Memerlukan Pinjaman Dari Orang Perseorangan
School Rumble - Wed 24/Sep/2014 2:11pm [Last Comment]
assalam,seperti tajuk di atas saya memohon sangat2 kepada sesiapa yang sudi bantu saya yang amat kesusahan..saya sudah try pinjam di bank,koperasi dan even ahlong/syarikat pinjaman berlesen tapi semua tak lepas,tipu upfront dan sebagainya..saya perlukan rm5k seberapa segera dan boleh bayar balik rm500 sebulan selama setahun..agreement boleh buat,tiada masalah..terima kasih

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Cikseyra 2 - Wed 24/Sep/2014, 2:21pm
duduk area mana? kl selangor insyaallah saya boleh tolong 012-6569656 (kudat)  
2. School Rumble - Wed 24/Sep/2014, 4:01pm
saya dah pegi situ tak dapat  
3. Amirudin Muhamed Hasan - Wed 24/Sep/2014, 6:41pm
Saya pun mengalami masalah sama...biz ada tp payment lmbt dpt...minta bantuan  
4. Maaria - Fri 26/Sep/2014, 5:58pm
Saya pun ada masalah sama,Saya Perlu kan cash urgent RM6000 paling lama isnin ni.Saya pekerja swasta,gaji Rm1450 basic,Tak termasuk ot n commission.Semua sekarang paling kurang leh dapat Rm1650.sesiapa Boleh Bantu,Boleh email pada Saya,maaria624@gmail.com.Saya mampu bayar maksimum RM400 sebulan.  
5. Syalie - Tue 27/Jan/2015, 11:47am
Mihon bantuan. Say a juga sangat memerlukan pijaman Dari org perseorangan. Jika Ada yg sudi membantu no sy 0178930133  
6. Azi 10 - Sat 4/Apr/2015, 1:24pm
Saya Memerlukan bantuan loan...dr perseorangan, tak nk ahlong or ejen
whatssupp 0132384417  
7. Izan 163 - Mon 18/May/2015, 1:21pm
pinjaman koperasi. boleh wasap saya 011-26018425  
8. Saharudin 11 - Tue 20/Oct/2015, 12:40pm
saya memerlukan bantuan loan dengan individual, tak berminat along atau bank -sila whatssup saya 01127578224. Terimakasih  
9. Tiey 10 - Tue 10/Nov/2015, 12:59am
saya perlukan pinjaman sbnyak 2k-5k dari individu perseorangan dgn segera utk setlekn masalah kwgn sy.. whatapps@wechat 0189408062. tq & mohon bantuan segera. penang  
10. Siti 1572 - Mon 16/Nov/2015, 3:36pm
salam sya pon ingin mminjam 5k dlm kadar segera,hrap ada yg dpt mmbantu,sya student,jgn risau sya bleh byar,sya peniaga online,sya perlukan duit dlm msa smingu,sesiapa boleh tlg,boleh wsap sya 0174191512 atau call 01126864757  
11. Suzila 11 - Wed 30/Dec/2015, 8:18pm
mohon bantuan perseorangan untuk sekesaikan masalah saya.harap ada yang membantu.. Sy perlu kn dlm 5 k.... watsup saya 9122663103  
12. Nizam 12 - Thu 31/Dec/2015, 3:23pm
Salam sejahtera,

Saya perlukan bantuan kewangan RM1000. Gaji yang akan datang (Jan 2016) saya akan bayar balik.

INFO: Saya ada CTOS.

Jika ingin membantu/rundingan boleh hubungi melalui email: salnzm2010@yahoo.com

Terima kasih atas prihatin anda semua.  
13. Adiey 9 - Wed 11/May/2016, 3:16am
wasalam, memerlukan pinjaman dalam 30k, sy akan bayar balik 5k stiap bulan sehingga slesai, dan extra 5k untk interest.., harap ad y sudi ng pinjaman...  
14. Chairil 2 - Wed 1/Jun/2016, 12:07pm
salam, saya nak pinjam rm3500 dari orang perseorangan untuk menyelesaikan hutang. boleh byar rm200 setiap bulan. sila pm saya 0182055972  
15. Nurul Fyka - Wed 22/Jun/2016, 2:40pm
salam saya nak pinjam RM4K dari orang perseorangan atau sesiapa boleh membantu saya untuk menyelesaikan hutang. Saya boleh bayar RM200 setiap bulan . Sila msg saya di 0175109712  
16. Phoebefuza23 - Thu 21/Jul/2016, 11:55am
Sy ingin kan pusingan modal untuk perniagaan sya..sy bkerja sendiri,membeli ikan sedara borong Dan menghantar ke kilang2 frozen..sy memerlukan modal tambahan untuk membeli ikan di kompleks..byaran Ansuran 2x sebuln..sesiapa yg boleh membntu call sy 0105041114..  
17. Linnia - Tue 2/Aug/2016, 6:16pm
Saya sangat memerlukan rm10000 hari ini atas faktor kesihatan. Mohon individu yang boleh membantu dengan kadar segera  
18. Fatah 25 - Mon 8/Aug/2016, 3:33pm
Sy memerlukan 5k utk pusingan modal niaga yg tak mencukupi dari individu yg pemurah dan ikhlas utk menolong .Sekiranya ada yg sudi , sy boleh bayar dlm rm500 sebulan atau lebih jika ada rezeki lebih. Sy perluka? sgt2 utk teruskan niaga sy .Sebelum ini sy bejerja tetap tp berhenti utk menjaga org tua sy yg sudah tua dan uzur dan memilih utk bekerja sendiri. Sekiranya ada yg sudi membantu email sy fatahfahmi647@ yahoo.com  
19. Mega 24 - Sat 24/Sep/2016, 1:50am
Sesiapa tolong saya ...says memerlukan duit ..tlg call 0182891569 ara Petaling jaya  
20. Nurulaini 28 - Mon 7/Nov/2016, 12:57pm
dah dpt ke org yg bantu  
21. Saifudin B Saidun - Tue 13/Dec/2016, 3:07am
Nurulaini 28
cik sudi bantu ker????  
22. Samsidar Binti Suman - Mon 16/Jan/2017, 3:00pm
Tolong saya..saya perlukan pinjaman dari orang perseorangan..sangat terdesak..hubungi saya 0179443847..terima kasih  
23. Junior P - Sun 29/Jan/2017, 1:14pm
saya perlukan pertolongan dari pihak persendirian.. Dalam bentuk kewangan rm1500.. Da try bnyak cara sebelum ni bkerja tapi tpaksa brhenti sebab da msalah.. Nak pinjam ni tuk cover modal smntara cari krja n bayar rumah.. Klw ada yg sudi.. Sa bayar rm150 sebulan shingga selesai.. 0178653194  
24. Rol 5 - Sat 11/Feb/2017, 1:47pm
Saya perlukan pertolongan sesiapa yg bleh bntu trutama pihak persendirian.. Saya perlukan rm3000 untuk pinjaman bayar yuran pengajian yg dah tertunggak 1 sem.. Saya seorang pljr, krja partime pun takkan mampu byr yuran dan makan smentara tunggu duit ptptn msuk.. lpas msuk duit ptptn sa akn selesaikan tiap bula rm150/200 mengikut kmmpuan msa tue tpi takkan krg dri rm150.. mohon sesiapa beri bntuan yg sudi.. whatsapp d number 0178309131..  
25. Coconutshake - Mon 13/Feb/2017, 9:25am
Pinjaman Peribadi
Urgent nk pkai duit....
Loan bank reject !!! Basic Rendah !!!
Ada hutang tempat lain ?? Kami boleh cuba tolong sattle kan,, (1hari proses)
Dokumen yg lengkap..
~ Slip gaji 3bulan
~ Statement bank trkini (3bulan)
~ Salinan kad pengelanan
~ Bil eletrik / air
~ Gaji mesti autopay masuk bank
(cash atau cek kami x terima)
#PENCEN #PERKESO boleh apply !!!
COVER AREA : KL/ SEL /NEGERI SEMBILAN
CALL / WHATSAPP : 017-772 3163 CARSON  
26. Muhammad Hanafi 4 - Sat 4/Mar/2017, 4:27am
Salam... Saya nak pinjam RM3K sahaja dari orang perseorangan atau sesiapa boleh membantu saya untuk membeli sebuah motosikal bagi memudahkan saya ke tempat mengajar dan masjid. Saya boleh bayar RM200 setiap bulan . Sila whatsapp@mesej saya di 0183969289  
27. Zulkifli 208 - Mon 13/Mar/2017, 5:18am
Saya tidak bekerja, tiada slip gaji, tiada bank statement, tetapi nak mulakan perniagaan secara online dan memerlukan modal RM6000 untuk menyimpan stok produk di rumah untuk dijual di dalam online, dah buat pinjaman banyak tempat tapi tak lepas sebab semua nak slip gaji atau bank statement, saya nak minta pinjaman dari seseorang yang boleh membantu saya untuk pinjaman tersebut tu hari ini, saya boleh bayar sebanyak RM400 sebulan. boleh call/sms saya 017-3140914 sangat2 urgent dan sangat memerlukan. saya tinggal di area setapak Kuala Lumpur. boleh berjumpa jika tuan/puan yang sudi nak pinjam kan kepada saya dan tak ape lah klau tuan/puan nak keuntungan sedikit dr pinjaman saya tersebut macam bank2 buat.  
28. Samsidar Binti Suman 2 - Tue 14/Mar/2017, 11:50am
Salam..saya sangat memerlukan pinjaman dari individu..saya sangat terdesak..tolong saya..saya akan bayar balik secara ansuran..saya perlukan rm500 segera..harap afa yang sudi bantu saya..boleh whsp or hubungi di no 0179443847..terima kasih  
29. Mohd Addli - Tue 21/Mar/2017, 6:11pm
Sy mencari perseorangan yang boleh bantu saya rm20k untuk dipinjam segera...sy mampu bayar rm1000 sebulan sehingga selesai....dah try mcm2 tempat tapi semua gagal angkara sy vss dulu tahun 2011...sekarang sy mampu bayar bulan rm1000 untuk sesiapa yg sudi...0123160785  
30. Norre - Wed 22/Mar/2017, 3:58pm
saya ingin memohon pinjaman rm6000 dari orang persendirian. saya kakitangan kerajaan. loan bnk semua tak boleh buat sebab dah lebih potongan. gaji bersih saya rm1180( belum campur kenaikan tahunan pada bulan jun). saya hanya boleh bayar balik ansuran rm500 je setiap bulan hingga habis. harap ada yang sudi membantu.
watsapp saya 01110968675  
31. Arcia - Tue 4/Apr/2017, 4:45pm
Sy memerlukan 5k dgn kadar segera utk menyelesaikan CTOS, sy ditawarkan berkerja di salah satu bank di malaysia tapi kena Hold sbb ada ctos..sy perlu selesaikan ctos utk dpt kerja tersebut...sy akan buat bayaran 1k settiap bulan

Email sy jika ada sy sudi membantu

Email : arciarinslet2986@gmail.com  
32. Adibah Shairah Ahmad - Tue 18/Apr/2017, 12:07am
saya ingin memohon pinjaman rm10000 dari orang persendirian. saya kakitangan kerajaan. loan bnk semua tak boleh buat sebab dah lebih potongan. gaji bersih saya rm880( belum campur kenaikan tahunan pada bulan jun). saya hanya boleh bayar balik ansuran rm500 je setiap bulan hingga habis. harap ada yang sudi membantu.
watsapp saya 0173224434  
33. Farah Wahida 15 - Mon 29/May/2017, 2:42pm
Saya amat memerlukan rm35k dari orang perseorangan utk menyelesaikan masalah antara hidup &mati...sudah cuba pelbagai cara tersendiri tapi tiada jalan...mampu bayar balik dua minggu rm1k..dalam masa kurang setahun boleh selesaikan kesemua jumlah yg dipinjam...sangat berharap ada pihak yg sudi hulurkan bantuan...amat2 memerlukan  
34. Rose 366 - Mon 12/Jun/2017, 6:52am
Saya memerlukan rm500 dari orang perseorangan..saya akan Pembayaran semula..+60197747680  
35. Azie 460 - Sat 24/Jun/2017, 2:14pm
Salam.....sy memerlukan rm3k dgn segera dr individu perseorangan,sy akan membayar balik tiap minggu dan sedia membuat surat perjanjian jika takut sy tidak bayar.tolong sgt2...
Ni no sy....0173146812  
36. Yang Mengharap - Thu 29/Jun/2017, 10:20am
Assalamualaikum. Saya memerlukan pinjaman dari orang perseorangan sbyk rm5k utk mnyelesaikan komitmen tertunggak sbb saya habis kontrak kerja awal tahun haritu. Jadi, pembayaran komitmen bulanan saya jadi huru hara dan saya nak luruskan blk. Saya dah ada kerja tetap skrg dan mampu byr rm250-300 setiap bulan. Kalau nak kenakan interest mcm bank pun takpe. Saya benar2 buntu ni sbb nama ada dlm ccris jadi tk blh buat bank loan. Saya tknk pinjaman wang berlesen atau lain2. Hanya dari individu sahaja. Call/SMS 0176023320. Tq.  
37. Cik Ema - Sun 9/Jul/2017, 3:00pm
Salam, saya memerlukan duit segera sebanyak 2k sahaja (urgent) utk urusan peribadi. Tanpa meminta sebarang upfront atau dokumen. Saya akan bayar semula 2k juga pada bulan depan, iaitu bulan ogos ini. Whatsapp +60135342689 (Kota Kinabalu, Sabah)  
38. Ara 47 - Sun 16/Jul/2017, 8:29pm
Saya memerlukan rm7k sahaja dari orang perseorangan untuk membantu saya untuk modal perniagaan kecil kecilan.setiap bulan saya akan bayar rm500 atau 600..sesiapa yang sudi bantu sila whatsapp saya dengan kadar segera 01121948287  
39. Suria 156 - Thu 20/Jul/2017, 7:16pm
Salam n hi
Saya perlukan pinjaman untuk memulakan perniagaan sebanyak Rm7000
Saya tiada slip gaji
Saya ada ssm tapi slip bnk xda ada pun personal tapi tak cantik..
Bulan2 saya boleh bayar 200 sampai habis
Saya ada ctos n criss
Urgent sangat
Nak pakai buat mula niaga dan nak bayar tunggakan rumah sewa saya.. Urgent sgt..
Blh wasp sahaja
0129270025  
40. Zaza Azrina - Mon 24/Jul/2017, 2:19pm
assalamualaikum
nak tanya ada tak sesiapa boleh tolong saya..saya hanya nak pinjam dalam 2500 segera saya akan bayar pada minggu hadapan..saya ada apply loan dengan bank tetapi mengambil masa dalam 7 hari waktu bekerja tetapi saya sangat2 memerlukan dengan kadar segera ada tak sesiapa yang bermurah hati dapat membantu saya boleh wassap saya 0178904749  
41. Liza 487 - Sat 29/Jul/2017, 8:24pm
Assalamualaikum saya memerlukan 3k until selesai hutang.saya nak buat pinjaman dgn org persorangan..bulan² saya Bayar rm250. Boleh buat Surat perjanjian. Hubungi saya 01136351229.urgent nak guna duit.saya nak minta tolong sangat.  
42. Priya Tamang - Tue 1/Aug/2017, 6:56pm
Saya pon memerlukan pinjaman sebanyak 6k dalam minggu nie .minggu depan saya akan bayar semula sebanyak 1k dan bulan seterus nya sampai habis .bagi yang nak share untuk buat loan dan yang sudi beri saya pinjaman boleh whasap saya di 0175764229 untuk bincang lebih lanjut . Saya sangat memerlukan saya dah cuba semua tempat tapi tak dapat sbb document tak lengkap . Sampai ade yang mengaku ahli koperasi dan tipu dgan menjadi ahli akan dapat buat pinjaman .saya merayu sangat sangat ada yang sudi beri saya pinjaman boleh whasap saya di 0175764229 anis .  
43. Mas 252 - Mon 21/Aug/2017, 9:02am
Perlukan bantuan pinjaman yang mudah...cepat dan boleh di percayai??
Meh sini kami bantu...pasti puas hati

???????? PINJAMAN PERIBADI BANK????????
(CIMB/Alliance Bank / RHB/ Ambank/ Citibank/ Hong Leong/ Aeon/ Standard Chartered Bank)

**Minima RM10K hingga RM150K????

????KHAS utk Pekerja SWASTA

? Tak perlu pengesahan majikan.
? Tak perlu redah jalan jem.
? Tak perlu pergi ke bank.
? Tak perlu isi borang.
? Tak perlu dokumen yang tebal.

???? Kami menawarkan servis yg mudah itu tanpa bayaran pendahuluan atau up front!!

Syarat² Kelayakan:

? Warganegara Malaysia.
? Gaji kasar minima RM1800
? Ada slip gaji (3 bulan terkini).
? Ada potongan KWSP.
? CCRIS PTPTN LAYAK.
? Ada hutang kad kredit LAYAK.
? Komitmen tinggi BOLEH CUBA.
(CCRIS dan Blacklist TIDAK LAYAK)

???? Dengan khidmat pantas yang kami tawarkan, sudah ramai yang BERJAYA dan mereka berpuas hati dgn perkhidmatan yang kami berikan.

???? Hanya berurusan melalui WhatsApp sahaja loan boleh approve. Mudah, cepat dan telus!

???? FAST ACTION FAST CASH????
Whatsapp/Messages/Call : ????0189581439  
44. Ahmad Nawi - Wed 10/Jan/2018, 3:47am
Saya betul2 perlukan duit saya ingin mengubati kakak saya dan baru sahaja meniaga bersama mak saya
Kami memiliki gerai
Dan saya setiap petang membuat kerja sambilan
Income saya 1 bulan adalah 1000
Tapi saya mahu membayar bil dan sewa rumah.. Tolong saya... Saya betul2 perlukan duit urgent sangat.... Call me (12pm-2pm free) 01128099303 - saya mohon  
45. Farisya 12 - Wed 10/Jan/2018, 10:31am
Personal Loan
PINJAMAN PERIBADI UNTUK ANDA DI LUAR SANA
KERAJAAN / SWASTA LAYAK PINJAM
TEMPOH BAYARAN BALIK SEHINGGA 60 BULAN
TAK PERLU BAYAR APA - APA UPFRONT
ANDA HANYA PERLU DATANG KE PEJABAT SAYA DAN APPLY SAJA..
KENAPA ???
SEBAB KAMI ADALAH SYARIKAT PROFESIONAL..SEMUA URUSAN DI PEJABAT SAHAJA..
JANGAN SEGAN SEGAN.. KAMI NAK BANTU ANDA..
SIAPA YANG LAYAK ??

- YANG TINGGAL MENETAP SEKITAR PD,NEGERI SEMBILAN,MELAKA,DAN SELANGOR AREA
- BEKERJA SEKURANG 3 BULAN KE ATAS
- PENERIMA PENCEN / SOCSO

DOKUMEN DIPERLUKAN :-

1. SLIP GAJI TERKINI 3 BULAN
2. PENYATA BANK TERKINI 3 BULAN (JIKA ADA)
3. SLIP KWSP (JIKA ADA)
4. BIL ELEKTRIK /AIR


COMPANY KAMI DAH BEROPERASI 15THN !!!!!
CALL US NOW = DPT OFFER N SERIVE YG LG BEST !!!!
COMPANY NO : 06-799-0885
CALL /SMS /WHATSAPP :016-5359588 FARISYA
ARAE:KL /SELANGOR /SEREMBAN /NEGERI SEMBILAN  
46. Rosma 7 - Mon 29/Jan/2018, 1:45pm
AsSALAM.. SY SEORANG IBU TUNGGAL. MEMERLUKAN RM5k PALING LEWAT ESOK. MOHON INDIVIDU PERSEORANGAN YG DPT BANTU SY SEGERA. SY SGT MEMERLUKAN. 0192888321  
47. Aulia Haninda - Fri 2/Feb/2018, 3:00pm
Assalam, ade sape2 bole bg pinjaman dr org perseorangan sebanyak rm 8-10k, saya perlukan urgent utk kecemasan segera, boleh byr balik 10-12k.. scara ansuran sbulan 1-2k.. call/sms sy 011-56639281 @ email sy aulia.haninda@gmail.com.. tq  
48. Vivi 9 - Thu 22/Feb/2018, 2:46pm
Assalammualaikum ade sesiap yg bole bagi pinjaman perseorangan sebanyak rm5000 dengan kadar segera,saya memerlukan duit untuk kecemasan peribadi sye..sye bole bayar rm5000-rm6000 secara ansuran bulanan rm500 atau rm600... saya bru bermula kerja..dan tak ada payslip..cl/wassap saya 0176986944mohon jasa baik dan bantuan sgt2  
49. Azmi 565 - Mon 5/Mar/2018, 3:35pm
Asalam.....saya memerlukan rm2000 sahaja...wang ini untuk saya bayar bil2 utiliti dan sewa....saya memandu grab car, saya kesempitan wang kerana kereta saya kemalangan dan masih dibengkel.....saya berharap adalah seseorang yang boleh membantu saya....dan saya berjanji akan membayar balik sacara ansuran sebanyak rm 400 sebulan sehingga habis....saya sertakan nombor pone saya 01118622551. Sekian, mengharapkan bantuan.  
50. Suriani 36 - Tue 13/Mar/2018, 2:46pm
Salam..saya memerlukan pinjaman sebanyak rm2k dari orang perseorangan tanpa ada sebarang caj atau bayaran upfront.Saya amat urgent perlukan wang untuk menyelesaikan hutang saya secepat mungkin.Jika ada yang sudi membantu saya berjanji akan membayar tiap-tiap bulan sebanyak rm100-rm200 mengikut kemampuan sehingga selesai hutang.Sesiapa yang sudi bantu saya sila whatsapp saya 0175075617 (edy)  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 121 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..