Mencari Barangan. Consigment Bagi Product Kecantikan dan Spa (Bandar Teknologi)
Nadi Qaseh - Fri 13/Dec/2013 6:41am [Last Comment]
Salam buat warga majalah

Sesiapa yang ingin.meletakkan product kecantikan atau spa secara consigment di saloon saya, saya amat mengalu alukan kepada sesiapa yang berminat.lokasi saya di bandar teknologi , saya masih belum memulakan perniagaan.rencana pembukaan saloon dlm awal bulan 1 insyaalah.

Niche: Program Consignment | Butik Kecantikan | Bisnes Spa Dan Facial
 
1. Dr Joe Mat - Sun 15/Dec/2013, 8:33am
Salam
Saya sedang mencari stokist dan agent untuk produk penjagaan kulit soyeux skincare termasuk retail dan salon pack.

layari www.soyeux.vib.my
atau hubungi saya
0104309899  
2. Linkman - Sun 15/Dec/2013, 10:45am
bandar teknologi ni kat mana? kajang ye?  
3. Rita Omar - Sun 15/Dec/2013, 5:37pm
Bagaimana utk hubungi Puan? No saya 013-3779755  
4. Salina 93 - Mon 16/Dec/2013, 11:37pm
Hubungi saya kiranya puan berminat utk mengadakan servis urut spa atau urut untuk bersalin di dlm saloon puan.Pengalaman urut bersalin sudah 10thn.Puan boleh hubung saya-0108005768 sura.Harga boleh runding-70,30...atau 50,50...  
5. Nurul Syazwani Binti Zulkifli - Fri 20/Dec/2013, 8:46am
0145303468  
6. Nurul Syazwani Binti Zulkifli - Fri 20/Dec/2013, 8:50am
TESTIMONI :
Saya mempunyai ketuat di kedua-dua belah kaki dan tapak kaki saya semakin teruk dan berlubang,kaki saya juga berbau dan lubang semakin membesar,nak jalan pun terjinjit sebab sakit..Saya telah membuat rawatan laser (kos Rm250) tapi ketuat tersebut tumbuh semula dan Alhamdulillah guna sabun gaharu dalam masa 2 hari kaki dah x sakit dan dah boleh pijak lantai,dalam masa 1 minggu lubang ketuat dah tertutup.

KEHEBATAN SABUN GAHARU
? Menghilangkan panau teruk di badan
? Menghapuskan ketuat (tapak kaki/kaki/tangan)
? Mengecutkan Jerawat
? Menghilangkan Jeragat
? Menyembuhkan Kudis Pada Pengidap Kencing Manis
? Pengidap Penyakit Kulit ( Ekzema) adalah digalakkan
? Menghindarkan Bau Badan
? Menghapuskan Ketiak Berbau
? Mengekalkan Kelembapan Badan
? Mewangikan Rambut ( boleh diguna sebagai perapi)

SESUAI DIGUNAKAN
? Di spa or salun kecantikan
? Lelaki/Perempuan di semua peringkat umur
? Boleh digunakan di seluruh badan
? Kesan 2-3 Hari dah boleh nampak

CARA MENGGUNAKAN
? Dimulai dengan Bismillah
? Gosokkan Sabun Gaharu di tempat yang bermasalah semasa mandi.
? Boleh digunakan seberapa kerap
? Kalau boleh potong 3,satu potong digunakan untuk gosok di ketiak,satu potong lagi untuk gosok di tempat yg berkudis,satu potong lagi di gosok di muka..hehe..

JAMINAN SABUN GAHARU
? 100% Halal
? Tanpa bahan terlarang
? Harga berpatutan selari dengan keberhasilannya
? Satu kotak mengandungi 3 ketul sabun gaharu
? Satu ketul tahan 2 minggu

#mandian sabun gaharu disyorkan kepada pengantin#

0145303468...boleh call untuk berbincang dengan lebih lanjut lagi..  
7. Mohd Akmal 13 - Wed 25/Dec/2013, 12:29am
Assalamualaikum...Nadi Qaseh
saya juga menjalankan program perniagaan
1) Home Spa
2) Body treatment (Slimming)
3)Health treatment ( water treatment)

modal hanya rm198 sebulan
dijamin perdapatan bulan pertama mencecah rm 10,000
produk kecantikan
Elmarino Blac (8+1) + EB + UPII
(penjagaan dalaman) (rm 198 sebulan)

untuk mengetahui dengan lebih lanjut
boleh hubungi dengan cara anda
NAMA ANDA>LOKASI>

HANTAR KE 013-6516276  
8. Miss Nisya - Thu 26/Dec/2013, 3:40am
Wangian gaharu berkonsepkan aromaterapi. Terdapat 4 jenis bauan (Wardah,
Qasrina, Zahra & Widad).
Sesiapa yang sakit kepala, migrain, batuk, semput boleh digunakan sebagai
minyak sapu dan juga dihidu aromanya.

Dijamin HALAL LAGI SUCI!!

TAWARAN HEBAT : BELI 10 PERCUMA 1 !!!


Price: RM 40/botol (8ml)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=659134107470141&set=a.659133220803563.1073741827.100001206741371&type=3&theater

PM/SMS/WHATSAPP 011-3305 6105  
9. Doniafaza - Sun 2/Feb/2014, 3:20pm
hai dear sya sekrng tngh mencari agent baru bg produk amyerabeauty. produk ni mmg tngh meletup dan sangt berkesan. untuk agent tempat adalah terhad. produk ni ad 2 jenis iaitu skincare, dan minuman untuk putih perisa coklat. boleh lawat


instagram saya : donia_beautyline
@ watsapp saya 0139490432.


saya adlah stokis sah amyerabeauty di kuala lumpur. tq


amyerabeauty skincare  
10. Cajuan - Wed 5/Feb/2014, 5:21am
Sila view website kami di amco.my untuk produk kecantikan dan lansing badan. Kami boleh sponsor product kami untuk consignment. Boleh juga contact kami di 0111-6508457
TQ  
11. Hybrid91 - Fri 7/Feb/2014, 2:10pm
saya adalah wakil agent dari company utk memperkenalkan dan memasarkan product spa kecantikan dan kesihatan High Tech Wellness..revolusi terkini dlm bidang kecantikan dan kesihatan alaf baru mengunakan device moden,canggih dan yg penting dapat memberikan kesan yg segera.utk beauty n health.2 in 1..and ada certificated dari USFDA dan
CE 0120
Berminat ? Hubungi Miss Hanis 0148422769  
12. Qisbellacosmetics - Thu 13/Feb/2014, 5:09pm
Berminat meletakkan
MAGIC BB FOUNDATION???
* Bertindak MAGIC mengikut darah &
warna kulit
* Mempunyai Vitamin E untuk merawat
parut,jeragat dan jerawat
* Merawat kulit daripada sinaran UV yg
merosakkan kulit
* Mempunyai SPF 35 untuk perlindungan
matahari
* Tidak berminyak
* Kalis air
* Sesuai untuk semua jenis kulit normal,
jerawat, berminyak,jeragat
* Merawat kulit daripada masalah warna
kulit kusam
* Tahan selama 12 jam

Product sudah ada KKM hanya menunggu sijil keluar. Akan berada di pasaran tak lama lagi. Kami akan berikan bunting untuk anda jika berminat.

Harga pasaran 5g/RM38
Keuntungan
10-20 - 25%
21-50 - 30%
50 ke atas - 50%

Berminat boleh call/sms/whatsaap/wechat 0123876980
Puan Nanie
QisbellaHouse  
13. Syafina Adnan - Tue 18/Feb/2014, 7:43pm
Saya berminat , officialsyafinaadnan@gmail.com  
14. Afiq232 - Fri 21/Feb/2014, 7:13pm
Salam.. Saya stokis produk D-Collagen. Berminat untuk meletakkan barang secara consignment. email amorous.figure@gmail.com  
15. Rozlin Samin Taib - Tue 11/Mar/2014, 4:33pm
Salon kecantikan untuk diambil alih. 3 bed, kerusi cuci rambut, steamer rambut dan muka dll lokasi setapak .Hub 012-9681040  
16. Irene 7 - Sat 5/Apr/2014, 9:23pm
Wanita yg ingin Mandi Bunga bolehlah gunakan sabun ini utk bersihkan seluruh badan sebelum mandi bunga.

(HomeMade) Sabun 7 jenis bunga utk Mandi Bunga.

011-1197 2340  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..