Memerlukan 10 Agen Dropship
Dropshipsmnshop - Sat 19/May/2012 9:54am [Last Comment]
SMN Shop ingin membuka peluan kepada mereka yang berminat untuk menjadi agen dropship SMN Shop.

*HANYA TERBUKA KEPADA MEREKA YANG BENAR-BENAR SERIUS DAN BERKOMITMEN SAHAJA*

Kami memerlukan agen untuk memasarkan dan mempromosikan item-item jualan kami seperti tudung instant,tudung bawal,shawl,pakaian wanita dan kanak-kanak.

Kepada mereka yang berminat :
Sila emailkan dengan Subject Email - MINAT -
Emailkan Kepada : dropshipsmnshop@yahoo.com

Kami akan reply dengan syarat-syaratnya.

*HANYA 10 AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN*

Niche: Program Dropship
 
1. Missdiet - Sat 19/May/2012, 10:00am
email sy : tinaabuhassan@ymail.com  
2. Dropshipsmnshop - Sat 19/May/2012, 11:19am
Thanks dear,
Kalau betol berminat,please email us dengan subjek -MINAT- ke dropshipsmnshop@yahoo.com  
3. Alen - Sat 19/May/2012, 11:37am
email kat saye k..alen_hamid@yahoo.com  
4. Pelangi 3 - Sat 19/May/2012, 5:25pm
emel pastasnya@yahoo.com  
5. Mohdfitri Azmi - Sun 20/May/2012, 3:44am
nak bisnes sempoi dok saja aje x payah buat keje pun sila ke link ni
http://www.fitry.stiforpmy.com/  
6. Izzidane - Sun 20/May/2012, 11:17am
emel izzidane@yahoo.com.my  
7. Noor Azuwa Binti Sharif 2 - Sun 20/May/2012, 1:18pm
assamualaikum,..bagi sesiapa yg berminat menjadi agen dropship utk cadar,comforter,slimming suit, dan tudung bawal boleh hubungi saya 0134264767 atau layari fb sy...http://www.facebook.com/profile.php?id=100003725135064 harga special menanti agen dan pemborong...  
8. Iemah 2 - Sun 20/May/2012, 8:12pm
email sy juga... iemah_guhau88@yahoo.com.my  
9. Shila 23 - Mon 21/May/2012, 1:00pm
salam nk tanye kalau nk jadi agen ni kena kluarkan modal tak??  
10. Tiara 6 - Wed 23/May/2012, 9:41pm
email details sufiah_razak@yahoo.com  
11. Pengedar Axtivo - Wed 13/Jun/2012, 3:15pm
Assalamualaikum,kepada yang berminat untuk menjadi pengedar produk kesihatan dengan modal yang rendah,serendah RM390,anda boleh hubungi saya.Anda layak mendapat pinjaman sebanyak RM5,000 jika anda benar benar ingin menjadi pengedar.Hubungi saya di 0172062425,hubungi segera kalau tidak pasti tidur tidak lena...  
12. Wanie 33 - Sun 29/Jul/2012, 12:37pm
saya berminat..sila email kepada saya cahayabaiduri2011@gmail.com  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..