Mencari 1st Supplier Handbag Gred yang Ada Program Dropship.
Azlin Che Rus @ mysofistique
Tue 4/Apr/2017 10:48am [Last Comment]
Salam 1 Malaysia,

Saya sedang mencari pembekal utama Beg Tangan Gred AA - 1:1 yang ada Program Dropship untuk perniagaan online beg tangan saya.

Mohon whatsapp/telegram saya di +601111856342.

Email : lynnzcrus@gmail.com
instagram : handbagbranded_mysofistique


Terima Kasih atas kerjasama anda.

Niche: Program Dropship | Pemborong Beg Tangan
 
1. Azrin Ahmad 2 - Tue 4/Apr/2017, 10:56am
ORIGINAL Candy_B + Complex ( Produk kesihatan lelaki Sejati )

Product Candy_B + Complex ini Dijamin 100% Original… Jaminan pulangan duit anda jika barang tiruan..

Candy B merupakan produk berkualiti yang dihasilkan di USA bagi membantu para suami tahan lebih lama di samping membantu mengatasi ejakulasi pramatang seterusnya meningkatkan kenikmatan apabila bersama isteri.

KEBAIKAN CANDY B+
1) Membantu suami tahan lebih lama di ranjang
2) Mengatasi masalah ejakulasi pramatang
3) Meningkatkan fungsi dan keinginan seksual
4)Selamat untuk digunakan
5)Tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya
6)Tiada kesan sampingan

Package belian mampu milik

Pax percubaan 4biji Rm60 (Trial pax)
1 Kotak Rm150
2 Kotak Rm 250
5 Kotak Rm550

TAWARAN POSTAGE PERCUMA DISEMENANJUNG TERMASUK SABAH DAN SERAWAK.

*Kami juga mencari agent diseluruh Malaysia yang berminat untuk memasarkan produk yang hebat ini

*Kami Menawarkan Program Dropship kepada Individu yang berminat untuk menambahkan pendapatan secara part time or full time.

JIKA BERMINAT BOLEH CAL/WASAP AZRI - 019-3361530
Boleh self collect (COD) di sg buloh or Guna khidmat pos laju kami.  
2. Salsabrina - Thu 6/Apr/2017, 1:23am
Hai semua! Pengambilan agent dropship dibuka semula khas buat mereka yang serius ingin menambah pendapatan.. Yang tak serius sila main jauh2.. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Berminat sila click link di bawah.. All item direct supplier.. :blush:

:white_check_mark:QSALE HANDBAG&WATCH
QSALE HANDBAG & WATCH GRED/FASHION
:handbag::two_hearts::briefcase::revolving_hearts::school_satchel:[ READY STOCK & SPECIAL ORDER]

:white_check_mark: https://t.me/joinchat/AAAAAEJyWCrieFCTZ398ug  
3. Chenytha Scha Damieya - Thu 6/Apr/2017, 11:27pm
HANDBAG GRED
https://telegram.me/joinchat/DtmWTz7mmnDxSncPNPymhw  
4. Aziah Khairi 4 - Sun 9/Apr/2017, 10:58am
JAWATAN KOSONG SEBAGAI TOKEY BAG.

HARGA AGENT MURAH....
DIRECT SUPPLIER.

Jika berminat sila klik sahaja link yang disediakan ????????????

Handbag branded MURAH ????????????
t.me/dropshiphandbagmurahfaziy

Jam Dan Set Lelaki ????????????
t.me/dsfaziyjamsetlelaki

DROPSHIP ORIGINAL PREMIUM MURAH ????????????
t.me/dropship_originalpremiumfaziy

#DropshipWanted
#AgentDropshipDiperkukan
#DropshipPlan
#HandbagMurah  
5. Kedai Kasut Cham - Sun 21/May/2017, 1:41am
berminat sila ke telegram sy..hrga 1malaysia tq

t.me/dropshiphandbagreplica  
6. Butik Hafura - Fri 22/Sep/2017, 4:13pm
Hai
Berminat beli borong handbags/Jam tangan secara borong? @ mahu beli untuk diri sendiri boleh follow page kami
https://www.facebook.com/ButikHafuraBags/

????Harga cukup murah
????Direct dari kedai
???? Kualiti yang bagus

Berminat boleh WhatSApp
http://www.wasap.my/60165082938

Terima kasih  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..