Mencari 15 Agen Dropship Aktif utk Beast Coating Spray (Untung Sehingga RM1000 Satu Bulan)
Putramansor @ Hash Empire
Sat 2/Jun/2018 1:26pm [Last Comment]
Korang berniat nak tambah pendapatan bulanan? SEHARI jual boleh cecah UNTUNG RM160? Dah ada yang buktikan. Dia buat Part Time sahaja.

==JANGAN RISAU, KAMI BUKAN SCAMMMER!==

Hai semua. Saya Hasif, founder Hash Empire.

Kami sedang mencari agen dropship utk satu produk baru hebat yang tengah meningkat naik dalam kecantikan kereta.

BEAST COATING SPRAY!
💥 Kualiti 8 bintang
💥 Tahan sehingga 1 tahun 1'botol
💥 Body kereta sentiasa berkilat
💥 Tahi burung tak akan melekat pada body kereta
💥 Kalis air hujan

Dengan kelebihan produk ni, korang akan sangat kagum. Xpercaya whatsapp saya skrg, saya tunjukkan video.

Bila produk kuat, customer confirm akan ramai nak. Jadi inilah peluang anda utk menjana pendapatan.

Untuk pengetahuan anda, produk ni baru shja dilancarkan beberapa hari, tapi sekarang jualan coating kita dah hampir 150 botol!
Siap ada Car Dealer daripada Singapore datang HQ utk jadi distributor. Bukan nak tipu, saya sendiri yang uruskan Car Dealer drpd Singapore tu.

Jangan risau! Apabila anda menjadi agen kami, anda akan disediakan:
>> Gambar dan video produk yang BERKESAN
>> Testimoni yg KUAT daripada REAL CUSTOMER
>> Harga Agen yang sangat berbaloi utk korang join.

TAPI HANYA UTK 15 ORANG YANG TERAWAL SAHAJA YA.

Nak dptkan maklumat dan lihat sendiri keajaiban produk ni, boleh terus whatsapp saya.

Whatsapp segera 013 451 0613
Whatsapp segera 013 451 0613
Whatsapp segera 013 451 0613

Niche: Program Dropship | Bisnes Cuci Kereta | Bisnes Aksesori Kereta
 
1. Dio - Sat 2/Jun/2018, 4:23pm
0137737032  
2. Zaidi 202 - Fri 8/Jun/2018, 7:03am
01110806921  
3. Ajeeb 2 - Fri 22/Jun/2018, 4:34pm
01127145406  
4. Nado - Wed 4/Jul/2018, 3:37pm
0136813650  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..