Mencari Agen/Dealer Aksesori Kereta (Harga Borong)
Mohamad Aliff 2 - Fri 18/Mar/2011 12:31am [Last Comment]
Assalamualaikum...
Sesiapa berminat untuk menjadi agen mengedar aksesori kereta :

1. Steering Lock (Baseball) Type-R
- RM 30 (Min 10 pcs)
- RM 25 (Min 100 pcs)
- Harga Market RM45-RM60 (Brother's jual RM59.90)

2. F1 Blinking Brake Light LED
- RM 30 (Min 10 pcs)
- RM 25 (Min 50 pcs)
- Harga Market RM 35 - RM50

Gambar akan dihantar atas permintaan.
Lain2 barang akan di "update" kemudian.
Bank in/POS @ COD Area KL/SEL...
Berminat ?
Hubungi 0162710989/0172002261 (Aliff) @
aabruder@yahoo.com

Niche: Bisnes Aksesori Kereta
     
  1. Azman Bin Asini - Fri 18/Mar/2011, 9:05am
    bro...tolong email details pada saya...

    ae111owner@yahoo.com  
  2. Rizal Azami - Fri 18/Mar/2011, 10:21am
    tumpang iklan...saya juga pemborong aksesori kereta..ada mcm2 brg aksesori..tapi saya area ipoh..minat email mohdmasrizalazami@yahoo.com  
  3. Zul Unimec - Fri 1/Apr/2011, 12:08am
    Rizal Azami bleh call saya
    nak buat upgrading
    zul 0193595500
    Pemilik kedai aksesori kereta dan akan menjadi wholeseller bersama program Teraju  
  4. Rul 5 - Sun 3/Apr/2011, 1:53pm
    saya ada supply car boot tray dengan harga amat murah sekiranya nak tambah produk. syokbacabuku@gmail.com  
  5. Mohdjohadi - Wed 4/May/2011, 2:05am
    tolong email details pada saya...
    mdjohadi@gmail.com  
  6. Dlny - Wed 4/May/2011, 3:50pm
    bang mohd aliff..email detail item tu ke dlnyenterprise@yahoo.com  
  7. Helmi - Tue 24/May/2011, 12:44am
    Sy supplier wiper branded..jenis soft wiper ..HKS piaa bocsh..rm3.50/pcs..
    Item lain termasuk brg racing pun Ada..lebih 500 item..
    Apa2 call moon 016-9009041  
  8. Mima - Wed 13/Jul/2011, 1:25pm
    email detail kat mima_heroin@yahoo.com  
  9. Dyla 2 - Mon 10/Oct/2011, 4:02pm
    sy berminat sila email sy..
    selyeo@yahoo.com  
  10. Hankeymeal - Mon 31/Oct/2011, 9:34pm
    En Helmi, saya berminta dengan wiper dan barang accessories kereta. minta email detail harga. hankeymeal@yahoo.com  
  11. Zoku Shoppe - Sun 29/Jan/2012, 8:28pm
    emailkan kepada saya brang2 aksesori yg ada...saya berminat menjadi agen...tq  
  12. Shamsul Maarif - Fri 23/Nov/2012, 8:31pm
    salam.. kepada bro pengedar eksesori kereta dio atas.. bleh email detail n list harga pada saya k.
    padi9@yahoo.com  
  13. Fahmie 10 - Wed 9/Jan/2013, 1:01pm
    Saya berminat dan tolong email details ke: pamz_botax89@yahoo.com.my
    Terima kasih  
  14. Arfah 6 - Fri 28/Feb/2014, 2:30pm
    Saya berminat dan tolong email details afah_20@yahoo.com.my
    Terima kasih  
  15. Slash - Tue 22/Apr/2014, 1:00pm
    saya berminat,,sila emailkan pada saya..gulupusawah@yahoo.com...tq  
Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.