Memerlukan Pelabur/Investor yang Berminat untuk Projek ICT
Mieoreo - Thu 23/Feb/2012 2:59pm [Last Comment]
Salam/selamat sejahtera,

sebelum memulakan bicara kami memperkenalkan diri kami, kami merupakan sebuah syarikat Sdn Bhd yang bergiat dalam ICT/Telecommunication industri,
baru2 ni syarikat kami telah diawardkan projek yang berskala besar dan berprofil tinggi di KLIA dan LCCT.

sehubungan itu kami ingin mencari funder/pelabur yang berminat untuk melabur dalam syarikat atau melabur dalam projek ini.Kami mewakili owner syarikat bersedia menawarkan komisen yang tinggi ataupun kami bersedia membuka pengangan syer kepada mana-mana funder yang berminat.

Jika pihak tuan berminat boleh la menghubungi kami melalui email atau call no 019-2661786 untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan projek dan melihat sendiri LOA yang telah diawardkan kepada kami. Kami mencari individu(first priority) atau syarikat yang betul2 berminat sahaja.. sebab projek ini adalah projek yang berprofil tinggi.

Jumlah pelaburan adalah dalam lingkungan 200k-500k
Berkenaan dengan pembahagian keuntungan kami berharap dapat berjumpa dulu dengan pihak yang berminat dan kita bincang lebih lanjut berkenaan keuntungan..

berminat terus hubungi saya.. xperlu la meletakkan email detail dan sebagainya.. sbb saya serius dan hanya mencari yg serius sahaja..

terima kasih..

hubungi 019-2661786

Niche: Bisnes Komputer | Mencari Pelabur
 
1. Azrul Padu Solution - Thu 23/Feb/2012, 3:11pm
salam bro..projek ict tu bolih perincikana tak..buat dan pasang apa...azrulpadu.solution@gmail.com  
2. Pzan2003 - Thu 23/Feb/2012, 4:33pm
boleh bg detail projek
pzan2003@yahoo.com  
3. Kapten 4 - Fri 24/Feb/2012, 12:45am
bagus juga..idea sungguh bernas dari bg keuntungan ke pihak bank...alangkah bagusnye kalau dikecilkan scala..ramai yg boleh sertai...  
4. Mazaboutique - Fri 24/Feb/2012, 11:37am
Boleh bagi detail ke mba@coreallied.com. tq  
5. Madya 2 - Sat 25/Feb/2012, 11:20pm
ok, who's your paymaster and term of payment?  
6. Nor 13 - Mon 27/Feb/2012, 6:09pm
Kepada sesiapa yg berminat untuk melabur dlm projek lombong bijih besi di kalimantan juga dialu alukan. Minima 1 lot rm3k. Bayaran balik 6k selama 2 tahun. D bayar setiap 4 bulan. Berminat sila sms sy 012 3209803. Detail akan diberitahu nanti.  
7. Mieoreo - Thu 1/Mar/2012, 9:41am
closed...  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..