Membina Gelanggang Futsal/Tenis
Ringgo - Tue 5/Oct/2010 12:35pm [Last Comment]
Salam semua. Untuk membuat gelanggang Futsal dan Tenis sila hubungi Roy 010-3110001.

Niche: Peralatan Sukan | Sukan Futsal
     
  1. Aril 4 - Tue 5/Oct/2010, 1:22pm
    salam.. saya berminat untuk membuka futsal. boleh bg quotation x?
    shah_ril.ramli@yahoo.com  
  2. Shila 3 - Tue 5/Oct/2010, 1:50pm
    saya pun berminat...sila bagi quartation gak kat fedo_slip8855@yahoo.com  
  3. Fendy 9 - Sun 10/Oct/2010, 2:26am
    sypun berminat jika tuan boleh bg sy quatation sy amat berterima kasih kpd tuan
    fendy2112@yahoo.com  
  4. Faris 9 - Thu 14/Oct/2010, 2:35pm
    saya berminat untuk membuka futsal. boleh bg quotation x?
    faris1109@yahoo.com
    terima kasih,,,,,,,,,,  
  5. Wan Abdullah B Wan Musa - Wed 27/Oct/2010, 12:03am
    sy pun..boleh emailkan quotation x?
    eno_vuduz237@yahoo.com
    tq..:)  
  6. Wan 83 - Wed 27/Oct/2010, 11:00pm
    boley tak bagi details utk court yg u buat? cth nye, utk futsal tu, lantai die jnis rubberrize ke, synthetic turf ke macam mane ye...

    sy berminat jgk, tp masih d peringkat awal...buat mase skrg nih, baru je nk survey2 harga+cari2 maklumat~
    thanx!!  
  7. Ringgo - Thu 28/Oct/2010, 8:02pm
    untuk futsal lantainya jenis synthetic dan acrylic surface  
  8. Nurshamsili - Fri 29/Oct/2010, 11:56am
    hi.
    beleh bg detail gelanggang futsal yang u dah buat..
    puteri_cancer83@yahoo.com  
  9. Wan 83 - Sun 31/Oct/2010, 4:15pm
    boley emel kan detail x? harge die, brape per m2?
    court yg u wat nih, surface sahaja or da include goal post+netting sume?

    thanx!!

    -kaeya249@yahoo.com-  
  10. Eim Net86 - Thu 4/Nov/2010, 1:56pm
    email me to qoutation
    kar3im_86@yahoo.com  
  11. Epair - Tue 16/Nov/2010, 2:53pm
    bleh bagi quotation utk 3 court futsal, 26x16, sekali dengan netting+goal post..

    norirfan.mnoor@gmail.com  
  12. Urusniaga - Sun 21/Nov/2010, 9:25pm
    boleh tak bagi quotation untuk 3 court futsal
    (1 fifa futsal , dan 2 standard futsal)
    saya nak yang berkualiti

    kalau boleh quotation untuk outdoor dan indoor

    terima kasih

    emel saya

    artline1986@gmail.com  
  13. LindaMustafa - Fri 26/Nov/2010, 9:49pm
    tolong emailkan saya quotation tuk complete setup for each court futsal. turf n arcrylic pls.
    tq

    lindamustafa@gmail.com  
  14. Nick Farhan 2 - Wed 1/Dec/2010, 4:23pm
    boleh x bg quotation dgn terperinci psl nk bkk futsal..tq..
    nikmohdfarhan_85@yahoo.com  
  15. Mrx Amir - Fri 10/Dec/2010, 3:16pm
    boleh x bagi details quotation utk bukk futsal? emel.. amierul15@gmail.com ... tq  
  16. Khair - Thu 23/Dec/2010, 1:21pm
    boleh tolong bagi detail complete semua sekali berapa kos 3 court email khair.salleh@wct.com.my  
  17. Errna Haikal - Fri 21/Jan/2011, 3:44pm
    boleh tak bagi quotation dgn terperinci untuk buka futsal..tq..  
  18. Luq 2 - Sat 26/Feb/2011, 5:24pm
    saya tgh plan untuk membuka futsal. boleh bg quotation x?

    luke_luqman@yahoo.com  
  19. Chak - Thu 6/Oct/2011, 12:56pm
    tgh plan untuk membuka futsal. boleh bg quotation x?

    hafizam_yam@yahoo.com  
  20. Syafiq Zamree - Sun 15/Apr/2012, 4:23pm
    boleh tak bg details pasal court tenis? jnis lntai, net pagar, n so on? kalau boleh skali ngan harga.. #tgh survey nk buat court tenis kt rumah..  
  21. Reza Nazreen - Sat 23/Jun/2012, 2:16pm
    saya nak buka court sukan.
    sila email sebut harga ke reez2332@yahoo.com  
  22. Mohd Azwan Mokhtar - Mon 17/Dec/2012, 12:54am
    Tolong emailkan quotation kos untuk membuat satu gelanggang futsal..emailkan ke wan_aimar83@yahoo.com.my  
  23. Hm Design - Sun 24/Mar/2013, 3:59pm
    Tolong emailkan quotation harga untuk membina dua indoor tennis court.
    email saya di apihh@icloud.com  
  24. Fatih 5 - Fri 6/Apr/2018, 2:06pm
    Please email to me quotation for 1 outdoor tennis court and 1 indoor squash court nrlfatihahramli@gmail.com  
Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)