Memohon Kontrak Kerjasama Syarikat
Nazzaitulhaida Binti Mohd Ali @ NUP Enterpries
Wed 4/Dec/2013 2:49pm [Last Comment]
TUAN / PUAN,

PER : MEMOHON KONTRAK KERJASAMA SYARIKAT

Kami seperti nama dan alamat di atas memohon berkerjasama dan memperkenalkan perkhidmatan syarikat kami kepada syarikat tuan / puan penasihat dan perunding kewangan islam dan perkhidmatan penguusan pejabat dan perniagaan. Pada ketika ini, mungkin pihak tuan / puan sedang memerlukan seorang WAKIL PEMASARAN. Di syarikat kami NUP ENTERPRIS yang kreatif dan berbakat dengan kemahiran dalam strategi pemasaran offline dan online. Kami mahir dalam semua aspek media pemasaran offline dan online dan mudah mengaplikasikan idea-idea baru dan menarik seperti yang diperlukan pihak tuan / puan.

Kami juga menyediakan perkhidmatan pengurusan pinjaman peribadi, menjual barang-barang telekomunikasi dan computer, tempahan alant-alatan pejabat dan tuilis, perkhidmatan pejabat dan perniagaan mengikut syarat yang ditetapkan.Kami mempunyai pengalaman lebih 2 tahun dalam perkerjaan ini malah sekarang juga kami masih menjalankan perkejaan ini.

Kedudukan kami sekarang memperkembangkan kemahiran pemasaran dan jualan dalam dan luar talian (offline dan online). Kedudukan kami merangkumi semua aspek pemasaran dari kajian dan laporan pasaran sehinggalah kepada pengurusan pengiklanan, kami juga biasa dengan pasaran online di mana yang kami fikir adalah aspek yang sangat penting kejayaan kempen pemasaran produk syrikat tuan / puan. Kami percaya kami boleh membuat sumbangan yang penting dan bernilai kepada syarikat tuan / puan.

Kami mengalu-alukan peluang untuk bertemuduga secara peribadi dengan tuan / puan untuk membincangkan bagaimana latar belakang dan pengalaman yang kami dapat memberi kepada syarikat tuan / puan.

Terima kasih


PERHATIAN SEMUA ORANG RAMAI

NUP ENTERPRISE (002184736-D) = 019 343 7829

EMAIL = PUTERIKL2004@YAHOO.COM

1. PENGURUSAN PINAMAN PERIBADI KOPERASI DAN BANK TERPILIH

2. PENGURUSAN PINJAMAN KAD KERIDIT DARI BANK TERPILIH

3. PENASIHAT DAN PERUNDING KEWANGAN ISLAM

4. PERKHIDMATAN PENGURUSAN PEJABAT DAN PERNIAGAAN

5. MENYELESAIKAN MASALAH KEWANGAN, PENDIDIKAN DAN TELEKOMUNIKASI

6. MEMBUAT TEMPAHAN ALAT ? ALATAN DAN PEJABAT

7. AGEN TOPTUP @ PREPAID

8. AGEN TM NEXT MOBILE

9. INSURAN PRUDENTIAL TAKAFUL

Niche: Pinjaman Peribadi | Konsultan Perniagaan
 
1. Airist Management Resources - Wed 4/Dec/2013, 3:43pm
salam...

sy ada produk madu lebah... so mcm mana plan dan perancangan tuan utk meningkatkan jualan produk...

airistmr@gmail.com / 01128476124  
2. Nazzaitulhaida Binti Mohd Ali - Wed 4/Dec/2013, 4:09pm
salam.
saya blh perkenalankan produk anda kt orang ramai, it, surat khbar, kedai2 @ famasi2 terdekat.  
3. Damai123 - Thu 5/Dec/2013, 12:51pm
*PINJAM 1000 , BAYAR 1000



*BERGANTUNG PADA TERMA & SYARAT !

*MASA PROSES PANTAS (BERGANTUNG PADA DOKUMENT ANDA )

*TUNAI SEGERA
*TANPA CAGARAN
*TANPA YURAN PENDAFTARAN ( upfront money )
*TIADA UNSUR PENIPUAN
*SEGALA MAKLUMAT CUST DI RAHSIAKAN :)

*KAMI HANYA BEROPERASI DI OFFICE SAHAJA :)



*SERTAKAN DOKMENT ANDA JIKA BERMINAT ,SEPERTI :

= PAYSLIP GAJI TERKINI 3 BULAN

=PENYATA BANK TERKINI 3 BULAN

=BIL AIR @ ELEKTRIK TERKINI

= SURAT PENGESAHAN JAWATAN /EA



BOLEH HUBUNGI SAYA (ROS )

DI TALIAN 013-9293993 @ 03-90549939 @ EMAIL KAMI

amandamaisb9@gmail.com



JADI AGENT KAMI ?,KOMISEN AKAN DIBERI BERMINAT TEL SAYA SEKARANG :)  
4. Eric 19 - Thu 5/Dec/2013, 2:57pm
MENOLONG MEMBUAT PINJAMAN PERIBADI KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN
MASALAH-MASALAH SEPERTI:
1) POTONGAN SUDAH SAMPAI 80%
2) KERJA KONTRAK
3) CTOS
4) CCRIS
5) BLACKLIST TINGGI
6) GOLONGAN PESARA

Keistimewaan:
0.25% Percent Interest
100% Percent Payout
20 Tahun Loan Pinjaman

Jika BERMINAT dengan ~Pinjaman~ atau ~Menjadi Agent~
Sila Terus HUBUNGI atau SMS:
HandPhone: 010-2253368 atau
EMail:koperasionline88@hotmail.com  
5. Nazzaitulhaida Binti Mohd Ali - Fri 6/Dec/2013, 12:04pm
RAHSIA 5, Damai123, Eric 19 - Saya berminat blh kita jumpa untuk maklumat lanjut.  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..