Mencari Bisnes Partner
Saifulamri 3 - Mon 22/Dec/2014 2:59pm [Last Comment]
Assalam warga majalah.com

saya amri, ingin mncari sahabat dan rakan yg mempunyai idea bisnes untuk dikongsi bersama. saya ingin mnjadi bisnes partner kepada sesiapa yg mempunyai idea yg menarik dn mudah sy pantau wpun berada diluar kawasan.

sy mempnyai modal permulaan dlm 120k utk memulakan bisnes. diharap ada yg sudi berkongsi cerita atau sudi mjd partner. berminat boleh email sy ye. Wassalam

email saya serisetiaalam@gmail.com

Niche: Mencari Pelabur | Ingin Berniaga
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Azam Yahya - Mon 22/Dec/2014, 3:09pm
    assalam tuan,
    saya sedang mencari biz partner.. saya sekarang sedang run biz printing dan reseller TM. jika tuan sudi mendengar boleh menghubungi saya azam yahya ditalian 0195528485.  
  2. Miz Pro Solution - Mon 22/Dec/2014, 3:38pm
    Salam, kami pembekal shawarma / kebab. Jika anda berminat untuk menyeburi bidang ini, sila hubungi kami di +60182234252 atau email ke mizprosolution@gmail.com  
  3. Bozz - Mon 22/Dec/2014, 3:43pm
    baik separuh simpan beli emas(jongkong) ke

    separuh lagi tu running jer utk biz.....  
  4. Shamsul 84 - Mon 22/Dec/2014, 3:52pm
    Salam bang..nk tahu tak rahsia mcm mana modal rm8000 bulan pertama je kita boleh dapat jana income sehingga 20k!!! Nk tahu mcm mana caranya??

    Saya tak paksa..peluang ni saya share je..
    Sbb skrg ni nk buat biz modal dah tentu tapi untung belum confrim 100%

    Saya pun ada pengalaman sndiri..modal dekat 50k..tapi belum dapat untung duit dah tak ada nk buat pusing niaga..

    So saya rasa lebih baik abg joint biz yg saya share ni..dalam masa sebulan je dah pulang modal..nk tahu detail ??

    Call@whatssup saya 0123469863

    ** rezeki semua datang dari allah swt..so kita usaha dan tawakal je..isyaallah cepat @ lambat semua dah ditentukan dari NYA..  
  5. Norazila 7 - Mon 22/Dec/2014, 5:39pm
    Salam..jika berminat saya sedang mencari sleeping partner atau rakan bisnes utk produk kosmetik korea. Jika berminat boleh hubungi saya di 0182361927 atau boleh wassap saya terus.  
  6. Wani 51 - Mon 22/Dec/2014, 6:03pm
    Hye saiful & warga majalah..
    Wani nk kongsikan satu peluang yg unik, simple, secure & longterm..
    Potensi market adlah semua pemegang mykad & peniaga di malaysia..
    - pm direct wani 017-9396956..  
  7. Shanizam 2 - Mon 22/Dec/2014, 7:26pm
    Salam,saya sedang mencari biz partner untuk perniagaan memproses dan mengedar pelbagai bahan chemical,jika berminat hubungi saya nizam 0133089130 atau sharifah 0196680864,jika tidak dapat hubungi sila tinggalkan masage melalui sms atau whatsapp atau email rashnizamrasid@gmail.com / sharifah_nazerin@yahoo.com
    trima kasih.  
  8. Alif 109 - Mon 22/Dec/2014, 9:33pm
    Salam, berminat katering & event call saya 0196600012  
  9. Amril 3 - Mon 22/Dec/2014, 11:57pm
    Pm tuan sy ad biniz 0134749086  
  10. Suhaib 3 - Tue 23/Dec/2014, 2:41am
    Assalam tuan dan warga majalah
    Sy mencari sleeping partner dan siapa yg inginkan side income..modal bawah 5k. Pendapatan bulan rm390-rm640 (berterusan) dan sebagai jaminan 75% dari modal adalah jaminan sy tidak akan hilang.. Tuan boleh tarik diri bila2 masa,sy ulang bila2 masa,dan 75% dari modal akan dipulangkan..
    Bagi yg berminat sila call/whatsapp 0146525902.
    Ini bukan MLM,x perlu jual produk dan cari org. Tq majalah.com  
  11. Bibie 12 - Tue 23/Dec/2014, 11:43am
    As salam, saya ada jual Keropk Ampalng dan Kuih Cincin khas dari Sabah. Boleh beli secara borong. Berminat.?? E-mail saya di sini atau contact no saya untuk keterangan lanjut. TQ

    E-mail : b_aqua86@yahoo.com
    Tel : 016 842 5294  
  12. The Official Idea - Tue 23/Dec/2014, 12:04pm
    Pejabat Untuk Disewakan:
    Lokasi Taman Melawati KL
    #bersebelahan CIMB /Maybank/BSN/Takaful/TNB/
    # berdekatan restoran & farmasi
    # berdekatan pelbagai kemudahan pengangkutan awam
    #kawasan perumahan dengan kepadatan penduduk yang tinggi
    # sewaan dari RM 500 (termasuk air/letrik/wifi/pantry/surau)
    #HUBUNGI SEGERA:
    SHIDA-0125093989/AMIN-0179325255
    # KEMASUKAN DISEMBER 2014  
  13. Hanif88 - Tue 23/Dec/2014, 12:33pm
    assalamualaikum.sy ade idea perniagaan atau peluang yang mungkin bole menolong tuan.

    jika tuan ade ciri2 yg sy sebutkan ini,peluang ini terbuka utk tuan.

    1)ingin membantu saudara / rakan / diri sendiri yang mengalami masalah kesihatan (jika ada)

    2)ingin membuat pendapatan secara part time RM1500-RM3000 offline/online secara sambilan.

    3)suke bersedekah


    lokasi sy di shah alam.jika tuan ade cii2 di atas dan berada di lembah klang.bole shj hubungi sy hanif di 0176190589  
  14. Saifulamri 3 - Tue 23/Dec/2014, 3:17pm
    terima kasih atas cdgn dn nasihat. sy bcdg utk bli warehouse o bgnn bertingkat. sy nk buat base baru. jd yg slebihnya sy nk buat real bisnes dgn modal yg ada tu. cuma sy xdpt nk tumpu 100% sbb sy terikat dgn base sy yg len. sy masih terima sbrg cdgn o partner. bleh hubungi sy mlalui emel sy serisetiaalam@gmail.com  
  15. Nursyuhairah Ridzuwan - Wed 24/Dec/2014, 10:34am
    Bismillahirrohmanirrohim.

    Assalamu'alaikum.

    Saya berminat nak cari 2 @ 3 orang ja muslimin @ muslimat yang SERIUS INGIN JADI RAKAN NIAGA saya untuk buka KELAS PENGAJIAN AL-QURAN & AKHLAK. (di kedah) IN SYAA ALLAH.

    INFO seterusnya boleh whatsap saya 'SALAM... NAMA...UMUR...ASAL' ke 011-14612292 (Syuhairah).
    email saya nurhouri@gmail.com

    SYUKRAN JIDDAN... UKHUWAH FILLAH. '_'  
  16. Puncak Persada Engineering - Wed 24/Dec/2014, 3:00pm
    sya berminat watsapp sy(Nik) 019-3146578  
  17. Amyazani - Thu 25/Dec/2014, 9:56am
    as salam...sy dah email details  
  18. Ainn 8 - Mon 29/Dec/2014, 12:44pm
    Salam encik, sy bercadang nak bukak sebuah modern cafe. Ada modal sikit. Masih kumpul modal. Kalau encik minat kita boleh jumpa untuk bincang details. Call sy 013-6919528. Terima kasih.  
  19. Ros Juimiza - Mon 29/Dec/2014, 2:10pm
    saya ada tapak untuk dikongsi bersama, jual makanan @brg kering sahaja. tapak di au4 keramat berhadapan sekolah menengah sri keramat @ lembah keramat 1. whtsapp 0193377000  
  20. Abdullah 121 - Mon 29/Dec/2014, 2:24pm
    Kalau nak joint busines saya pun boleh,tuan Saiful beli lori 5 tan guna untuk angkut barang saya.Profit boleh bincang.

    Saya buat busines supply sawdust kepada kilang buat wood pellet.

    PM-0192070399  
  21. Nuverus - Mon 29/Dec/2014, 2:37pm
    Projek jana RM500 Sehari,tuan boleh buka tradition Kopitiam seperti Jenama Berjaya Coffee Starbucks ataupun jualan online

    OG Laman http://millionaireclub88.myorganogold.com

    Produk-produk Jenama OG dengan Ganoderma(Lin Zhi) http://millionaireclub88.myorganogold.com/products/
    Sebagai Kumpulan OG kami latihan Webinar akan diberi setiap hari isnin & khamis

    malam 9:00pm oleh Sifu Sham Blue Diamond Malaysia

    Selamat Mencuba
    Ken
    millionairclub88@gmail.com  
  22. Rosidah Binti Anang - Wed 31/Dec/2014, 11:07am
    Waalaikumussalam en Saiful...

    Saya telah adah syarikat membekal tshirt, pakaian sukan dan cenderamata koporat dan telah berdaftar dengan kementerian Kewangan sejak tahun 2009.
    Sehingga kini saya telah mempunyai banyak pelanggan terdiri daripada 90% badan kerajaan.
    Oleh kerana faktor kesihatan dan usia, saya berhasrat untuk menjual syarikat saya dalam masa terdekat...
    Saya sayang dengan perniagaan ini kerana potensi utk maju dan berdaya saing sangat baik. Pengalaman saya selama lbh 10 tahun dlm bidang perniagaan ini telah membuatkan saya rasa terkesan jika saya tutup begitu shj...sbb setiap tahun memang sentiasa ada permintaan daripada badan-badan kerajaan dan institusi tinggi.

    Jika en Saiful berminat utk mengambil alih syarikat saya, sila watsapp ke talian 0126123454...atau buat temujanji utk perbincangan...  
  23. Wann77 - Sat 3/Jan/2015, 8:11pm
    Tumpang lalu kalau ada yang berminat dan btl2 strong untuk menjadi funder big job dengan company besar di malaysia blh wassup untuk detail 0103857666 t.q  
  24. Siti Sofian - Wed 7/Jan/2015, 10:48am
    Bisnes convenient store?ala2 7 eleven?  
  25. Afiq 109 - Thu 8/Jan/2015, 11:36am
    Sy ad cadangan untuk membuka kedai pakaian wanita. Sy nk buka tp tiada org nk pantau. Bleh pm0135845261  
  26. Nor Rabiatul Adawiah Rameli - Sat 10/Jan/2015, 11:52pm
    Saya ingin mencari vendor untuk butik saya, Cahaya Rizq yanh berlokasi di 42, Makmur 2, Presint Niaga Bandar Satelit Hentian Lebuhraya 26700 Muadzam Shah Pahang. Sila hubungi 0194375380 ((Noor))  
  27. Ronan0709 - Sun 18/Jan/2015, 10:11am
    Berita baik

    Peluang utk sertai REVOLUSI BISNES ALAF ini melalui projek mega MyKad. Target market 30 juta rakyat Malaysia. Pulangan SUPERB dgn modal minima. Ketahui 8-in-1 cara utk menjana pendapatan. 2 darinya PASIF, BULANAN & BERTERUSAN. Bisnes tanpa saingan (??!!??)

    Untuk yg serius mengintai peluang perniagaan sahaja
    016 2041491  
  28. Hilmi 60 - Wed 28/Jan/2015, 7:12pm
    Buka ayam penyet hehe...0123259721  
  29. Maziahgee173 - Fri 30/Jan/2015, 12:08pm
    assalamualaikum...saya sedang mencari bisnes partner dlm CBP PLUS...company ni dah pon berusia 20tahun dan mendapat tempat ke 50 di arena antarabangsa selama 3 tahun berturut2,bertaraf ISO...selain tu company ni juga mnyediakan 9faedah...antaranya TABUNG PERLANCONGAN,TABUNG KERETA,TABUNG RUMAH,BONUS HUJUNG TAHUN...bisnes ini juga boleh DIWARISI.....modal sekali seumur hidup..berminat boleh hubungi saya 0195497828(GEE)  
  30. Ashraf Bin Abdullah - Sun 10/May/2015, 6:01pm
    Call me at 0175014708. Ready business for JV . With contract in hand .  
  31. Mr Nazz - Thu 20/Aug/2015, 12:36pm
    assalamu alaykum..
    mencari partner untuk bisnes car wash.

    saya ada semua barang2 cucian car wash dan pekerja,cuma lokasi nak run bisnes sahaja yang tiada.
    Zuwan - 012-2460242  
  32. Dee Nordin - Tue 9/Feb/2016, 4:35pm
    salam saya nak beri offer,,kenapa email tak lepas  
  33. Nizam 487 - Tue 27/Sep/2016, 12:06pm
    Mencari bisnes partner area jitra kedah..jom berniaga untung nasing2..0124287074  
  34. Fie 22 - Sat 31/Dec/2016, 11:34pm
    whassup sy.
    0145217691  
  35. Madina 6 - Mon 23/Jan/2017, 4:50pm
    Assalamualaikum..sy puan dyna,mencari share partner pernigaaan pakaian jenama sndri utk raya 2017..ingin mencari partner y aktif dlm peniagaan on9 atau offline..sblm ni sy ada partner xpi tdk aktif hya sy shja bergerak aktif..disini sy igin mula bru dgn pertner y btl2 beminat shja..jika beminat wspp 0199933103..  
  36. Mior Ahmad 2 - Mon 24/Apr/2017, 4:49pm
    wasup saya 0176889945  
Page 1   (Total 36 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.