Memerlukan Sub Contractor untuk Projek - Selangor dan N. Sembilan.
Lisa 11 - Tue 10/Apr/2012 8:36am [Last Comment]
SYT KELAS A MEMERLUKAN SUB CONTRACTOR UNTUK KERJA-KERJA MEMBINA RUMAH SEMI-D. SELANGOR DAN N. SEMBILAN.

AWARD SECARA SUB LABOUR. KALAU BERKEUPAYAAN SUPPLY AND LAY JUGA DIALU-ALUKAN.

BERMINAT? HUBUNGI SAYA 013 6303136 SEGERA.

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kontrak Swasta
 
1. Suraya Rahim - Tue 10/Apr/2012, 9:16am
Syarikat kami adalah pengimport timber laminated floorings. Jika ada yang melibatkan floorings, saya sudi berkerjasama. Hubungi 03-89449557 atau email sales@casaria.com.my  
2. Lisa 11 - Tue 10/Apr/2012, 9:35am
Jika berminat dan serius utk berurusan dgn kami sila hubungi terus saya. atau register your company dgn menghantar email add melalui handphone diatas. Ini akan memudahkan saya membuat penilaian dan akan menghubungi saudara sekelian. TQ  
3. Syaziman - Tue 10/Apr/2012, 10:06pm
salam..bolih htr detail kat syaziman03@yahoo.com..saya ada perkerja mahir dalam bidang pembinaan.payment mcm mana..tlg jelaskan.  
4. Sifwan - Wed 11/Apr/2012, 6:57pm
salam boleh hantar detail ke arztecsolution@yahoo.com...sy berminat.tq  
5. Hawk77 - Thu 12/Apr/2012, 11:16am
emailkn pd sy...
ariyouss_77@yahoo.com  
6. Faizal Othman - Thu 12/Apr/2012, 11:28pm
Salam..email detail pada saya faizaloth71@yahoo.com ..tqvm  
7. Shaf 4 - Fri 13/Apr/2012, 12:02pm
Salam, saya shaf sgt2 berminat untuk menjadi sub anda, sila email kan pd sy terms pembayaran & details2 y sy perlukan untuk tindakan selanjutnya ke paad93@yahoo.com  
8. Muchlis - Sat 14/Apr/2012, 11:36pm
sy tengah cari kerja nama sy muchlis sy biasa ambil sub forwork,besi,concrete, longkang,rubble wall kat syarikat besar. pekerje sy ada 80 orang.
my Email:muchlis96@ymail.com
0163248559/0149209915  
9. Harmizi 2 - Sun 15/Apr/2012, 11:16pm
Salam, saya berpengalaman memantau projek Kelas A sebagai maincontractor,saya tahu tahap spesifikasi yg diperlukan oleh maincontractor..sgt berminat utk menjadi sub anda:
tel:0193240101
email:harmizi73@yahoo.com  
10. Suzy Biz - Mon 16/Apr/2012, 2:06pm
syarikat kami berpengalaman membuat kerja-kerja pembinaan rumah dll. kami juga membuat kerja-kerja subcon. kami juga berminat.. boleh email detail kerja kepada biz.suzy@yahoo.com  
11. Mior Amirrul - Mon 16/Apr/2012, 4:32pm
Kalau ade kerja2 pemasangan pagar dan grill saya berminat. Email sy detail di amirrul_bentley@yahoo.com  
12. Ahmadshah 6 - Wed 18/Apr/2012, 3:19am
Salam kami kontraktor kerja pakar kalis air(waterproofing) kalau ada kerja kalis air hubungi kami rcegroup96@gmail.com atau 019 310 8178.  
13. Surin 3 - Thu 19/Apr/2012, 9:07am
kalau nak walkie talkie
Please contact 0122006537
Kami authorized dealer for Motorola
Selling, service and repair, rental all kind of Walkie talkie  
14. Ckzone - Sat 21/Apr/2012, 12:41am
KITCHEN CABINET,RENOVATION,OFFICE FURNITURE,ELECTRICAL WIRING,PLUMBING,STATIONARY

CALL:012-6533054 WAN
013-3040334 FIT  
15. Alias 6 - Sun 6/May/2012, 5:27pm
salam cik lisa sy sub utk formwork n reforcement sila reply saya.Company name Reforce Ent. email aliana8880@yahoo.com  
16. Budeg Pamungkas - Wed 9/May/2012, 11:50am
Sy biasa sub structure dan pakar IBS system formwork.. Pls call me o178855060  
17. Saleh 10 - Fri 11/May/2012, 4:18pm
salam..kami ada menyediakan perkhidmatan merekabentuk dan pemasangan kekuda besi(lightweight steel roof trusses utk atap...harga sekitar rm4.50-rm4.90 kaki persegi utk seunit rmh....saleh 0133303884...  
18. Nz Bersatu - Fri 11/May/2012, 7:30pm
Perkhidmatan kerja2 civil dan landskap.

Sila email ke nzbersatu@gmail.com  
19. Ismail Abdullah - Fri 18/May/2012, 8:19pm
buat dan bekal cat tanda jalan termoplastik. putih dan kuning. murah kualiti bagus. standard sirim. tahan hujan panas. malam pantul cahaya elok.

juga buat patch mix turap jalan.

berminat talipon/sms 0178794699 radziah
0136012207 ismail  
20. Sizhar - Tue 5/Jun/2012, 1:06am
salam..mintak tumpang iklan yer...

PENTING! Sy mencari kontraktor2 yg berpengalaman dan mempunyai modal yg kuat untuk menjalankan kerja2 membina 200 NGV Petrol Station dgn ruang tempat kereta,rehat & rekreasi serta Pusat Penyelenggaraan NGV di seluruh malaysia. Paymaster Malaysia NGV Sdn Bhd. Bayaran setelah kerja siap. 1 unit dianggarkan sekitar 10 juta. LOI & LA akan diberi setelah segala dokumen dan perjanjian dipersetujui. Utk keterangan lanjut sila email ke yosman@singtel.com (must mention received information from Izhar)  
21. Noor Aini 5 - Tue 5/Jun/2012, 3:12pm
assalam...company sy biase buat rumah teres banglo n bangunan serta renovation.kalo sy nk cuba bole x??tlg hantar detail kat sy TQ
gadis_melayuok@yahoo.com
sy juga buat keje2 QS part time  
22. Azmay Abd Rahman - Wed 6/Jun/2012, 2:18pm
sila sms detais pada saya di azmay88@yahoo.com  
23. Namkul - Thu 7/Jun/2012, 10:51pm
salam...
kepakaran kami mmbuat rumah banglo d tanah lot.
mmbuat kerja-kerja renovation juga.
emel: lordqoenter@gmail.com
hp : 012 3730726  
24. Delta Garuda 2 - Sat 9/Jun/2012, 1:03pm
Kepakaran syarikat saya mengecat

permukaan jalan dengan

menggunakan Hot Thermoplastic &

perkhidmatan perabot jalan. kami

menyediakan khidmat nasihat

PERCUMA bagi applikasi mengikut

standard specifikasi JKR malaysia. Hp:012-7326766

email: shuhadasue82@gmail.com  
25. Jaa 3 - Wed 13/Jun/2012, 4:23pm
email detail please
zai_leo88@yahoo.com.my  
26. Emzacked - Thu 14/Jun/2012, 11:38am
Tumpang lalu Tuan,

Mencari sub-Kontraktor pasang hoarding sepanjang 1000m dan juga sub kontraktor kerjatanah yang berpengalaman dikawasan setapak KL.
Berminat hubungi segera
014 7321835  
27. Mohd Ali Mohd Nor 2 - Sun 24/Jun/2012, 10:11pm
salam..jika memerlukan khidmat pemasangan DB, S.S.O dll berkenaan dgn elektrik termasuk solar grid/off grid /stand alone..kerja pemasangan mainhole, line jalan raya boleh hubungi saya
019 2936870  
28. Azima 5 - Tue 3/Jul/2012, 12:04pm
sy mempunyai lesen clss c suruhanjaya tenaga dan pkk jika ingin membuat kerja2 elektrik syrikat saya mampu janji payment tip top..dan on time..sila email di cayunkzma@yahoo.com tq  
29. Adam 41 - Wed 4/Jul/2012, 2:49pm
untuk kerja pest control hubungi saya 017-6632676 adam.tq  
30. Ris 8 - Thu 5/Jul/2012, 12:28am
bagi kerja2 elektrikal kami boleh buat 019-6952301  
31. Khairul Annuar Abdul Karim - Fri 6/Jul/2012, 10:15pm
sedia khidmat:-
1. sublabour for drainage works
2. supply n lay skim coat wall n ceiling
3. supply n apply painting works
4. sublabour flooring rendering
5. rental genset  
32. Shah 170 - Thu 12/Jul/2012, 3:00pm
khidmat pemasangan cctvdan alarm,
shahsaari2215@yahoo.com atau 010-9104181  
33. Mohammad Azizan - Fri 13/Jul/2012, 5:19pm
saya de pw4 sekiranya mahu menyewa lesen sy.. boleh hubungi sy mohammad azizan.. jijan12345@yahoo.com  
34. Dzsalm - Tue 17/Jul/2012, 10:26pm
sekiranya nak pasang pintu roller shutter (pintu gulung) hubungi kami, 0166901342 atau email dekaizer.ent@gmail.com  
35. Fazli 72 - Thu 19/Jul/2012, 3:57pm
saya mempunyai kemahiran dalam kerja-kerja landskap. sekiranya ada kerja berkaitan, boleh hubungi saya 011-14803881. lokasi kerja di lembah klang dan negeri sembilan.  
36. Reza 21 - Sun 22/Jul/2012, 12:22am
bole tlg emel kan detail ke invisible_tiger77@yahoo.com TQ  
37. Kogilavani Ramakrishnan - Fri 27/Jul/2012, 1:32pm
salam jika memerlukan khidmat mengecat rumah kami sedia bantu, syarikat kami bernama supreme quality services, kita juga edar risalah ke semua tempat around semenanjung dgn harga yg murah dan berpatutan. sila email detail ke supremequalityservices82@yahoo.com
contact person siva 012-6320901.tq  
38. Mustaffa 5 - Sat 15/Sep/2012, 8:22pm
Salam.. tumpang iklan
Jika memerlukan pembekalan & pemasangan W-Beam guardrail (Quoted direct from factory) dan jika memerlukan injected molded product (quoted direct from factory) sila email to :
mustaffa.hamid@gmail.com  
39. Megat Shiful - Fri 28/Sep/2012, 11:28pm
salam,
kami syarikat yang berdaftar dengan PKK,CIDB ,SPAN Dan syarkat air negeri sembilan.. menjalankan kerja-kerja memasang paip utama serta tapping point ke rumah,paip dalam,jika ada peluang bagi kerja-kerja untuk lay paip utama untuk perumahan,segala urusan dengan syarikat air negeri.boleh hubungi kami di talian 010-464 2955 @ email megatplumbingworks@yahoo.com  
40. Sharif 5 - Wed 3/Oct/2012, 11:19am
salam semua....
saya memerlukan sub-kontraktor, kontraktor, supplier, developer dll
sila emailkan kepada saya :
1. Nama syarikat anda
2. Bidang (kepakaran) syarikat anda
3. Orang boleh dihubungi...(email & phone)
insyallah ada banyak keje...

emailkan kepada : mudahmaju@gmail.com  
41. Megat Shiful - Fri 5/Oct/2012, 10:06pm
salam,cik sharif
kami syarikat yang berdaftar dengan PKK,CIDB ,SPAN Dan syarkat air negeri sembilan.. menjalankan kerja-kerja memasang paip utama serta tapping point ke rumah,paip dalam,jika ada peluang bagi kerja-kerja untuk lay paip utama untuk perumahan,segala urusan dengan syarikat air negeri.boleh hubungi kami di talian 010-464 2955 @ email megatplumbingworks@yahoo.com  
42. Azman 83 - Tue 9/Oct/2012, 7:00pm
kepada mudahmaju@gmail.com bolih bgtau projek apa yang u ada.tng email saya..tuah_man2002@yahoo.com  
43. Ms Teguh Bina - Sun 28/Oct/2012, 6:23pm
Kami pembekal tunggal "instant grill" di Malaysia. Jika memerlukan grill pasang siap untuk pintu 3'x7' (36"x84") standard saiz. Hubungi kami 017-9370739 / 013-9965229 atau msteguhbina@yahoo.com / msteguhbina@gmail.com. Harga RM200 dan boleh runding jika lebih 10 unit.  
44. Raj 23 - Tue 11/Dec/2012, 4:49pm
hi... jika memerlukan wireman or plumbing, cat sub cont kita juga edar risalah ke semua tempat around sgor kl..dgn harga yg murah dan berpatutan. sila email saya hema.raj84@yahoo.com or
contact person raj 018-3656366 or 016-3622771  
45. Zamhuryshariff - Fri 28/Dec/2012, 12:38am
Salam,

Syarikat kami menjalankan kerja2 pembinaan rumah,renovation,plan,wiring

tolong beri detail and term off payment kepada

zamhuryshariff@gmail.com
cell: 013-6728200

Kerjasama amat di hargai

tqvm  
46. Nasir 19 - Sun 13/Jan/2013, 10:49am
salam, kami pakar dlm kerja-kerja aluminium, ada bengkel sendiri. kami amat berminat untuk membekal barang aluminium utk projek ini, boleh hubungi kami di 0129636384
Mardi  
47. Deris - Sun 13/Jan/2013, 4:37pm
electrikal works cmne? for umh semi D  
48. Hafiz Klang 2 - Tue 15/Jan/2013, 9:47am
Kerja elektrikal kalo ada sy nak.syarikat sy mempuyai lesen berdaftar pkk,cidb,mof,taraf bumi dan berdaftar dengan suruhanjaya tenaga.syarikat telah berhidmat selama 35 thn.projek bgnan perumahan,kilang,sekolah,masjid dan sebagainya.kalo ada info sy
Email.fz.elektrikal@gmail.com
Hp0173407674,ofiz.0333421625  
49. Anis 254 - Tue 15/Jan/2013, 1:18pm
Any contractor/sub mencari supply fiber optic cable, distribution boxes, wall socket, dll boleh contact saya. Kami ada TM approval, harga berpatutan.
anitaramly@ymail.com  
50. Shamsul 84 - Sun 24/Mar/2013, 9:04pm
projek TM fiberrell area utara...berminat boleh hubungi en has 0102579976 utk tahu lebih detail k..tq  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 58 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..