Mencari Agen Dropship/Reseller Baju T-Shirt Lacoste Gred AAAAA
Hazwan 2 - Tue 7/Apr/2015 9:46am [Last Comment]
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Kami merupakan pembekal dan pemborong Baju T-Shirt Lacoste Gred AAAAA terus dari kilang.

Kami sedang mencari agen dropship dan reseller yang betul-betul serius nak meniaga tanpa mengeluarkan modal SATU SEN pun. Tugas anda hanya promote dan ambil tempahan daripada pelanggan.

Tak perlu simpan stok, tak perlu ke pejabat pos, tak perlu pening nak pack baju dalam plastik. Semua tu kami yang akan buatkan untuk anda.

Anda hanya perlu Promote, Promote dan Promote kepada kawan-kawan, keluarga, rakan pejabat dan sebagainya.

Kualiti Baju T-Shirt Lacoste ini hampir sama dengan yang Original di butik. Hampir 95% sama kualitinya. Kenapa perlu bayar lebih sedangkan anda mampu berjimat?

Kelebihan kami:

- Syarikat kami berdaftar dengan SSM.
- Kualiti amat diutamakan, kepuasan pelanggan adalah matlamat kami.
- Ready stok.
- Kos penghantaran PERCUMA. Kami tanggung kos penghantaran.
- Gambar produk yang kemas dan profesional.

Kelebihan Produk:

- Kualiti 95% hampir sama dgn Original.
- Sukar untuk membezakan Gred AAAAA dengan Original. Hanya mereka yang professional yang boleh bezakan.
- Saiz bermula dari S sampai XL. Cutting perempuan dan lelaki.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi agen dropship atau reseller Baju T-Shirt Lacoste Gred AAAAA, sila komen ''SAYA NAK'' dan tinggalkan EMEL anda untuk saya emelkan katalog kepada anda.

Jom buat duit raya!!!

Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di talian 013-4010945 (Hazwan) Whatsapp sahaja atau melalui email di muhhazhlf@gmail.com

Terima kasih kerana sudi membaca iklan ini.

Niche: Program Dropship
 
1. Siti Nur Akillah - Tue 7/Apr/2015, 10:22am
Mane nak tengok stok?  
2. Hazwan 2 - Tue 7/Apr/2015, 10:33am
Tinggalkan emel untuk saya emelkan kataloq. Terima kasih.  
3. Aziema 3 - Tue 7/Apr/2015, 10:47am
Salam En Hazwan, sekiranya hendak meluaskan ruang pengiklanan saya ada medium percuma untuk tuan.

Kami menyediakan ruang pengiklanan secara percuma dan anda akan dapat point sekiranya mendaftar dan memuat naik.

Lebih banyak aktiviti lebih banyak point yang akan diberikan.

Point2 boleh ditebus dengan hadiah2 menarik.

Jika berminat, boleh hubungi saya:

email: aziemasininet@gmail.com  
4. Feezaxis - Tue 7/Apr/2015, 12:02pm
email kat saya - nurhafiza.jaafar@gmail.com

tq  
5. Azimawati Ahmad - Wed 8/Apr/2015, 10:20am
Salam. Tlg email katalog ke : azimawati1005@yahoo.com  
6. Anazia - Wed 8/Apr/2015, 10:49am
anaziaart@gmail.com  
7. Musaiyar - Wed 8/Apr/2015, 12:01pm
Saya nak

musaiyar2013@gmail.com  
8. Fitri 112 - Wed 8/Apr/2015, 12:35pm
pm
fixthree92@yahoo.com  
9. Norhazilla Binti Mat - Wed 8/Apr/2015, 4:47pm
Saya nak
hazillafairuz@yahoo.com  
10. Ayahsu - Wed 8/Apr/2015, 8:33pm
SAYA NAK

hharmin@gmail.com  
11. Nur 735 - Thu 9/Apr/2015, 9:45am
Saya nak

mawaddah.insyirah@gmail.com  
12. Eja 17 - Thu 9/Apr/2015, 1:19pm
Sy nak..mail to mycaliff@gmail.com  
13. Hazwan 2 - Thu 9/Apr/2015, 5:20pm
sudah emel. sila check emel masing-masing ya. terima kasih.  
14. Anaa Chan - Thu 9/Apr/2015, 9:49pm
Saya nak.
hasanahrasiman@gmail.com  
15. Hazwan 2 - Fri 10/Apr/2015, 11:55am
ok. sila check emel. saya dah emelkan katalog dan detail.  
16. Mrayus Dr Corps - Sat 11/Apr/2015, 3:35am
sy nak. mrayus07@gmail com  
17. Hanip - Sun 12/Apr/2015, 1:48am
Tlg emelkn katalog kt sya gk Anip3046@gmail.com..  
18. Nazry Tan - Sun 12/Apr/2015, 3:23am
SAYA NAK

mnazrytan@yahoo.com  
19. Rieena - Sun 12/Apr/2015, 3:30pm
Saya nak....yurieena@yahoo.com.my  
20. Tarmizi Othman - Mon 13/Apr/2015, 8:30pm
Saya nak.. tarmiziothman1111@gmail.com  
21. Mislee - Tue 14/Apr/2015, 4:05pm
saya nak...

mislee0711@gmail.com  
22. Hazwan 2 - Wed 15/Apr/2015, 12:19pm
sila check emel. saya dah emelkan details. terima kasih.  
23. Tasyin - Thu 16/Apr/2015, 2:41pm
saya nak

tahashin84@gmail.com  
24. Ahmad Hanizam Bin Abdullah 2 - Tue 21/Apr/2015, 6:40pm
saya nak
nizamsky@gmail.com

terima kasih  
25. Hatta 12 - Thu 23/Apr/2015, 12:46pm
saya nak
mohdhatta85@gmail.com

terima kasih  
26. Azman Alias 4 - Thu 23/Apr/2015, 5:04pm
berminat tuan email katalog n T&C ker
azman.thames@gmail.com  
27. Azamfeez - Tue 28/Apr/2015, 2:41pm
Azam 0199836746 wasap
email ke azamfeez@gmail.com  
28. Arisazk Niaga - Sat 2/May/2015, 12:44am
saya nak arisazkniaga@gmail.com  
29. Mohd 898 - Sat 2/May/2015, 12:48am
SAYA NAK

oyentheroyalcat3@gmail.com  
30. Sareh Khairul Bin Sareh Saad - Wed 13/May/2015, 9:44am
saya nak...emel ceoskss@gmail.com  
31. Shahmir 3 - Fri 12/Jun/2015, 6:34pm
Saya nak
boomereng11@gmail.com  
32. Apishifz96 - Sun 14/Jun/2015, 8:07am
saya nak. saigatest@gmail.com. terima kasih  

Page 1   (Total 32 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..