Mencari Aksesori Handphone (Borong)
Ziela Amjis - Thu 7/Jul/2011 11:15am [Last Comment]
salam, saya memerlukan aksesori handphone yang boleh dibeli secara borong

1.handphone pouch
2.tali gantung handphone
3.handphone strip
4.handphone casing/housing

sila email sy dengan lengkap termasuk harga,katalog dan tempahan minimum.

email di zieladalady@yahoo.com

Niche: Bisnes Handphone
     
  1. Ziela Amjis - Thu 7/Jul/2011, 11:17am
    di area johor bahru,kota tinggi dan kulai kalau boleh kerana sebelum beli sy mahu tengok item dan mahu ambil sendiri elak ditipu.. :)  
  2. Tok Wish - Thu 7/Jul/2011, 11:33am
    ...saya peniaga handphone online (www.mudah.my/tokodarwish) tapi tak jual aksesori.

    Kadang-kadang customer minta belikan juga aksesori. Saya dapat pada harga borong dari pembekal di KL. Jika saudara perlu saya belikan mana-mana item dan pos ke Johor...saya boleh bantu.

    Sila hub tel Kak Ina 012 3461680/ 013 6767571/ 03 42820214  
  3. Sya 23 - Tue 12/Jul/2011, 6:13pm
    jom buat duit secara investment online..boleh dtgkan pendapatan dgn cara yg mudah selagi anda berusahanya secara online 100%..contact saya fauziah 0197450580 email jijietrade@gmail.com
    click
    http://macrotrade.com/?ref=nashafiq  
  4. Omar K L - Thu 21/Jul/2011, 4:20pm
    sekiranya tuan berada sekitar lembah klang / kuala lumpur terus ke LOW YATT PLAZA, bukit bintang... Segala-galanya ada disitu.  
  5. Mohd Kamal B Mohd Rais - Wed 17/Aug/2011, 3:43pm
    hp pourch utk d lelong rm 1.1000 pcs.kamal-0172826466  
  6. Amin Ghazali - Wed 17/Aug/2011, 10:10pm
    saya nak belajar btl kan ph saper tau k kat maner  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.