Memerlukan Individual atau Company untuk Running Startup Company Tanpa Perlu Modal
Amir 263 - Tue 28/May/2019 1:48pm
Salam Warga Majalah

Saya tengah mencari individual atau company yg berminat untuk meneruskan rancangan perniagaan saya didalam bidang tourism. Untuk info saya telah menyiapkan dengan kos satu halaman sesawang dimana portal ini menyediakan dan mempunyai cici ciri

1. Platform dimana semua travel agent dan activity owner berpusat di Malaysia berpeluang untuk advertise kan listing mereka untuk orang awam

2. Platform ini adalah setara seperti Booking.com, Agoda.com, Expedia.com, viator.com, peek.com dan sebagainya dan ciri ciri pengolahan halaman
Bertaraf antarabangsa dan saya yakin dalam masa setahun akan ada usaha sama dengan syarikat antarabangsa

3. Platform telah berintegrade dengan senang. pay untuk pengedalain pembayaran melalui credit, debit card dan Local internet banking.

Oleh yang demikian saya menjemput mana mana induvidual atau company yang berminat utk meyambungkan usaha sama untuk meneruskan perniagaan ini untuk julung julung kalinya. Sementara ini domain, company register, upah pengkodan halaman dari programmer dari india, charge charge lain telah dilunaskan anda tidak perlu untuk membiayai semuanya. Untuk kehadapannya segala perbelanjaan adalah ditanggung oleh saya sepenuhnya dan yang perlu sekarang adalah pengusaha yang gigih yg mahu maju kerhadapan Bersama sama saya..

Apa yang saya perlukan adalah seseorang atau company untuk meneruskan cita cita ini untuk beroperasi sepenuh masa dan suksess. Di alu alukan yang mempunyai pengalaman perniagaan dalam bidang tourism IT, marketing untuk dengan rasminya dan memulai perniagaan ini secara total.

Perbincangan mengenai pengendalaian, nasihat cara perlaksanaan, pembahagian keuntungan, sharing partner, adalah amat di alu alukan oleh sesiapa sahaja. Jika antara anda yang berminat silalah hubungi saya melalui wassap 019 2585852 dan untuk melihat prototype halaman saya, silalah layari:

www.yeehaa.com.my

Untuk pengenalan video youtube silalah layari

https://www.youtube.com/watch?v=Xhf8dFf-zSI
https://www.youtube.com/watch?v=RszrE5Azhl4&t=42s

Niche: Mencari Pelabur | Ingin Berniaga | Diskusi Bisnes | Bisnes Pelancongan
     
  1. Azhar 636 - Fri 31/May/2019, 1:37am
    wow, apa rasanya eh dapat buat startup hmm saya umur 19 je, knowledge pun masih kurang, rasanya dapat tak?  
  2. Hafidz S - Fri 31/May/2019, 1:46pm
    Salam..base kat mana? Saya ada experienced handling back packing dgn Amazon sbg hosting.. tapi saya x de base. Blh call 0163244775 hafidz.. sementara saya x buat apa2. Boleh la bantu skit2  
  3. Atiqah 96 - Sat 1/Jun/2019, 12:37pm
    Salam.. Saya berminat utk jv dengan cik.. Boleh contact saya di 011-31547545 ..sy stay di penang  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.