Memerlukan Individual atau Company untuk Running Startup Company Tanpa Perlu Modal
Amir 263 - Tue 28/May/2019 1:48pm [Last Comment]
Salam Warga Majalah

Saya tengah mencari individual atau company yg berminat untuk meneruskan rancangan perniagaan saya didalam bidang tourism. Untuk info saya telah menyiapkan dengan kos satu halaman sesawang dimana portal ini menyediakan dan mempunyai cici ciri

1. Platform dimana semua travel agent dan activity owner berpusat di Malaysia berpeluang untuk advertise kan listing mereka untuk orang awam

2. Platform ini adalah setara seperti Booking.com, Agoda.com, Expedia.com, viator.com, peek.com dan sebagainya dan ciri ciri pengolahan halaman
Bertaraf antarabangsa dan saya yakin dalam masa setahun akan ada usaha sama dengan syarikat antarabangsa

3. Platform telah berintegrade dengan senang. pay untuk pengedalain pembayaran melalui credit, debit card dan Local internet banking.

Oleh yang demikian saya menjemput mana mana induvidual atau company yang berminat utk meyambungkan usaha sama untuk meneruskan perniagaan ini untuk julung julung kalinya. Sementara ini domain, company register, upah pengkodan halaman dari programmer dari india, charge charge lain telah dilunaskan anda tidak perlu untuk membiayai semuanya. Untuk kehadapannya segala perbelanjaan adalah ditanggung oleh saya sepenuhnya dan yang perlu sekarang adalah pengusaha yang gigih yg mahu maju kerhadapan Bersama sama saya..

Apa yang saya perlukan adalah seseorang atau company untuk meneruskan cita cita ini untuk beroperasi sepenuh masa dan suksess. Di alu alukan yang mempunyai pengalaman perniagaan dalam bidang tourism IT, marketing untuk dengan rasminya dan memulai perniagaan ini secara total.

Perbincangan mengenai pengendalaian, nasihat cara perlaksanaan, pembahagian keuntungan, sharing partner, adalah amat di alu alukan oleh sesiapa sahaja. Jika antara anda yang berminat silalah hubungi saya melalui wassap 019 2585852 dan untuk melihat prototype halaman saya, silalah layari:

www.yeehaa.com.my

Untuk pengenalan video youtube silalah layari

https://www.youtube.com/watch?v=Xhf8dFf-zSI
https://www.youtube.com/watch?v=RszrE5Azhl4&t=42s

Niche: Mencari Pelabur | Ingin Berniaga | Diskusi Bisnes | Bisnes Pelancongan
     
  1. Azhar 636 - Fri 31/May/2019, 1:37am
    wow, apa rasanya eh dapat buat startup hmm saya umur 19 je, knowledge pun masih kurang, rasanya dapat tak?  
  2. Hafidz S - Fri 31/May/2019, 1:46pm
    Salam..base kat mana? Saya ada experienced handling back packing dgn Amazon sbg hosting.. tapi saya x de base. Blh call 0163244775 hafidz.. sementara saya x buat apa2. Boleh la bantu skit2  
  3. Atiqah 96 - Sat 1/Jun/2019, 12:37pm
    Salam.. Saya berminat utk jv dengan cik.. Boleh contact saya di 011-31547545 ..sy stay di penang  
  4. Isyraf78 - Fri 5/Jul/2019, 11:55pm
    Salam tuan.....sy berminat untuk jv....boleh hubungi sy di 0169866877  
  5. Noor Azyyati 2 - Mon 5/Aug/2019, 10:11am
    ada kekosongan lagi ke?  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)