Membuat Kerja2 Pembinaan, Pengubahsuaian Rumah dan Office - KL/Selangor
Liyana 243 - Wed 17/Oct/2018 12:51pm [Last Comment]
Salam,

Kepada sesiapa yang sedang mencari kontraktor yang berpengalaman dalam membina dan mengubahsuai rumah kediaman @ office dan sebagainya boleh hubungi kami, atau kepada sesiapa yang berminat nak tahu lebih lanjut juga boleh hubungi kami. Kami tidak terhad dengan pengubahsuaian rumah sahaja, even repair toilet pon boleh.
tq.

Boleh call di talian 03 8322 5666
atau boleh whatsapp 014 638 8438

Niche: Ubahsuai Rumah | Ubahsuai Pejabat | Kontraktor Pembinaan
 
1. Juel - Wed 17/Oct/2018, 1:12pm
Barangan dalam kedai gunting rambut. Cermin 4.kerusi.rak.dan papan plywood 20 hendak dijual murah2 je.. Kawasan petaling jaya, damansara. Berminat Bleh hubungi 0182132596  
2. Azrin Ahmad 2 - Fri 19/Oct/2018, 5:52pm
Assalam... kami ada supply cement (larfarge brand) min order :

i) 80 beg ~ rm12/beg (utk area lembah klang sahaja)
ii) 200 beg ~ Rm 11.50/beg
iii) 400 beg ~ Rm 11.00/beg
iv) 800 beg ~ Rm 10.50/beg

Free delivery untuk kawasan lembah klang....... kalau luar kawasan caj tambahan akan di kena kan.
boleh buat penghantaran keseluruh semenanjung Malaysia.

* kepada sesiapa berminat nak buat part time job commission akan di berikan kalau ada buyer yang berminat..

Cal/wasap azri - 0193361530  
3. Tina 39 - Sat 20/Oct/2018, 11:20am
🏡KONTRAKTOR MEMBINA RUMAH 🏡

PROMOSI RM98,900 3 BILIK 2 TANDAS
____________________________________

www.wasap.my/60176218362

==================================
DAPATKAN SEBUTHARGA SECARA PERCUMA
=========≠========================
📎TILE LANTAI 2 KAKI
📎TILE TANDAS DINDING 5 KAKI
📎TABLE TOP PERCUMA
📎PILIHAN CAT 5 WARNA KESELURUHAN
📎TEMPOH BINAAN 4/5 BULAN (BERGANTUNG PADA
CUACA)

Hubungi/sms/wasap saya untuk maklumat lanjut 017-6218362  
4. Perganservices - Wed 5/Dec/2018, 7:48am
Salam puan,
Syarikat Pergan Services ad menawarkan khidmat kerja2 elektrik sekitar KL/ Selangor. Jika memerlukan Sub-Con boleh hubungi kami d talian: 01121268634
@ email: perganservices@gmail.com

Kepuasan pelanggan keutamaan kami  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..