Memerlukan Funder/Sleeping Partner untuk Kilang Printing Baju di Ampang Selangor.
Printing Baju Murah Ampang - Wed 19/Sep/2018 2:58pm [Last Comment]
Funder Kilang Printing Baju Diperlukan.

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya sedang mencari funder untuk mengembangkan bisnes cetak baju (kaedah silk screen) di Pandan Indah Ampang.

- Kilang sudah beroperasi hampir tiga tahun. Sebelum ini berniaga tanpa pengurusan yang baik sekadar lepas kos overhead dan gaji sendiri.
- Mempunyai 4 orang tenaga kerja termasuk saya.
- Mempunyai 50 meja cetak baju.
- Mempunyai kapasiti untuk mencetak 1000 - 2500 warnadalam satu hari.

Funder diperlukan untuk :

+ Membuka showroom berdekatan kilang. Pelanggan datang kilang tanpa mempunyai tempat yang selesa untuk berbincang. (Anda boleh datang ke kedai untuk melihat keadaan sebenar)
+ Ingin menuju ke level pengurusan dan sistem yang lebih baik. Khususnya pengurusan kewangan dan sumber manusia serta pendaftaran Sdn Bhd)
+ Signboard. Kos untuk membina signboard dan sewa krane kerana showroom pilihan berada ti tingkat 1.
+ Membina website yang mesra carian Google dengan sistem tempahan online yang lebih teratur.
+ Belanja Pemasaran konsisten untuk facebook ads dan instagram.
+ Memohon Sijil / Lesen Kewangan (MOF) . Pernah dapat beberapa tempahan daripada kerajaan untuk PO / LO bernilai RM20,000 ke bawah.
+ Starter kit untuk agent berdaftar. (Kelangsungan bisnes printing banyak bergantung kepada agent yang terlatih)

Anggaran diperlukan RM10,000 - RM30,000. (Keuntungan dalam 10% daripada modal untuk tempoh 7-10 bulan. (Jujur saya tak pasti kaedah terbaik untuk keuntungan dua-dua pihak. Boleh bertemu mata untuk perbincangan)

Sebaiknya ada perjanjian, details pengagihan keuntungan , bayaran semula dan mati setem.

Jika ada yang berminat, boleh hubungi 01156949894 atau WhatsApp wasap.my/601156949894 .

Niche: Mencari Pelabur | Pemborong Tshirt Dan Uniform
 
1. Haziqhilmi - Thu 20/Sep/2018, 4:59pm
Assalammualaikum..
Saya berminat..
minta WhatsApp 018-2353896..
Email: hazzhillcreative@gmail.com  
2. Kay 146 - Thu 22/Nov/2018, 3:17pm
bos wa sy .. 0126525242 .. boleh sembang2 .. sy lagi berminat jv  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..