Mencari Agen Streamyx & Unifi TM
Fazly 5 - Thu 22/Mar/2012 1:30pm [Last Comment]
Salam 1 Malaysia.

Saya ingin mencari sesiapa yg berminat untuk menjadi agen internet untuk STREAMYX dan UNIFI TM, Komisyen Lumayan, sebagai contoh jika anda mendapat seorang pelanggan yg mahu memasang internet di premis perniagaan komisyen yg anda akan dapat sebanyak RM200 untuk satu permohonan sahaja, bayangkan jika 10 pelanggan yg anda dapat, peluang ini terbuka untuk semua, tiada cas dikenakan untuk menjadi agen, Berminat sila SMS/CALL/EMAIL segera ke:

FAZLY 0134420930 / fazlyanua@gmail.com

terima kasih

Niche: Kerja Agen Perunding | Bisnes Broadband | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Muhamad Hafiz 4 - Thu 22/Mar/2012, 1:53pm
berminat..tlg email kpd saya Leman_ensom@yahoo.com  
2. Mra66 - Thu 22/Mar/2012, 2:57pm
Kalau jadi agen, ada disediakan flyers tak untuk buat promosi?

good.biz76@yahoo.com  
3. Syahir 5 - Fri 23/Mar/2012, 2:25am
syahir_92abc@ymail.com  
4. Mohd Nasrul 3 - Fri 23/Mar/2012, 6:50am
berminat.. email kepada saya.. rulez_125zr@yahoo.com  
5. Faeezwan - Fri 23/Mar/2012, 2:55pm
ewan_faizuan@yahoo.com  
6. Nus - Fri 23/Mar/2012, 3:29pm
berminat..emailkan kepada marchell_86@yahoo.com.my  
7. Jimmy 9 - Sat 24/Mar/2012, 7:28pm
email detail kpd jema_resources@yahoo.com  
8. Azahar 10 - Sat 24/Mar/2012, 7:29pm
salam.saya nak tanya agen dengan rakan niaga ni sama ke.sy ada dpat twaran untuk jadi rakan niaga tm dan huawei.byaran rm500.betul ke bnda ni.  
9. Zdc - Sun 25/Mar/2012, 9:58am
bleh emel detail ke
tsarkey_emzack@yahoo.com.my  
10. Fazly 5 - Wed 28/Mar/2012, 12:12am
kepada semua yg berminat boleh sms/call 0134420930 untuk maklumat lanjut, saya perlukan agen dengan segera, tq  
11. Fazly 5 - Wed 28/Mar/2012, 12:16am
Azahar 10, tiada bayaran untuk sertai kami, juz promosi kepada sesiapa yg berminat dan hantarkan butiran pelanggan seperti nama dan alamat kepada pihak kami untuk proses, selepas pemasangan selesai pihak kami akan membayar komisyen kepada anda, so cari org je tugas saudara  
12. Mohd Khalir - Sat 31/Mar/2012, 3:39am
karl.liena@yahoo.com emailkan sy ye tq  
13. S Mie91 - Mon 16/Apr/2012, 11:15pm
saya berminat.. tolong email saya untuk maklymat lanjut.
s_mie91@yahoo.com  
14. Fazly 5 - Thu 19/Apr/2012, 11:39am
mohd khalir, s mie91 saya dah email, sila cek yer, tq  
15. Amelyna - Wed 2/May/2012, 1:02pm
saya berminat sgt2..boleh email pd saya details; tidurtakretinakbangun@yahoo.com
terima kasih  
16. Ady 153 - Tue 14/Apr/2015, 11:48pm
Salam tuan Fazly. Saya juga berminat. Ini Email saya savspec2@gmail.com  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..