Mencari 5 Apprentice untuk Memulakan Bisnes di Shopee.
Shopeeclass - Wed 9/Jan/2019 10:43am [Last Comment]
Salam sejahtera & perkenalan warga Majalah.com.

Apakah anda selalu di landa masalah duit?? Siapa pernah rasa setiap kali gaji masuk jer, petang takpun esoknye mesti licin bayar hutang sana sini. Lepas tu nak agihkan duit untuk anak-anak sekolah, duit untuk taska, duit untuk mak ayah di kampung, duit sewa rumah, duit makan minum dan transport untuk ke tempat kerja. Fresh grad pulak mintak keje tak lepas-lepas sebab company nakkan pengalaman. Siapa pernah rasa say ā€œIā€.

Kami faham masalah anda, kami pun pernah mengalami apa yang anda alami. Nak buat bisnes tak tau nak mula dari mana. Orang cakap nak bisnes modal nak kena puluh-puluh ribu. Jarang orang yang dah success nak kongsi ilmu diorang (kalau ada pun kelas mahal). Lepas tu anda terkapai-kapai tak tau nak jual apa. Betul ke betul? Jangan risau kami sedia membantu anda.

Kami ingin mengambil hanya 5 orang sahaja yang ingin menjadi apprentice dan komited 120%. Kami ajar tapi kalau tiada kuasa TINDAKAN dari anda semuanya tidak akan berubah! Betul ke betul? Kami hanya mengenakan yuran RM25 sahaja. Kenapa? Kami boleh bagi free tetapi kami inginkan komitmen dari anda. Jangan risau apa yang anda dapat lebih dari apa yang anda bagi pada kami.

Details:-
CLASS INTENSIVE SHOPEE BEGINNER (CISB)
5 APPRENTICES (1ST COME 1st Join)
Starting Date : 13hb Jan 2019 (Ahad)
Time : 9.00 malam ā€“ 10.30 malam

Yuran Kelas shopee Beginner RM25 (Seumur Hidup)
No refund after dah buat pembayaran/ Join group
Whatapps only : 017-2235530

Niche: Web Media Sosial | Kursus Dan Seminar
     
  1. Shopeeclass - Thu 10/Jan/2019, 11:23am
    Hanya 4 tempat apprentice lagi tinggal!! cepat ambil peluang anda.  
  2. Shopeeclass - Fri 11/Jan/2019, 10:23am
    Salam warga majalah. Tempat semakin terhad. Anda yang kami cari!!! whatapps segera  
  3. Shopeeclass - Sat 12/Jan/2019, 12:43pm
    Masih berbaki 2 kekosongan lagi!! segera bertindak untuk berubah' kami menanti anda!!  
  4. Shopeeclass - Sun 13/Jan/2019, 11:46am
    1 Kekosongan lagi. Malam ini titik perubahan besar dalam hidup anda! Hanya anda yang mampu mengubah taraf ekonomi anda. Pembayaran hendaklah dibuat sebelum pukul 4ptg. Jangan sia-siakan peluang yang ada.
    Kelas Shopee termurah dipasaran.  
  5. Shopeeclass - Mon 14/Jan/2019, 2:02pm
    topic closed  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.