Memerlukan Pekerjaan Tetap @ Part-Time (Johor) - Diploma Perikanan
Nor Rafika Binti Rashid - Tue 12/May/2015 9:53am [Last Comment]
Saya memerlukan kerja tetap @ part-time bahagian perikanan..Saya mempunyai diploma perikanan di UMT.Fresh graduate.Sila hubungi saya jika saya yang anda cari :) 017-6984167 (ika)

Niche: Kerja Diploma Dan Ijazah | Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Masz Unique - Tue 12/May/2015, 3:01pm
Area mn  
2. Al Isra Associates - Wed 13/May/2015, 8:37am
Di sini saya ingin menawarkan sesiapa yang berminat untuk menjadi agen Takaful/Perunding Kewangan Takaful menyertai kami di Al Isra' Associates. Jika anda seorang yang bercita-cita tinggi untuk memiliki kerjaya dan perniagaan sendiri, kedatangan anda amat dialu-alukan. Kami adalah sebuah agensi terbesar yang mewakili Prudential BSN. Pendapatan berterusan dan tanpa had serta KOMISYEN yang akan dibayar selama 6 tahun.

Hubungi saya di 018-2558789 (Amirah) atau email RESUME anda ke usrahsaeeah@gmail.com.

Hubungi saya sebagai langkah pertama untuk mengubah hidup anda!  
3. Nor Rafika Binti Rashid - Wed 13/May/2015, 12:35pm
Masz Unique - Area muar  
4. Masz Unique - Wed 13/May/2015, 12:38pm
Oo..ok tq,,saya mcri promoter pkaian muslimh..area bangi selngor.  
5. Jusz - Wed 20/May/2015, 3:15pm
Dik kalau berminat nak buat part time job dari rumah boleh email saya:harizajefri@yahoo.com  
6. Adam Dave - Sun 2/Aug/2015, 12:51am
Saya memerlukan 5 pekerja warung makan. Bekerja dari pukul 10.30 pagi sampai 5.30 ptg sahaja. Lokasi Senai. Buka 5 hari sahaja, Isnin hingga Jumaat. RM5/jam. Kerja simple sahaja. Makan pun free. Gaji di bayar hari. Watsapp 0142934057 atau msg 0187769964. Terima kasih ya.  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..