Memerlukan Consignment Tidak Kisah Apa Barang - Gemencheh, N. Sembilan
Muhammad Rostam Bin Sudin @ Rostam Maju Enterprise - Sat 2/Nov/2013 11:49am [Last Comment]
Assalammualaikum,salam,

Saya mencari consignment untuk barangan seberneka,barangan plastic,barangan rm2,permainan kanak2,barangan fotostat,barangan komputer,alat tulis,buku2,barangan sejuk beku,pakaian dan apa2 ajelah untuk kedai saya.saya mempunyai kedai yang besar (bekas kedai PNF D?Mart) tapi sayang barang x banyak kerana tiada modal.

sesiapa yang berminat ingin membantu @ consignment barang @ letak barang kat kedai saya,email kat saya ambros1980@gmail.com @ call @ sms 0178852730(rostam)

Alamat kedai saya
ROSTAM MAJU ENTERPRISE(MA0166387-P)
KEDAI PNF(D?MART) FELDA BUKIT JALOR,
73200 GEMENCHEH,
NEGERI SEMBILAN.

Niche: Program Consignment | Perkakas Rm2 Dan Gajet | Pembekal Barang Runcit
     
  1. Raihoney Raihan - Sun 3/Nov/2013, 4:52pm
    kalo nak consignment kek n biskut boleh ker?  
  2. Harun Bin Ab Halim - Mon 4/Nov/2013, 5:11pm
    Saya menjual brooch secara online (fb:HARZ Inpirasi Kraf) dan melalui kenalan di sekitar Kota Damansara,Selangor HARZ Inpirasi Kraf dan baru 2 orang yang mengambil secara consignment dgn saya. Klau ada lagi sesiapa yang benar-benar berminat, saya boleh bantu beri consignment. SMS saya 013-5269355.  
  3. Bellaniz Cottage - Wed 6/Nov/2013, 3:17pm
    sy ade buat cookies, cake, mini tiramisu dn mcm lgi... berminat x utk letak kat kedai awk?? klu minat bolh cll / whatsapp/ wechat 0123709323.
    FB : https://www.facebook.com/bellaniz.cottage
    Instagram : bellanizpastrycottage
    Blogspot : bellanizspastrycottage.blogspot.com  
  4. Jayzel - Fri 8/Nov/2013, 3:28pm
    saya ada jual pelekat anti jatuh dgn car perfume... info lanjut :

    web:pewangiperfume.weebly.com
    sms/cal :0193988213
    wassap :1082175386  
  5. Azian 49 - Thu 14/Nov/2013, 3:57pm
    Aiskrim boleh?home made pnya.letak dlm cup kecik2.pelbagai rasa. Jika bminat sy besedia memenuhkan peti ais anda.  
  6. Lieza 22 - Mon 25/Nov/2013, 10:20am
    Saya ada beberapa produk yang boleh untuk di consignment kan.
    Antaranya :
    Frozen Aiskrim Goreng
    Kerepek Popia Nestum
    Pewangi kereta

    Komisyen yang tinggi jika berminat boleh call/ wassup / sms : ismalieza : 0143841074  
  7. Muhammad Rostam Bin Sudin - Mon 25/Nov/2013, 11:17am
    salam Jayzel,Azian 49,Lieza 22 ,sila email ke saya detail barangan n harga di ambros91180@gmail.com trm ksh  
  8. Alias Mohd Zain - Thu 28/Nov/2013, 10:38am
    saya pemborong keropok ikan,ketam dan udang serta serbuk santan.... boleh bagi terms 1 bulan. boleh tel saya 0173740302  
  9. Farah Loh - Fri 29/Nov/2013, 5:12pm
    Saya akan berada di Port Dickson ada 2 Dis hingga 4 Dis 2013 untuk perkongsian ilmu menjadi bisness owner untuk Farmasi Serbaneka dengan modal yang rendah. Call/sms 01128544880 (farra) untuk temujanji. Anda pasti teruja.  
  10. Nadzlianah - Sun 1/Dec/2013, 3:15am
    Saya membuat sendiri aksesori wanita berasaskan pearl,Kristal,swarovski Dan Suasa....sy menawarkan biz SCR consigmnt...utk detail,call sy 0148752109(nadz) @ email dianadina82@rocket mail.com....
    Sy juga pengedar produk jamu susuk dara Dan menawarkan jawatan kosong sbg agen sy kpd sesiapa shj....jumlah keuntungan 20% dr normal price produk...  
  11. Muhammad Rostam Bin Sudin - Mon 2/Dec/2013, 11:16am
    salam pada semua warga majalah.com..pada semua yang berminat sila bagi detail barangan dan harga di email saya amros91180@gmail.com @ call @ sms 0178852730...maaf pada semua,email saya yang lama ada masalah dan email yang saya berikan pada 25 nov pula saya tersalah tulis,harap maaf.
    terima kasih  
  12. Azian 49 - Mon 13/Jan/2014, 4:38pm
    sy ingat nk masuk mnggundpn ais krim at tmpat encik.masih boleh lg ke ? blh tgk fan page sy dhamirah home biz utkntgk rupa ais krim home made sy.jika ok boleh runding harga  
Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Umrah Ku 2019 ..dan Empat Hari di Kota Madinah
Setelah 6 hari di Kota Mekah, kami bertolak ke Kota Madinah. Tidak sabar rasanya untuk melihat Masjid Nabawi dan menghayati liku-liku perjuangan Baginda Rasul. Keesokannya, kami ke Masjid Quba dan ke Bukit Uhud untuk melihat perkuburan Para Syuhada. Setelah 4 hari di Madinah, tibalah masa untuk pulang ke Tanahair. Terasa sangat sebak dan rindu untuk kembali semula Bumi Ambia ini.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)