang kepada individu atau pun syarikat untuk menjalankan Projek Affiliate Junction dibawah naungan I Synergy Universal Holdings Sdn Bhd berstatus MSC dan MDEC. Dengan modal minimum 20k anda berpeluang mendapat pulangan dari 7 sumber income. Minimum potensi pendapatan adalah 30k sebulan. Dan berterusan. Lesen yang disediakan hanya 10000 sahaja. Sekarang tinggal 4000 lesen lagi untuk di isi. Bagi yang masih mencari projek tambahan ini adalah peluang anda.

    Projek semakin matang dan menerima pelbagai anugrah dalam masa yang singkat baru-baru ini projek ini telah mendapat anugerah master di ARFF 2013. Sebagai projek sedang membangun.

    Jadi inilah masa yang sesuai untuk anda membuat keuntungan atau mencipta tabung emas untuk masa hadapan. Income berterusan.

    Jaminan kepada anda
    Jaminan moneyback garrenty (berserta agreement)
    Bonus global di berikan 2 x setahun. Bulan 1 dan 7
    Dan banyak lagi.

    Anda digalakkan berjumpa saya agar segala maklumat dapat disampaikan dengan jelas.

    Hubungi : 0136839043 ezri  
  11. Emma 132 - Thu 25/Apr/2013, 2:15am
    Kedai percuma...elektrik tak payah bayar...sewa ditanggung....stok disediakan...ready investor. Berminat? emel emmakerolz@gmail.com. Tk.  
  12. Yuyu 20 - Thu 25/Apr/2013, 9:20am
    tumpang lalu..sye berminat untuk meniaga..tapi buat masa sekarang mdal xde..ade sape2 x yang boleh tolong saya..saya tolong promosikan barang2 niaga anda tanpa saya keluarkan mdal...

    sms saya:0123078086  
  13. Keyrin - Thu 25/Apr/2013, 5:36pm
    Sesiapa berminat join KEYS GROUP online,sila hubungi 0139938165..modal rm250 beserta ebook..kami memerlukan 4orang sahaja,,gaji dibayar melalui maybank@cimb...hubungi 0139938165 atau emailkan kepada keys_line3@yahoo.com.my untuk sebarang pertanyaan  
  14. Myn Lyn - Fri 26/Apr/2013, 12:53am
    As-salam Shah Rein, jika anda berminat dengan perniagaan produk kecantikan dan kesihatan dengan modal sebanyak itu, hubungi saya di richstemcell@yahoo.com.my atau whatsapp ke 0162155646.
    Saya akan terangkan bagaimana perniagaan ini boleh mengutip pendapatan RM15-RM30 sebulan. T/k  
  15. Muhamad 87 - Fri 26/Apr/2013, 1:06am
    ingin menjalankan bisnes kewangan..tiada modal diperlukan..hanya perlu tahu mengira dan komputer sahaja..anda akan diajar untuk memiliki gaji rm15000-20000 sebulan.malah dibulan pertama sahaja anda boleh memiliki gaji seperti ini.kerja amat2 mudah.hubungi mmhuzaifah_mbsb@yahoo.com  
  16. Asma Haliza Abd Hamid - Fri 26/Apr/2013, 3:31pm
    Sesiapa yg berminat niaga boleh emel kat asmalegasi@gmail.com

    RAKAN CETAK GREENSTREET


    1. ANDA BOLEH MULA NIAGA TANPA BUKA SE BUAH KEDAI
    Sebagai rakan cetak, anda ditawarkan perkhidmatan mencetak bagi semua jenis produk-produk syarikat kami untuk perbagai jenis perniagaan. Dari kad nama ke risalah, brosur, buku bil, kad jemputan, fail pembentangan dan banyak lagi. Semua produk perkhidmatan diPERLUkan oleh semua jenis perniagaan.

    2. MODAL KECIL DENGAN KEUNTUNGAN BESAR
    Dengan modal kecil, anda berpotensi menjana pendapatan sebanyak yang anda mahu daripada perniagaan percetakan sehingga boleh mencecah RM10,000 sebulan. Anda tidak perlu beli mesin?mesin cetak yang berharga ribuan ringgit untuk memulakan perniagaan percetakan. Kini semuanya di hujung jari anda!!

    3. JIMAT KOS DAN PENDAPATAN HEBAT
    Anda akan dapat faedah dari produk dan servis syarikat pada HARGA ISTIMEWA. Paling mustahak adalah penjimatan hebat dengan keuntungan yang lumayan serta jimat sehingga 150%.

    4. BANTUAN SOKONGAN DAN KERJA FLEXIBLE
    Semua rakan cetak akan disediakan dengan kit niaga, alatan dan sokongan. Ia mengandungi katalog, bahan contoh dan senarai harga. Supaya anda boleh berhubung dengan pelanggan secara lancar. Anda dapat sesuaikan masa kerja lebih flexible samada sambilan atau penuh masa.

    5. LATIHAN PERCUMA
    Dengan mempunyai latarbelakang yang mahir dan bantuan tenaga pengajar, syarikat akan sumbangkan pengetahuan tentang cara seni kreatif dan rekabentuk, pemasaran, operasi dan pengeluaran percetakan.  
  17. Gdine - Fri 26/Apr/2013, 10:24pm
    Sila ke facebook kami: Uncle-Best-Mart-Terengganu-Stockist
    Pulangan yang berbaloi...  
  18. Shamsul 109 - Sun 28/Apr/2013, 6:45am
    salam 1 MALAYSIA kpd warga MC tumpang lalu tuan tanah, kami dr S.N.E masih baru dlm bidang perniagaan.. ingin mencari peluang bisnes di sektor kerajaan mahupon swasta.. buat masa ini syarikat kami membekal pakaian,alat tulis, peralatan sukan dan lain2 lagi.. kpd sokalah dan korporat.. jika ada yg mempunyai job dan kurang dari segi modal boleh beri kami sub atau kita boleh join venture.. jika ada sila hubungi kami.. sariffin14@yahoo.com or anuar_yusof2310@yahoo.com sekian terima kasih.. semoga kita dapat sama2 rezeki yg diberikan.. INSYALLAH.  
  19. Azira Afika - Sun 28/Apr/2013, 4:31pm
    as salam, kpd yang berminat utk membuka sebuah perniagaan franchais farmasi dan memiliki stokis sendiri dengan hanya BERMODALKAN RM 5300.

    SUBDISI RM 1JUTA diberikan dalam bentuk:
    1. sewa kedai setiap bulan selama mana kita buka franchais ini
    2. renovation dan konsep dalaman
    3. maintance kedai
    4.stok yang bernilai rm sehingga 800k
    5.bil air dan elektrik
    6.bil internet dan telefon
    7.alat tulis
    8. gaji pegawai farmasi
    9.keselamatan dan CCTV
    10.insurans kedai
    11. promosi
    12. LATIHAN DAN BIMBINGAN YANG KHAS DIBERIKAN KPD ANDA DRPD KAMI

    perniagaan yang telah berjaya menembusi pasaran sehingga 34 tahun.

    menjual pelbagai barangan seperti BEAUTY, HEALTH, ORGANIC DAN HOUSE HOLD.

    perniagaan yang boleh diwarisi oleh kaum keluarga. dokumen lengkap disediakan.

    FAST ACTOIN FAST RESULT. KOUTA SANGAT TERHAD.

    kaum bumiputera sangat dialu2kan.

    berminat??? email kpd azira_fika@yahoo.com atau call 010-569 3821.

    best regards,
    azira :)  
  20. Tz - Mon 29/Apr/2013, 1:49pm
    Salam..Tumpang Iklan...Tqvm

    Salam..Jom RASA kerepok keping yang tersohor nie...hmm

    KEREPOK KEPING PENGKALAN SETAR..KUALA TERENGGANU,TERENGGANU
    Secara Ringkasnya...
    Harga 1 Bungkus ( 1/2 Kg ) - RM 13.00.
    Minimun Order 20 Bungkus. Kos Penghantaran PERCUMA utk Seluruh Semenanjung Malaysia. Utk Sabah & Sarawak- Kos penghantaran boleh dibincangkan.
    Bayaran boleh di buat terus ke akaun MAYBANK saya 162049631778 ( Zulkifli B. Mamat ). Sila SMS Nama & Alamat Penghantaran ke 012-9571285 Penghantaran akan dilakukan sebaik sahaja BAYARAN tersebut di sahkan.
    P/S :-Sila email ke transtriz@gmail.com atau SMS ke 012-9571285 jika anda ingin melihat gambar terlebih dahulu..  
  21. Work Smart - Tue 30/Apr/2013, 9:27pm
    Salam, kami dah email biz ikut budget anda.Sila check email.tq  
  22. Farah Png Ipo - Tue 30/Apr/2013, 10:31pm
    projek MEGA MSSP (Mykad Smart Shopper Programe ini dalam membantu 28juta rakyat Malaysia jimat berbelanja & membantu usahawan2 peniaga2 di luar sana mempromosikn perniagaan mereka.Melalui projek MEGA SATU MALAYSIA ini,mampu miliki 1% daripada setiap perbelanjaan 28juta penduduk Malaysia. BERBELANJA DAPAT KOMISYEN BERTERUSAN Dari Mykad@Ic.?Boleh terus berhubung dengan saya.TQ 0164102381  
  23. Anisah 20 - Tue 30/Apr/2013, 11:34pm
    Beli barangan import dari china, thailand dan vietnam secara borong dengan harga yang rendah. Barang ambil terus dari sana. email : anisahz@ymail.com t.kasih  
  24. Adam 14 - Wed 1/May/2013, 10:40pm
    PAKEJ BISNES GAMING SONY PSP & NINTENDO NDS/3DS

    MODAL PERMULAAN RM350 SAHAJA. CALL/SMS 019-291 2050 (ADAM)

    PENGHANTARAN BARANG PERCUMA SELURUH MALAYSIA

    PAKEJ A (RM350)

    1. 1000 GAMES PSP 2000/3000 (650GB)
    2. 1000 GAMES NINTENDO NDS/3DS (30GB)
    3. 2pcs SCREEN PROTECTOR NDS/3DS
    4. 2pcs SCREEN PROTECTOR PSP 2000/3000
    5. 2pcs CRYSTAL CASE NDS/3DS
    6. 2pcs CRYSTAL CASE PSP 2000/3000
    7. 2pcs CHARGER NDS/3DS
    8. 2pcs CHARGER PSP 2000/3000
    9. 2pcs USB CARD READER NDS/3DS
    10. 2pcs USB TRANSFER CABLE PSP 2000/3000

    PAKEJ B (RM500)

    1. 1000 GAMES PSP (650GB)
    2. 1000 GAMES NINTENDO NDS/3DS (30GB)
    3. 3pcs SCREEN PROTECTOR NDS/3DS
    4. 3pcs SCREEN PROTECTOR PSP 2000/3000
    5. 3pcs CRYSTAL CASE NDS/3DS
    6. 3pcs CRYSTAL CASE PSP 2000/3000
    7. 2pcs CHARGER NDS/3DS
    8. 2pcs CHARGER PSP 2000/3000
    9. 3pcs USB CARD READER NDS/3DS
    10. 3pcs USB TRANSFER CABLE PSP 2000/3000
    11. 1pcs MICRO SD 8GB
    12. 1pcs MARK-2 MEMORY CARD 16GB

    PAKEJ C (RM1000)

    1. 1200 GAMES PSP (800GB)
    2. 1500 GAMES NINTENDO NDS/3DS (50GB)
    3. 10pcs SCREEN PROTECTOR NDS/3DS
    4. 10pcs SCREEN PROTECTOR PSP 2000/3000
    5. 10pcs CRYSTAL CASE NDS/3DS
    6. 10pcs CRYSTAL CASE PSP 2000/3000
    7. 5pcs CHARGER NDS/3DS
    8. 5pcs CHARGER PSP 2000/3000
    9. 10pcs USB CARD READER NDS/3DS
    10. 10pcs USB TRANSFER CABLE PSP 2000/3000
    11. 5pcs APACER MICRO SD 8GB
    12. 3pcs MARK-2 MEMORY CARD 16GB  
  25. Kuzerina - Thu 2/May/2013, 12:59pm
    Sekarang dah nak sampai bulan raya. Jika ingin menjadi agen biskut marble shortbread kami secara sampingan amat dialu2kan. Untung satu balang RM6-8.

    Anda yg kami cari!  
  26. Kuzerina - Thu 2/May/2013, 1:01pm
    email worldofshortbread@gmail.com @ sms 0164817137  
  27. Mohd Salmi 2 - Sun 5/May/2013, 10:33pm
    salam..klu berminat utk berniaga ice kcg/cendol, saya ada jual mesin ice crusher dgn harga rm220 shj..mesin potato spring rm190 shj..mesin waffle single rm400 shj..email sy jika berminat..salzmie12@gmail.com  
  28. Abang Wan 3 - Mon 6/May/2013, 9:14am
    Assalamualaikum......kami merupakan pembekal rumpai laut di Sabah sedang mengadakan JUALAN HARGA RUNTUH sempena PRU13....
    Kami sedang mencari pemborong dan peruncit untuk memasarkan rumpai laut ke seluruh Malaysia dan luar negara...


    Harga yang kami tawarkan sekarang bagi pembelian borong adalah :

    Seaweed Gred AA RM13/KG

    Seaweed Gred AAA RM14/KG

    Seaweed Gred AAA(Asli) RM24/KG

    *HARGA DI ATAS TAK TERMASUK KOS POS


    Bagi pembelian borong pek 100g..PERCUMA POS LAJU...Pembelian hendaklah melebihi 10pek keatas..

    Seaweed Gred AA RM3/PEK

    Seaweed Gred AAA RM3.50/PEK

    Seaweed Gred AAA(asli) RM4.50/PEK

    *PERCUMA POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA



    Kepada pemborong dan peniaga yang ingin membeli dalam kuantiti yg banyak bolehlah menghubungi kami untuk berbincang tentang harga....kami mempunyi stok yang banyak sehingga Tan...
    Berminat boleh menghubungi di talian 0109495014 / 0135541062  
  29. Amir 385 - Mon 6/May/2013, 11:38pm
    saya amir dari kajang..sy ingin berniaga menjual ayam gunting di bazar2 malam..sesiapa yang mempunyai peralatan untuk dijual boleh email sy di brodeb89@gmail.com  
  30. Cik Puan Yaya - Thu 9/May/2013, 5:11pm
    sesiapa berminat dalam fashion, blh cuba bisnes ni...modal rendah..asalkan usaha! RM30 sahaja..

    http://www.sophieparisclub.com/yayamurshidi

    0177287807  
  31. Aida 356 - Fri 10/May/2013, 1:48pm
    salam... modal cuma rm75.00 . pulangan berbaloi boleh dpt lebih dr rm10k . berminat hubungi saya: puan aida 017 2486650  
  32. Nazmi 2 - Fri 10/May/2013, 7:56pm
    http://pencil.my/
    ingin mencari part time??
    ingin part time yang mudah dan senang???
    jom joint pencil.my..
    kami mencari reseller yang ingin membuat part time bisnes...
    income sehingga rm 10k sebulan...
    sila pm/call nazmi-0192137701  
  33. Shuhaily - Fri 10/May/2013, 9:17pm
    assalamualaikum,saya dari exclusively ellyssya menyediakan consingment untuk pakaian kami,kami sentiasa ada stock dan design terbaru,100%make by kami.Design terbaru tidak pernah diiklankan lagi,,,hanya untuk consingnee ,untuk sebarang peranyaan sila hubungi 0126744687.Juga mencari agent...dan pembelian secara borong up to40%....  
  34. Dtb Resources 2 - Sat 11/May/2013, 11:03am
    assalamualaikum, ingin menjadi pengedar bagi KOPI BRO ALI

    TEBARU DI PASARAN!!
    semestinya TERBAIK!!!
    KHASIATNYA:

    MENAMBAHKAN TENAGA ZAHIR DAN BATIN
    MENGURANGKAN KELESUAAN
    MEMBANTU PESAKIT DIABETES
    MELANCARKAN DARAH
    MENCUCI BUAH PINGGANG
    MENGURANGKAN SAKIT SENDI
    MENINGKATKAN METABOLISME

    bagi anda yg ingin menjana pendapatan, inilah masanya,
    kopi ini mendapat sambutan hangat di kedai2 makan dan kedai runcit, jika berminat menjadi pengedar, boleh hubungi kami segera!!!
    012 3257430  
  35. Ibrahim Al Isra - Mon 13/May/2013, 9:10pm
    Mungkin anda boleh menyertai profesion macam saya ... rujuk

    www.prubsn.my

    tapi memerlukan anda tukar MIND SET  
  36. Riz 28 - Tue 14/May/2013, 10:15am
    Assalammualikum...anda ingin mencari perniagaan yg kurang dari RM1k? Untuk permulaan anda boleh menjadi ejen@ stokis kami untuk menjalankan peniagaan Minyak Angin Aromatheraphy dgn Modal serendah RM500. SIla hubungi014-8781008 atau emel marizan@adk.gov.my  
  37. Reseller Pencil My Seremban - Tue 14/May/2013, 10:42pm
    salam...peluang untuk menjadi antara yang TERAWAN dan TERHEBAT ditahun 2013...

    layari www.jutaonepencil.com/centurychilds untuk maklumat lanjut...  
  38. Nurul Adlina Abd Rahim Adlina - Thu 16/May/2013, 4:00pm
    Salam berminat nak memiliki perniagaan sendiri tanpa risiko dan modal yang besar..segalanya di tanggung oleh company..hubungi saya untuk maklumat lanjut
    013 6363789  
  39. Mohd Amzak Bin Aziz - Fri 17/May/2013, 3:42pm
    Berminat untuk memulakan perniagaan dengan modal yang kecil tp pendapatan yg besar? Kami mnyediankan platfom utk anda memulakan perniagaan. Boleh dijadikan parttime dan juga boleh dilakukan secara sepenuh masa. Kerja yg sngat santai xfokus pada penjualan brg, xperlu cari org sekampung atau sekapal. Cuma luangkan mase 2-3 jam sehari untuk mndapatkan pendapatan 5angka. Hanya utk yg berminat sahaja hubungi saya 0137463009(am-melaka) utk melihat proposal yg sy sediakan..tq  
  40. Sky Group - Sat 18/May/2013, 6:16pm
    INGIN BERKONGSI PELUANG PERNIAGAAN YANG BERDAYA MAJU..

    HANYA YANG BERKOMITMEN TINGGI SAHAJA DIPERLUKAN..

    SILA HUBUNGI UTK TEMUJANJI
    013-2787385 (AZRUL)  
  41. Alhinduan Enterprise - Sun 19/May/2013, 4:19pm
    sila call saya untuk appointment bisnes
    0172279286  
  42. Nor Hafizal - Mon 20/May/2013, 1:03pm
    Salam

    Saya dari Pruton Mega Investment Sdn. Bhd. bersedia membantu anda untuk mengembangkan modal atau simpanan anda dengan selamat dan telus. Terma perjanjian disediakan agar memenuhi syarat yang ditetapkan dan dipersetujui 2 pihak..

    Keuntungan bulanan akan dibayar secara terus kepada anda dan anggaran keuntungan diantara 8%-16% setiap bulan.

    Untuk maklumat lanjut boleh berhubung terus kepada saya berdasarkan maklumat berikut :

    0182111023 fizal.pruton@yahoo.com  
  43. Wani 62 - Mon 20/May/2013, 2:55pm
    as salam.. klau berminat utk menjadi agen popia nestum, boleh email sy : nowani_84@yahoo.com.my  
  44. Mohd Fauzan 5 - Tue 21/May/2013, 12:12am
    Sesiapa yang ingin berniaga,ingin mempunyai syarikat sendiri tetapi tidak tahu caranya,tidak tahu bisnes apa yang nak buat,saya boleh bantu anda..Boleh menjana pendapatan sampingan yang anda tidak akan duga hanya dengan menggunakan MYKAD.

    INGAT,Terdapat 28 JUTA RAKYAT MALAYSIA YANG MEMPUNYAI MYKAD.Serius saya beritahu anda,ambilla peluang ini sekarang sebelum lesen untuk 10,000 SAHAJA akan ditutup.

    Ada banyak kelebihannya tentang lesen ini yang anda tidak ketahui dan anda tidak akan percaya apa yang anda akan dapat.

    *****INGAT DAN TOLONGLAH FAHAM,INI BUKAN MLM*****

    Ramai yang PM saya dan fikir ini adalah MLM,padahal ini bukan MLM.

    Kami sedang menuju fasa ke-3, harap anda masih sempat!!!

    ~Ingat, Mykad Smart Shopper Programme by "Affiliate Junction - AJ"!!!
    Fungsi rasmi perdana Mykad ke-50 yg diiktiraf oleh Mdec~

    Jadi sesiapa yang boleh lapangkankan masa, boleh jumpa saya untuk keterangan lebih lanjut secepat mungkin kerana kuota untuk 10,000 orang makin lama semakin sikit dan harga lesen makin mahal.JADILAH SALAH SEORANG PIONEER dalam projek MEGA ini.

    Jadi sila PM sy... Atau Call/Sms/Whatsapp/Wechat pun boleh 0102200477 untuk maklumat lanjut dan akan terangkan lebih terperinci kepada anda..

    Sila copy link dibawah ini pada browser anda..
    Ini adalah sebagai intro.

    http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/936773_178417562316801_1617956106_n.jpg

    http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/407106_174588302699727_1772946256_n.jpg  
  45. Kupang Laut - Tue 21/May/2013, 1:05pm
    Cuba bisnes online ni... menarik!

    http://sophieparisclub.com/shoplex  
  46. Chelak - Wed 22/May/2013, 12:27am
    Call or sms sy jika SERIUS ingin berniaga... Pulangan modal 100% jika tidak berjaya atau tidak berpuas hati...

    redha - 013 3553 976  
  47. Miss Sal - Wed 22/May/2013, 3:40pm
    modal minimum rm 98.. sms nama dan lokasi ke 014-8281812  
  48. Rose 172 - Thu 23/May/2013, 6:53pm
    salam, akak pengeluer produk. contact kak ros 013-4572623.boleh buat jenama sendiri dan modal x besar tp untung anda tentukan sendiri.  
  49. Khairul 246 - Fri 24/May/2013, 2:10am
    Nak buat biz baru???RM6k jadi RM700k??? Sms 0134621264 khai  
  50. Julia 83 - Sun 26/May/2013, 10:06pm
    sms saya 013-431 7753...  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 54 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.