Memerlukan Second Majoriti Shareholder (Co-Founder) untuk Syarikat Berhad
Roadto1billion - Thu 8/Sep/2022 6:35am [Last Comment]
Assalamualaikum,
Bismillahirramanirrahim.
Memerlukan second majoriti shareholder (Co-Founder) untuk syarikat BERHAD.

Perkara adalah seperti berikut:
■-Syarikat BERHAD telah tersedia yang ditubuhkan pada awal tahun 2021.
■-Fokus utama perniagaan syarikat adalah kepada khidmat pelaburan jangka pendek (RPSi), teknologi maklumat dan pengiklanan digital (Global Digital Advertising Market).
■-Memiliki modal berbayar (Paid-Up Capital) melebihi RM30juta.
■-Syarikat telah mempunyai kontrak dengan lebih 50 rakan strategik seluruh dunia yang majoritinya adalah syarikat tersenarai di Bursa Saham Antarabangsa.
■-Syarikat telah sedia lengkap terdiri daripada team profesional dalam bidang perakaunan dan finance.
■-Syarikat adalah 100% dibawah pemantauan Suruhanjaya Syarikat Malaysia dan Suruhanjaya Sekuriti.
■-Syarikat mempunyai pelan jangka panjang iaitu skim pelaburan saham keutamaan pematuhan syariah atau RPSi dengan dagangan equity sehingga RM1billion.
■-Sasaran keuntungan syarikat adalah melebihi RM3billion menjelang tahun 2027
■-Sasaran utama syarikat adalah untuk disenaraikan di Bursa Malaysia pada tahun 2026.
■-Dengan suntikan modal RM2juta, anda akan memperolehi 45% saham dalam syarikat BERHAD sekaligus menjadikan anda sebagai 2nd majoriti shareholder (Co-Founder).
■-Payback suntikan modal kepada anda akan dibuat dalam tempoh kurang dari 12 bulan dengan mengekalkan 45% saham sedia ada.

Jika anda mempunyai kemampuan dan berhasrat ingin menjadi pemegang saham terbesar didalam syarikat korporat, sila hantarkan nombor telefon anda ke:

Email:
roadto1billionipo@gmail.com

* Pihak kami akan menghubungi anda seberapa segera untuk urusan temujanji.

Terima Kasih.
Wassallam.

Niche: Mencari Pelabur
 
1. Hazrul Nizam - Thu 8/Sep/2022, 6:40am
Peringatan mencari pelabur/funder/rakan kongsi, pinjaman peribadi/perniagaan. Wajib baca!! https://www.majalah.com/?classified.funder-pelabur.G7TYTJFXR8  
2. Roadto1billion - Thu 8/Sep/2022, 7:03pm
Terima kasih hazrul atas peringatan.

Untuk berurusan dgn kami, ianya amat simple dan mudah kerana semua urusan mengikut tatacara undang2 yg telah ditetapkan oleh kerajaan Malaysia.
Jika ada yg berhajat utk bersama kami, Flow urusannya adalah spt berikut:
1. Email no phone kpd kami.
2. Kami akan call dan tetapkan tarikh perjumpaan(FACE TO FACE) utk kami jelaskan lebih detail.
3. Jika berminat, buktikan dengan ''proff of fund'' dan terus berurusan dengan pihak setiausaha syarikat berkaitan resolusi dan lain2.
4. Setiausaha syarikat akan memasukkan nama sebagai pemegang saham 45% didalam SSM.
5. Secara rasminya telah menjadi 2nd majoriti shareholder.
*Tidak berurusan dgn org tengah atau broker.
**Direct deal dengan pemilik saham utama syarikat.  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..