Mencari Balak di Area Perak, Kedah atau Pahang
Firdaues 278 2 - Tue 21/May/2019 11:33am [Last Comment]
Saya mencari mana2 pengusaha balak yang nak jual projek mereka kepada saya

atau

pihak yang mempunyai maklumat tentang kawasan untuk pembalakan

jika dokumen lengkap termasuk

1) Laporan hutan
2) Surat kelulusan terkini
3) Info/resit pembayaran premium terkini

Hubungi saya dengan segera di 012-3512753 (Call/Whatsapp)

Terima kasih

Niche: Kontraktor Balak Dan Kayu | Bisnes Untuk Dijual | Kontrak Swasta
 
1. Zed Herman Bin Zainal Abidin - Mon 27/May/2019, 1:46pm
Saya ada kawasan balak nak dijual di pahang. Nnt saya re-check details.  
2. Jijol436 - Thu 27/Jun/2019, 11:13am
saya ada kawasan balak utk di jual,owner saya dengan patner saya sendiri ,
area sg yu pahang, keluasan 1600 ekar.
berminat wsp saya dokumen n kelulusan semua da pada saya 0184644154  
3. Fakhrul Qusyairie - Sun 29/Sep/2019, 2:29am
Hutan simpAn pelagat,besut terengganu.keluasan 741ekar.rm2900/ekar.masih boleh runding.whatapps-01114639003  
4. Roslee 4 - Mon 11/Nov/2019, 10:37pm
Saya dari syarikat Konsultant Alor Setar sedang mencari kontraktor balak di Kedah
Keluasan yang ditawarkan secara berperingkat dan bagi fasa pertama - 200 hektar
jika ada serius buyer tel saya 0194784585 n datang ofc saya utk bincang  
5. Zahid 37 - Fri 21/May/2021, 5:25pm
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...
Kepada pengusaha balak yg berminat dan ada kemampuan utk mengambil quota balak dan kawasan balak . Kami menyediakan perkhidmatan utk mendapatkan quota dan kawasan balak atas syarikat tuan sendiri bagi konsesi balak . Tiada bayaran pendahuluan di kenakan, yg penting tuan puan betul- betul berminat dan ada kemampuan dari segi kewangan. sekian terima kasih
Bole call atau whatsap ijat 0183771795/ 0196060671 MR Z  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..