Menarik, Montok, Mantap.
Sarah Bt Shamsul Anwar - Thu 8/Jul/2010 1:01am [Last Comment]
MENGIMPIKAN PAYUDARA MENAWAN!!!
berikan email utk mengetahui produk ini..penghantaran barang adalah percuma..

Niche: Butik Kecantikan | Dewasa 18sx
     
  1. Nasarudin Miskon - Thu 8/Jul/2010, 1:42am
    menarik ye..nak bli utk wife i...ni e-mail i..dinso_1@yahoo.com  
  2. Art tien - Thu 8/Jul/2010, 7:32am
    sarah..email kat saya mys3lizz@gmail.com
    tq  
  3. Sareh Khairul Bin Sareh Saad - Thu 8/Jul/2010, 8:48am
    tolg emel kat sy ceoskss@yahoo.com  
  4. Isnazran - Thu 8/Jul/2010, 9:06am
    iss21@hotmail.com  
  5. Annahcollection - Thu 8/Jul/2010, 10:41am
    apa tu nk tau gak email kan pd saya
    annahcollection@yahoo.com  
  6. Sarah Bt Shamsul Anwar - Thu 8/Jul/2010, 10:47am
    email sudah dihanta berserta gambar produk yg diberikan..sebaran pertayaan boleh dptkn dr email sy.  
  7. Ahmadsmy - Thu 8/Jul/2010, 10:50am
    menarik ye..nak bli utk wife i...ahmadsmy@gmail.com  
  8. Sarah Bt Shamsul Anwar - Thu 8/Jul/2010, 10:55am
    ok..dah anta email  
  9. Mummy - Thu 8/Jul/2010, 11:04am
    emailkan saya juga..nak bertambah vogue lagi..hehehhe  
  10. Nurulna - Thu 8/Jul/2010, 11:56am
    emelkan pada saya yer..berminat sangat
    rulus87@yahoo.com  
  11. Mummy - Thu 8/Jul/2010, 12:14pm
    lupa lak nak letak email
    mummy.vogue@yahoo.com  
  12. Nenycyber - Thu 8/Jul/2010, 2:05pm
    details to btyfulteak@yahoo.com. TQ  
  13. Alisha1712 - Thu 8/Jul/2010, 4:01pm
    email kt sy
    areen_1808@yahoo.com  
  14. Ceri Mekar - Thu 8/Jul/2010, 11:25pm
    email kat ceri.mekar@gmail.com  
  15. Iza 5 - Thu 8/Jul/2010, 11:48pm
    jom jual mekap mac harga paling randah bolah dapat rm1.5 email iza_piper@yahoo.com  
  16. Sarah Bt Shamsul Anwar - Fri 9/Jul/2010, 2:45am
    email sy dah anta kepada yg berminat.terima kasih kepada yg telah membeli produk dr sy.penghantaran produk akan dihantar melalui pos.mulai esok..produk akan sampai selewat2nya 6 hari selepas tarikh penghantaran.jika slps tarikh ini produk tidak sampai ke rumah,sila hubungi saya.  
  17. Ejjekhusairy - Sat 10/Jul/2010, 11:59am
    email me
    luckyezja@yaho.com  
  18. Fiffy - Mon 12/Jul/2010, 4:59pm
    tlg e-mail details yer..
    izan@spm.shinpoly.co.jp  
  19. Sarah Bt Shamsul Anwar - Wed 14/Jul/2010, 1:29pm
    terima kasih kepada tuan/puan yg memberi respon utk membeli produk berkenaan dari sy..setiap penghantaran adalah percuma.perhatian utk pelanggan yg telah membeli,sila tunggu 6hari selepas tarikh penghantaran hari ni..jika selepas 6hari tuan/puan tidak dapat produk berkenaan,sila hubungi saya semula..terima kasih  
  20. Nad 3 - Thu 15/Jul/2010, 12:24am
    hi, nak tau jugak.mail ye?
    thanks!
    :)  
  21. Ummu Syafiqah - Thu 15/Jul/2010, 5:18pm
    tlg email kat i..
    tq =)  
  22. Nasarudin Miskon - Thu 15/Jul/2010, 7:31pm
    mthanks sarah..dah dpt dah barang tu..  
  23. Ayyla - Fri 16/Jul/2010, 1:00pm
    email kat saya gak...ayylacollections@yahoo.com...tq  
  24. Sarah Bt Shamsul Anwar - Tue 20/Jul/2010, 12:33am
    ummu..email ye mana???  
  25. Nita 6 - Mon 9/Aug/2010, 1:01pm
    silalah email yusnita_5158@yahoo.com....  
  26. Kiren Ryan Kumar - Sat 14/Aug/2010, 1:11am
    Hi there,

    My email is kiren7677@yahoo.com

    Do email me the procedure..

    Thanks!  
  27. Aida 12 - Tue 17/Aug/2010, 12:13pm
    nak ubat ketat??
    email saya di winniegegurl_88@yahoo.com.my untuk rahsianya...tq  
  28. Mrs Hakim - Fri 17/Sep/2010, 4:35pm
    email kepada saya
    emalin_83@yahoo.com  
  29. Shawn 2 - Sat 18/Sep/2010, 4:17pm
    nak info berguna ni....tlg email ke qasehdanganum@yahoo.com  
  30. Casper 2 - Tue 21/Sep/2010, 2:48pm
    casper_unn@yahoo.com  
  31. Nonono - Fri 1/Oct/2010, 7:20am
    notysano@gmail.com
    tq sarah  
  32. Sarah Bt Shamsul Anwar - Tue 21/Dec/2010, 10:34am
    e-mail dah anta  
  33. Zunaidi Ady - Wed 22/Dec/2010, 6:35pm
    zunaidi_ady@yahoo.com.my  
  34. Zunaidi Ady - Thu 30/Dec/2010, 5:50pm
    zunaidi_ady@yahoo.com.my  
  35. Mancheri - Wed 5/Jan/2011, 9:17am
    email ke azmancheri@yahoo.com. untuk wife.  
  36. Ezan 8 - Fri 18/Mar/2011, 6:20pm
    nak tau gak
    misschomel@yahoo.com  
  37. Ann 36 - Wed 15/Jun/2011, 11:25am
    email kepada annana_502@yahoo.com  
  38. Hamba 2 - Tue 3/Jan/2012, 6:16pm
    payudara yang tegang mampu mendamaikan suami :)
    www.bit.ly/syurga  
  39. Gontir - Thu 23/Aug/2012, 11:50am
    emelkan pada saya yer..berminat sangat for wife..
    gontirnk@yahoo.com  
Page 1   (Total 39 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)