Memerlukan Projek-Projek Terbaru Dari Gov dan GLC (Tak Kisah Berapa Billion Pun).
Jutawan 2014 2 - Tue 2/Dec/2014 1:48pm [Last Comment]
SALAM,
perhatian kepada sahabat2 forum majalah.com ini.kepada sesiapa yg mempunyai projek dari kerajaan dan GLC tidak kira projek jalan, projek perumahan, pembinaan kondo mahupun pembinaa infrastruktur.janji mempunyai PAYMASTER ATAU BANK GUARANTEE boleh call saya
EN FIRDAUS 0143062365.

Tak kisah berapa billion sekalipun.tq

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kontrak Tender Kerajaan
 
1. Ibrahim 3 - Tue 2/Dec/2014, 9:20pm
Salam..tuan,whatapp saya 0123103206..nti saya terangkan ada bbrapa projek untuk tuan..tq  
2. Que 19 - Wed 3/Dec/2014, 11:27am
boleh emailkn profail company tuan ke que@ukm.edu.my  
3. Ahmed Zackry - Fri 5/Dec/2014, 9:19am
assalamualaikum..
Kami menyediakan perkhidmatan kerja dan memasang alat elektrik
1.Membuat Wiring Baru
2.Ubahsuai Wiring Lama
3.Pemasangan semua jenis lampu fluoroscent, lampudownlight, sportlight,chandelier
4.Pemasangan kipas, ekzos fan,
5.Wiring water heater dan A/C
6.Alih Meter, sambung kabel meter untuk rumahextended, menukar papan meter
7.Pemasangan/upgrade DB Board, PLUG, SUIS, PLUGPOINT, SUIS A/C
8.Menyediakan perkhidmatan pemasangan pendawaianelektrik 1 fasa dan 3 fasa(pw4)
9.Penambahan dan pengubahsuai pendawaian elektrik pada setiap jenis bangunan
10.Memeriksa dan membaiki segala masalah elektrik (sorting).Troubleshooting /ELCB Trip
11.Semua kerja berkenaan elektrik
Sekira ingin membuat pekara di atas dengan harga yang cukup berpatutan dan boleh dirunding, hubungi @ sms:-017-2723921(zackry)  
4. Pentaya - Mon 8/Dec/2014, 10:37am
Hai Rakan MC ,
Kalau sesiapa memerlukan BG /SBLC untuk projek fund .Minima USD500Juta . kita boleh sediakan jika syarikat memerlukan service ini.
Thank you  
5. Asraf 255 - Wed 10/Dec/2014, 1:04pm
Saya ada satu projek Lebuh raya di selatan tanah air projek kerajaan kepada En Firdaus atau sesiapa berkelayakan untuk buat projek ini boleh hubungi saya dengan syarat mempunyai Profile dan modal operasi RM5 juta sebab projek ini anggaran bernilai RM150 Juta lebih. Yang betul berminat dan berkemampuan boleh hubungi saya 017 6085390 atau emel ....zasraf.azmin02@gmail.com  
6. Kamaro - Fri 12/Dec/2014, 1:50pm
Asraf 255
en sy contractor buat jalan,project itu masih ada lagi ka, sy cuba call tapi tak dapat hubungi sy 0123698895 (kamaro)  
7. Johnathan - Fri 12/Dec/2014, 9:02pm
dmuling@gmail.com
Register QS endorse payments & Certificate  
8. Johnathan - Fri 12/Dec/2014, 9:05pm
Looking for Register QS endorse payments & Certificate?

contact us dmuling@gmail.com  
9. Mazuan 8 - Sat 13/Dec/2014, 7:36pm
Salam saya mencari Kontraktor g7 untuk projek di tanzania bernilai usd1b jika sesiapa berminat hubungi saya wan 0148197226  
10. Mahadhir - Thu 18/Dec/2014, 9:51pm
Salam..sy mencari kontraktor G7 untuk projek prefer 1 Malaysia..nilai projek 37b..maincon marinah constraction sdn bhd..perlu dlm 30 Kontraktor..hnya perlukn loi n profile company..direct dgn ceo marinah..brminat whasapss sy 017 6998789 Mahadhir.  
11. Farah Paisley - Sun 21/Dec/2014, 2:17pm
Anda perlukan pensijilan iso?
bg syarikat g7, adalah wajib utk mempunyai sijil iso.paling basic pn 9001:2008

Blj hubungi saya di 0173742455  
12. Long Waa - Fri 16/Jan/2015, 3:28am
Salam perkenalan
Saya Rohaizan Shafie Dri JK group.
Tuan...Syarikat saya ada membekal bahan Binaan
Pasir
Tanah merah
Crusher run
Harga boleh runding mengikut kuantity Dan lokasi....
Kalu ada peluang boleh kita berkerjasama...tolong recomen pun OK Tuan  
13. Mohammad Khairi Bin Abdul Rahman - Sat 11/Jul/2015, 12:28pm
projek supply minyak diesel kepada kerajaan ada tak. kalu ada watsup 0193534332 untuk perbicangan komisen  
14. Hakimi 73 - Wed 15/Jul/2015, 6:35pm
tujuan posting ini adalah utk mendapatkan dana bagi projek pemasangan penghawa dingin di sarawak hydro empangan bakun dibawah nama syarikat united credible sdn bhd.buat masa ni syrkt saya kekurangan dana sebanyak rm150 ribu.pulangan semula dana bersama keuntungan bersama adalah pada 30/8/2015..diharapkan dapat membantu saya menunjukkan jalan bg mengatasi masalah ini.saya sedia berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut lagi.sekian,terima kasih.email hakimisalleh2011@gmail.com 0194350067.  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..