Mencari Agen/Dropship Doorgift/Hamper/Deco Hantaran
Doogeeve - Mon 1/Feb/2016 11:54am [Last Comment]
Assalamualaikum warga Majalah,

Kami menyediakan perkhidmatan doorgift/hamper/DIY deco kit yang berdaftar dengan SSM (002498722-W).

Kami ingin membuka peluang kepada mereka yang ingin menjana pendapatan sampingan sambil belajar ilmu marketing menggunakan social media.

Anda tak perlu:
-Simpan stok
-Buat penghantaran

Cuma promosikan perkhidmatan kami dan kami juga beri sokongan material untuk mempromosi produk/servis kami.Margin keuntungan adalah 5-20% dari keseluruhan submit order anda kepada kami.Insyallah jika ada ruang bonus akan diberi kepada mereka yang rajin submit order :)

Anda yang kami cari:
-Surirumah
-Pelajar IPTA/IPTS
-Pekerja Awam/Swasta yang ingin buat part time
-Mereka yang ingin belajar berniaga online
-Mereka yang ada butik pengantin(boleh tambah offer servis dalam pakej pengantin anda)
-Mereka yang tahu/anjur/uruskan majlis2 macam event planner
-Mereka yang menganggur

Untuk penjelasan lanjut bagaimana nak jadi dropship kami dan faedah yang anda bakal perolehi boleh email kami doogeeve@gmail.com atau tinggalkan no hp & email anda.

Terima kasih.

Niche: Program Dropship | Tempahan Hamper
     
  1. Khairun 16 - Mon 1/Feb/2016, 1:03pm
    Email detail plz,,,tq
    rhea_angah@yahoo.com  
  2. Erni Hafiza - Tue 2/Feb/2016, 9:11am
    emailkan ke misihpj@yahoo.com.my  
  3. Syahirul Amir - Tue 2/Feb/2016, 8:05pm
    Email sy untuk detail tntng brgan yg di jual
    syahirulamir1996@yahoo.com  
  4. Dekda - Wed 3/Feb/2016, 8:55pm
    Detail . Email dekda180397@gmail.com . Whatsapp 0175468597  
  5. Asyraf Rozie - Wed 10/Feb/2016, 12:23am
    Whatsapp 01132714401  
  6. Fizah 65 - Wed 10/Feb/2016, 1:04pm
    Emel sy love2shoppa@gmail.com  
  7. Ctsyakira 2 - Thu 11/Feb/2016, 6:59pm
    sye nk tngk katalog.email sye ctsyakira1606@gmail.com(011-26412663)tq :)  
  8. Doogeeve - Sat 13/Feb/2016, 1:33am
    Assalamualaikum terima kasih atas kesudian anda.

    Saya telah mengemail details kepada saudara/i semua.

    Fizah 65 alamat email anda saya xdapat nak hantar.Unvalid katanya.

    boleh email saya untuk detail di doogeeve@gmail.com  
  9. Imanbiz - Wed 17/Feb/2016, 10:46am
    Anna - 0127918729, anna.kosin8729@gmail.com  
  10. Nur 831 - Wed 17/Feb/2016, 11:04am
    nurkasih_8988@yahoo.com
    wasap 013-5999653
    PM pls , TQ  
  11. Syahrul 61 - Mon 29/Feb/2016, 10:14am
    mohd.syahrulnizam.mohammad@volvo.com
    wasap 0174955179  
  12. Masrullnizam - Fri 4/Mar/2016, 3:09pm
    wasap sy 0169545137  
  13. Wanira - Sun 13/Mar/2016, 2:26pm
    0136702470  
  14. Iedarzli - Thu 17/Mar/2016, 2:20pm
    iedarzli97@gmail.com
    011-29463736  
  15. Azuin 3 - Mon 28/Mar/2016, 5:20pm
    please email wanisme_proxl@yahoo.com whatsapp - 018 250 1955. TQ  
  16. Linda Radzi - Fri 8/Apr/2016, 5:58pm
    Boleh minta mobile no. saya ada permintaan hamper sebanyak 50unit utk hamper raya tahun ini. Wasap saya di 012-2529109. boleh bagi saya katalog. Saya kena propose kan katalog 11april16 ni  
  17. Syazwan 112 - Fri 8/Apr/2016, 7:52pm
    whatsapp saya 013-273 4043. Saya betul-betul berminat jd dropship  
  18. Miss Husna 2 - Mon 18/Apr/2016, 4:05am
    Email me ☺ nurhidayatulaqilahhusnamohamed@gmail.com  
  19. Nazariah Awang 3 - Fri 22/Apr/2016, 4:29pm
    Whatsapp
    0124835148
    Email
    nazariahawang438@yahoo.com  
  20. Zura 285 - Tue 3/May/2016, 9:43pm
    email nurzura90@gmail.com
    Whatsapp 0199963041  
  21. Siti Fatin Nurizaty Binti Mohd Halim - Tue 10/May/2016, 9:00pm
    nuriz.zaty07@gmail.com
    01127734080  
  22. Doogeeve - Mon 30/May/2016, 3:32pm
    Kepada yang berminat nak jadi ejen kami boleh direct whatsapp 0139972331 .  
  23. Salescomrades - Tue 31/May/2016, 11:47am
    whatapps saya : 0189099309

    atau email :

    salescomrades@gmail.com  
Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)