Mencari Bisnes Yang Boleh Dibuat Untuk Selepas Kerja
Mohd Azrenizal - Tue 5/Mar/2013 2:39pm [Last Comment]
Saya bekerja di sektor kerajaan, amat berminat menceburi di dalam usahawan tapi tidak tahu ape yang boleh di buat. Saya berminat menjual barang mainan atau barang bayi

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Elite Fb Coach 5 - Tue 5/Mar/2013, 2:41pm
Saya ada buat personal coaching fb marketing. Jika tiada produk, saya ada 21 supplier produk untuk kick start bisnes di fb. SMS sy utk butiran. TQ :)  
2. Ajmain 3 - Tue 5/Mar/2013, 2:51pm
Siapa perlu menyertai program ini.

1. Mereka yang tidak ada masa untuk beniaga.
2. Orang yang tidak pandai menaja.
3. Tidak pandai berniaga dan malu berniaga.
4. Golongan yang inginkan wang tambahan.
5. Sesiapa yang hendak wang pencen tanpa perlu menjual dan menaja.

Kenapa bersama kami?

Kami menyediakan program keahlian untuk membantu para ahli agar bebas hutang. Membuka peluang perniagaan kepada seluruh rakyat Malaysia Menjana pendapatan sampingan yang boleh menampung biaya hidup yang semakin meningkat.

http://goo.gl/J3Qhe  
3. Meji - Tue 5/Mar/2013, 7:49pm
berminat dengan bisnes sbg usahawan etiqa takaful..boleh hubungi saya..income lumayan..sy akan trgkan lebih detail..
017-2742586 tq  
4. Azli Mohd Nordin - Wed 6/Mar/2013, 12:34am
Salam..saya dari BHM Success Marketing ingin mempelawa kpd individu yg mempunyai modal ttp masih buntu untuk mencari perniagaan yg boleh mendapat pendapatan setiap bulan, boleh sertai saya kerana anda akan dibayar setiap bulan selama 6bln walaupun anda sebagai pengguna.Jika anda menjadi agen atau pengedar, pendapatan anda akan bertambah malahan menjadi besar dgn sistem multi trading yg kami jalankan. Untuk info dan maklumat tentang sykt layari www.dralkaline.com.my atau bhm2u.com. Tidak kira partime atau fulltime, hubungi saya ditalian 0122044126. Salam..  
5. Hakim2829 - Wed 6/Mar/2013, 3:08am
program it network bakal meletop kembali lagi launch ujung bulan 3 kepada leader2 unpaid n jiwa network masih tercari2 kelainan income network ayuh kasi gegar ini tahun produk IT besh aplication fb sabtu preview BOP areal kl cl or sms saya 0129788240 untuk booking tempat msc status compnay gabungan UM jgn lpas kan pluang jadi orang terawal bwah 100 madal mnnm 600,1200 dan maksimun 3000 shj sbgai resseler penguna 4 juta bakal anda tembusi  
6. Chelak - Wed 6/Mar/2013, 3:48am
email sy details awk... sy akan hubungi awk... chelakcattivo@gmail.com.. TQ  
7. Tsra79 - Wed 6/Mar/2013, 9:54am
SYARIKAT FESYEN PERTAMA DI ASIA DENGAN SISTEM MLM

Salam Sejahtera

Satu Peluang Perniagaan Yang Luar Biasa...Anda Dijemput Untuk Menyertai Kami..Sambutan Hangat, AURA Sophie Paris tidak dapat dinafikan lagi! Jangan lepaskan PELUANG!

* Syarikat Fesyen Pertama di Asia dengan sistem MLM
* Yuran keahlian hanya RM15.00 seumur hidup
* Harga berpatutan dan berkualiti, Perancis Design
* Design terkini setiap 45 hari dengan pilihan 400-500 produk
* Diskaun 20% dengan setiap pembelian produk
* Untung 20% dengan setiap penjualan produk
* Jana Income lumayan dengan Networking Plan

Bukti Income
Klik >> http://sophieparisclub.com/statement.php?id=tsra79

Apa pun MLM yang datang Cosway dan Avon tetap teguh. Sebab perniagaannya bergantung pada pembeli dan pengguna. Sophie Paris memberi peluang yang sama. Sertai kami sekarang di waktu Sophie Paris baru berusia 6 bulan di Malaysia. Peluang perniagaan yang luas dan pendapatan yang berpanjangan. Peluang membuka outlet seperti Avon dan Cosway juga dibuka untuk ahli yang berminat. Yuran keahlian cuma RM15 seumur hidup.

TESTIMONI ARTIS
http://sophieparisclub.com/testimonials.php?id=tsra79

Saya telah mengambil Peluang Hebat ini untuk pendapatan yang Mewah. Anda bila lagi? Anda perlu bermula sekarang dengan langkah pertama

JOIN SEGERA!
Klik >> http://sophieparisclub.com/tsra79

Terima Kasih  
8. Fadzren - Wed 6/Mar/2013, 9:59am
Kepada sesiapa yang betul-betul serius dan minat untuk memulakan bisness boleh emel kepada saya blitz_012@yahoo.com

Ini bukan MLM...
Thanks...  
9. Leng Myra - Wed 6/Mar/2013, 10:45am
boleh sms sy. 0134692858. insyaAllahsy boleh membantu.  
10. Wani 51 - Wed 6/Mar/2013, 11:14am
Hi en azrenizal & sume warga majalah..
Sy wani, keje gov jgk kt kpm putrajaya..
Skang ni pn, wani msih gerakkan projek secara part time utk tmbh side income..
Keje simple je, xperlu jual brg, xperlu maintenance bln2, income pasif berterusan, cume perlu aktifkan mykad secara percuma je..
Nk tahu, pm/call/whatsapp: (nama,umur, pekerjaan n lokasi) @ WANI 017-9396956... Tq  
11. Khairul 468 - Wed 6/Mar/2013, 11:46am
Ada sesiapa yg minat niaga buah Strawberi segar bersalut Chocolate dari Cameron sebelah malam dan yg modalnya sekali.
email sy khirulk@gmail.com  
12. Zuliza 6 - Wed 6/Mar/2013, 12:08pm
Pendaftaran Peniagaan Sdn. Bhd, LLP, Enterprise.

Perkhidmatan akaun, audit dan Tax Egent.

Pendaftaran dan pembaharui untuk lesen CIDB, PKK dan MOF
( Kementerian Kewangan )

Sebarang petanyaan boleh hubungi 03-60923550 / 05-4562268 - Pn. Julie / En. Thoriq / Pn. ida.  
13. Rizqiterkini123 - Wed 6/Mar/2013, 12:11pm
Apa-apa pun buat kajian dulu bisnes apa yang sesuai sebelum terjadi penipuan. Dapatkan segera panduan '15 perniagaan menguntungkan modal bawah RM5 ribu'! Banyak bisnes yang boleh buat part time.
Untuk lebih lanjut Layarilah http://wp.me/p2aRzg-3  
14. Asyira Enterprise - Wed 6/Mar/2013, 12:34pm
semua orang menggunakan talipon..tiap2 bulan top-up saja tanpa dapat apa2 pulangan selain buat panggilan saja..
apa kata kita tukar kepada toneexel dan dapatkan kelebihannya di sini..
bolih KLIK di sini untuk info lanjut..http://www.toneexcel.com/affiliate/index.php?ID=127190  
16. Nur Siti - Wed 6/Mar/2013, 2:59pm
modal rendah RM 10 SAHAJA... boleh jana wang berganda2... cuba klik di sini

http://ll.my/EZTEN  
17. Asmahani Ahmad - Wed 6/Mar/2013, 4:17pm
Jika berminat untuk bersama saya menjalankan perniagaan feel free to visit me at http://www.haniasmahani.com  
18. Sz Warisan Enterprise - Wed 6/Mar/2013, 4:35pm
jika serius untuk berniaga....hubungi saya 0136211727....whatsapp 0142381727  
19. Dewi s - Wed 6/Mar/2013, 7:42pm
Jika berminat utk bisnes kuih sepit inti peanut butter boleh email saya dewi.hartaty@yahoo.com. Kuih kudapan yg sgt senang dijual sbb dijamin sedap. Disukai kanak2 juga.  
20. Marcus Cheong - Wed 6/Mar/2013, 10:00pm
Business opportunity with very small capital.
Last Sunday is on TV9 Saffiyya 11am.
You can contact me if interested.
Email: marcus@thesecretgarden.com.my

Click below for TV9 video showed on Sunday Saffiya program.
9TV: http://www.facebook.com/photo.php?v=10151788002013289&set=vb.460888367286567&type=2&theater
Fanpage: http://www.facebook.com/SecretGardenFanpage  
21. Wan Zain 3 - Thu 7/Mar/2013, 8:00am
Salam tuan..jika berminat boleh lah cuba pernigaan rumpai laut.saya salah seorang pembekal rumpai laut dari sabah dan kini sedang adakan PROMOSI JUALAN MURAH:

Rumpai laut Gred AA -100G-RM4
-1KG -RM15

Rumpai laut Gred AAA -100G -RM5
-1KG -RM17

Rumpai Laut Gred AAAA -100G -RM8
-1KG -RM27

*HARGA TIDAK TERMASUK POS PENGHANTARAN*

SABUN RUMPAI LAUT GRED AAA - RM15
*BERKESAN UNTUK PUTIHKAN WAJAH...MENGILANGKAN JERAWAT.....MEMBUANG LEMAK*

Berminat bolehlah hubungi wan di 0135541062....Produk yang begitu laris
sekarang terutamanya di semenajung..
-  
22. Azmil 24 - Thu 7/Mar/2013, 4:35pm
Peluang menjana pendapatan lumayan dan melancong ke Eropah ....mellope7889@gmail.com  
23. Eiq Razak - Fri 8/Mar/2013, 7:55am
bisnes yang baik dan dimurahkan rezeki dan senang dibuat.. bantu orang sakit jadi baik..
www.facebook.com/ahb2ucordyceps  
24. Omar Bin Amir - Fri 8/Mar/2013, 8:17am
Menjana tambahan pendapatan,product tengah top sekarang ni,harga rendah mampu dimiliki pengguna.sama2 kita berkongsi2 peluang2 perniagaan.Maklumat lanjut email:0mar_amir56@yahoo.com.Tq  
25. Nor Syukriyah - Fri 8/Mar/2013, 11:41am
nk tambah side income dengan cara yang MUDAH??..tanpa modal, utk details sila layri http://ll.my/syukriyah  
26. Muhd Adib - Fri 8/Mar/2013, 3:41pm
Peluang biz di sini :
http://www.sophieparisclub.com/adsmartbiz  
27. Rafieq - Sat 9/Mar/2013, 7:44am
peluang perniagaan sbg pemilik farmasi ecosway...pendapatan lumayan dr bisnes dan networking. Sila lawati http://farmasi-ecosway.blogspot.com atau hubungi 013-6521777 / frafieq@gmail.com  
28. Darzshop - Sat 9/Mar/2013, 10:39am
Pengedar & dropship - cranberry collagen 5000mg / simplyslim lotion by najeeha beauty / v-shape lotion by fereena beauty.

Niena collection () merupakan stokis berdaftar untuk 3 produk ini. Kami sendiri menjadi tester dan hanya memilih produk yg terbaik antara yg terbaik untuk di kongsi bersama semua. Nak kurus , cantik & tambah pendapatan bersama kami.

Kenapa perlu jadi dealer / sub-stokis / dropship agent kami??
*penghantaran percuma kepada anda dan pembeli
*flyers dan makkumat mengenai produk disediakan
*free gift untuk pembeli ( ditanggung oleh kami )
*pembeli boleh beli atau order direct drp pengedar , kami cuma melakukan jualan di negeri yg tiada pengedar kami. Senang untuk pembeli yang nak COD .
*dropship agent tidak perlu keluarkan modal.

Kami terangkan sikit mengenai produk dan syarat2 ahli.

CRANBERRY COLLAGEN 5000MG
Makanan kesihatan yang mengandungi acaiberry, vitamin c, gluta white , collagen..
Kesan?? Dengan penggunaan yang kerap anda akan lebih langsing , cerah , anti penuaan , dan lebih sihat.
Kenapa pilih produk ini?? Ada orang xreti nak makan kapsul atau pil , produk ni dalam bentuk serbuk , rasa berries , mmg sedap.... jimat! Sebab cuma makan 1 sachet je lengkap untuk 1 badan.. tak perlu beli macam2 supplement.
1 kotak ada 15 sachet (makan sehari sekali). Sekarang ada promosi free 4 sachet.
Harga rm99 sekotak... makin byk anda beli makin murah.
Terdapat pelbagai lagi produk seperti gluta fiber - untuk buang toksin .. boleh campur2 order untuk dpt harga yg murah.

Pengedar??
Modal serendah rm680 sebulan. Keuntungan minimum rm300 direct drp pembeli kepada anda.
Percuma website atas nama sendiri , boleh guna untuk promosi. Pelbagai info mengenai produk di sana. http://www.crankolagen.com/NienaCollection
Boleh campur2 order dengan beberapa produk , anda dan pembeli akan dpt pelbagai produk pilihan.
Secara auto anda dapat jadi agent untuk produk2 kami yg lain.
Nama dan fb bisnes anda akan di iklan kan dlm page kami.
Pengedar yang membuat jualan tertinggi setiap bln akan mendapat saguhati drp kami.
Page kami masih dlm proses..

Daftar sekarang sehingga 31/3/2013.
Percuma vshape lotion, ferskin & simplyslim lotion
SIMPLYSLIM LOTION BY NAJEEHA BEAUTY
Semua dah sedia maklum tentang kehebatan krim2 pelangsigan ni?? Dengan penggunaan yang kerap , anda akan lebih langsing dan badan jadi lebih fit...
Sambil makan cranberry , pecah lemak , lotion ni boleh tolong firm dan cepatkan lagi proses pembakaran lemak..
Minum air kosong byk untuk mempercepatkan lagi proses.
Kenapa produk ni istimewa?? Sebab ada extra collagen - melembutkan kulit , memberi efek cooling, sesuai untuk anda yang tak tahan panas.. bau peach yang menyegarkan.
Harga rm70 s/m , rm75 s/s

Pengedar??
Modal serendah rm500 sebulan. Keuntungan minimum rm250 direct drp pembeli kepada anda.,
Secara auto anda dapat jadi agent untuk produk2 kami yg lain.
Nama dan fb bisnes anda akan di iklan kan dlm page kami.
Pengedar yang membuat jualan tertinggi setiap bln akan mendapat saguhati drp kami.
2 dealer untuk setiap negeri. Setiap dealer boleh recruit 2 agent.

Daftar sekarang sehingga 31/3/2013.
Percuma vshape lotion , Ferskin , 1 kotak cranberry collagen.

Dropship agent??
Tiada modal , cuma perlu maintain min 3 order setiap bulan.
Belian pertama 3 unit terus sebagai tanda pendaftaran, selepas itu boleh order asing2 asalkan setiap bulan minimum 3 order.
Anda hanya perlu promote produk , dptkan bayaran dan bayar kepada kami dengan harga agent.
Penghantaran akan dibuat dln tempoh 48 jam.
Nama pengirim adalah nama agent.
Penghantaran kepada anda dan pembeli percuma.
Hanya 2 agent diperlukan untuk setiap negeri.
Nama akan diiklankan dalam page kami.
More info : fb - niena centreshop. Page masih dalam proses.

Daftar dari sekarang sehingga 31/3/2013
Anda layak mendapat 1 simplyslim lotion & cranberry collagen percuma.

FEREENA BEAUTY PRODUCTS
Vshape lotion
Semua dah sedia maklum tentang kehebatan krim2 pelangsigan ni?? Dengan penggunaan yang kerap , anda akan lebih langsing dan badan jadi lebih fit...
Sambil makan ferskin, pecah lemak , lotion ni boleh tolong firm dan cepatkan lagi proses pembakaran lemak..
Minum air kosong byk untuk mempercepatkan lagi proses.
Kenapa produk ni istimewa?? Sebab mampu nembakar lemak2 degil terutama di perut n pinggang.. kesan boleh rasa seawal dua hari...
Harga rm70 s/m , rm75 s/s

Ferskin ( vitamin with spirulina )
Khas untuk mereka yang xsempat nk makan macam supplement , makan 1 je sehari . Malam adalah waktu terbaik.
Kenapa produk ni? Pelbagai kebaikan untuk kesihatan n kulit.. sesuai gak untuk mereka2 yg tengah diet.. Membuat kita rasa kenyang...
Harga Rm65 s/m , Rm70 s/s

Byk lagi produk dlm masa terdekat.

Pengedar??
Modal serendah rm420 sebulan. Keuntungan minimum rm250 direct drp pembeli kepada anda. Boleh campur2 order , so anda boleh jual mcm2.
Secara auto anda dapat jadi agent untuk produk2 kami yg lain.
Nama dan fb bisnes anda akan di iklan kan dlm page kami.
Pengedar yang membuat jualan tertinggi setiap bln akan mendapat saguhati drp kami.
2 dealer untuk setiap negeri. Setiap dealer boleh recruit 2 agent.

Daftar sekarang sehingga 31/3/2013.
Percuma simplyslim lotion , Ferskin , 1 kotak cranberry collagen.

Dropship 3
Tiada modal , cuma perlu maintain min 3 order setiap bulan.
Belian pertama 3 unit terus sebagai tanda pendaftaran, selepas itu boleh order asing2 asalkan setiap bulan minimum 3 order.
Anda hanya perlu promote produk , dptkan bayaran dan bayar kepada kami dengan harga agent.
Penghantaran akan dibuat dln tempoh 48 jam.
Nama pengirim adalah nama agent.
Penghantaran kepada anda dan pembeli percuma.
Hanya 2 agent diperlukan untuk setiap negeri.
Nama akan diiklankan dalam page kami.
More info : https://www.facebook.com/MiniStokisFereenaWM

Daftar dari sekarang sehingga 31/3/2013
Percuma 1 kotak ferskin & 1 vshape lotion


Jadi apa tunggu lagi?? Pm kami sebelum orang lain booking tempat / kawasan anda..

Pm maklumat berikut ke fb : niena centreshop atau https://www.facebook.com/MiniStokisFereenaWM. Atau boleh sms ke 010-2400589

Nama:
Kawasan , negeri :
No hp :
Fb personal / bisnes:
Produk (sila nyatakan untuk pengedar @ dropship):

Kami akan semak kekosongan tempat dan beri details harga kepada anda...
Jika anda setuju , kami akan beri invoice dan bayaran perlu dibuat dlm masa 3 hari.
Selepas 3 hari , tempat akan dibuka untuk orang lain jika masih tiada bayaran.
Untuk agent : Boleh daftar dahulu , order pertama selewat2nya 31/3/2013.  
29. Bb Amri - Sun 10/Mar/2013, 6:16pm
kepada sesiapa yang berminat untuk menjalankan perniagaan network marketing dengan modal yang rendah sahaja. Produk akan mula menembusi pasaran Indonesia, China dan Vietnam pada tahun ini. Jadilah orang pertama yang membina rangkaian perniagaan anda di ketiga2 negara tersebut. Hubungi saya untuk keterangan lanjut di talian 017.390.7545  
30. Bukharie - Mon 11/Mar/2013, 2:30am
Nak kerja senang,aktifkan mykad je..
Tak susah pun,free shj..
Selamat dan long term


Bukharie Baharudin
Pakar MSSP
ahmadbukharie@gmail.com  
31. Hidayah 166 - Mon 11/Mar/2013, 9:30am
Kepada anda yang mencari-cari pendapatan sampingan,saya mempunyai satu bisnes yg modalnya kecil tetapi income bulanannya besar punya..Berminat?!.bleh sms nama dan lokasi ke 0123560064  
32. Aiennassir - Mon 11/Mar/2013, 12:55pm
assalamualaikum Pelangi House menyediakan perkhidmatan pembelian borong baju PEPLUM yang terlaris dipasaran dengan minimum hanya 6pcs sahaja
kepada sesiapa yang berminat untuk berniaga.insyallah ini jalannya:)
berminat ole cl/sms whtspp saya 01128844052  
33. Kamarul 26 - Mon 11/Mar/2013, 2:44pm
Salam...buat pekerja kerajaan yang berminat nak tambah duit poket bole buat survey online.tgk surveyonlinepaid.blogspot.com insyallah bole membantu.  
34. Mohd Azrenizal - Tue 12/Mar/2013, 9:48am
Modal saya tidak banyak...adalah dalam 5k...apa yang boleh saya lakukan dengan duit sebanyak itu  
35. Yoyo87 - Tue 12/Mar/2013, 9:53am
assalamualaikum..kami memerlukan wakil tanpa modal di syarikat kami. Peluang untuk menambah pendapatan dan menjadi usahawan dengan menimba pengalaman adalah amat cerah.

Jika berminat sila hubungi saya :
016-9004027 (hidayah)
hidayah@nextproject.my
http://nextrewards.my/  
36. Mohd Azrenizal - Tue 12/Mar/2013, 10:05am
email saya detail bisnes awak  
37. Yoyo87 - Tue 12/Mar/2013, 10:11am
sila beri email, saya akan emailkan..  
38. Auriyaa - Tue 12/Mar/2013, 12:05pm
salam.. sesiapa yang berminat untuk memborong cadar terus dari kilang, bole meail kepada saya.. agent dropship juga diperlukan.

ourfashiononly@yahoo.com  
39. Angsana - Tue 12/Mar/2013, 12:33pm
kasut umrah/haji wanita untuk dijual... boleh hubungi email angsanabumi@gmail.com atau 0196790083 whatssap atau sms ... harga rm27 siap pos untuk semenanjung sabah sarawak RM32  
40. Nuramni 3 - Tue 12/Mar/2013, 2:39pm
http://www.myeffagro.com/?ref=469

kepada yg bminat tambah pdapatan sahaja  
41. Kamaruldz - Wed 13/Mar/2013, 9:00pm
Boleh jual perabot secondhand dr singapore.

Utk detail blh call 0178155853 kamarul.

Modal utk barang2 dan transport dlm 18k-20k.  
42. N 8 - Thu 14/Mar/2013, 12:12am
Perniagan saya ada 20 tahun atas dan boleh jumpa anda discuss biz guna model yang tidak banyak
hubangi saya  
43. Zamanhuri Abdul Ghaffar - Tue 19/Mar/2013, 6:21pm
jangan ketinggalan menikmati talian prepaidd berlandaskan syariah islam, stiap minit perbualan 1sen akan disumbangkan kepada tabung infaq palestin, 50 org distributor diperlukan seluroh msia, sms saya 0106040144  
44. Amaya 2 - Tue 19/Mar/2013, 6:22pm
email saya
admin@amaya-couture.com
mungkin ada item yg berkenan  
45. Fida 90 - Tue 19/Mar/2013, 7:52pm
KAMI PENJUAL, PEMBEKAL DAN PEMBORONG TUDUNG, MYK WANGI, BROOACH DAN 5 BRG LAIN.BRG BAYI DAN MAINAN KANAK2 PUN ADA. KAMI BANTU ANDA UTK BANGUNKAN BIZ ANDA DGN HARGA BORONG!!!
LIKE FAN PAGE KAMI www.facebook.com/FierdaHijab  
46. Azreen 29 - Thu 21/Mar/2013, 2:09am
Assalammualaikum & Salam Sejahtera
saya membekalkan pelbagai bahan cucian yang berkualiti tinggi dengan harga yg murah.berminat boleh call 010-5116642.

http://www.facebook.com/pages/SABUN-Pelbagai-JENIS/342417452536809  
47. House Of Perfumes - Mon 25/Mar/2013, 12:48pm
Salam, skiranya anda berani, ikut saya,
setiap bln, time gaji, kite berniaga mnyak wngi di dpn2 bank, waktu mlm sje. Sblan berniaga dlm 2@3 hari sje.
Modal kecil, untung besar.

Yg pnting, klau nk terlibat dlm bidang usahawan, kerja ttap jgn terabai, tu je.

Berminat, Hadi 019-6351676  
48. Man 184 - Fri 29/Mar/2013, 3:07am
Saya ada menjual secara borong Flavour # perisa rokok elektrik..modal kecil keuntungan besar..berminat call/msg sy hp 012-9207479.  
49. Kamal 158 - Tue 2/Apr/2013, 12:19pm
Tahniah encik kerana cuba utk menambah pendapatan..dulu sy pn mcm encik mencari dan berusaha..berkerja di sektor kerajaan yg income aktif.tp skrg alhamdulillah,sy dh dpt ape yg dicari.apepn ianya bergantung pada nawaitu encik sendiri.tetapi,sekiranya encik memerlukan pendapatan pasif tanpa limit boleh hubungi saya.in sya allah ada jalannya..0199463987 khairun.whatsup pn boleh.  
50. Nur Hafidzah - Thu 18/Apr/2013, 1:37pm
Kejayaan atau pendapatan xbleh dtg bergolek...ianya perlu dicari n KEJAR..MARI MULAKAN BISNESS char kuey teow..setup bisness least than 1k jer..yang penting dengan gunakan SOS NO.1 CHAR KUEY TEOW POWER ni anda pAsti mampu menjana pendapatan yg stabil untuk family...PERCUMA perkhidmtn cara gorengn yg betul dan PERCUMA pek percubaan ...berminat 012 6117534 sms ( nama ,lokasi)  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 52 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..