Membeli Kereta Lama
Bujuder @ Bujud Smart Auto
Tue 5/Oct/2010 8:46pm [Last Comment]
Pihak kami membeli m/kar jenis wira 1.5/kancil/dan apa-apa jenis lain...harga ditawarkan dari 3k-15k...apa-apa pun kami janji harga lebih dari jual/trade in dengan used car...(1k lebih itu yg pasti)

Niche: Kereta Terpakai
 
1. Bujuder - Tue 5/Oct/2010, 8:47pm
sila hubungi 012-7275464(nidzam)@bujuder@yahoo.com  
2. Redzuan85 - Tue 5/Oct/2010, 10:54pm
kereta volvo 164 tahun 1975 nak tak?
berminat sila email saya p4_wen@yahoo.com..
lao btl2 berminat saya akan antar gambar keta melalui email..  
3. Bujuder - Wed 6/Oct/2010, 12:44am
Wira 1.5(m)sgt diperlukan dan pihak kami sanggup byr tinggi..  
4. Ompoi - Wed 6/Oct/2010, 1:37am
proton saga tahun 1990  
5. Nurul 62 - Wed 6/Oct/2010, 9:46am
sy ade satria 2002..emel shiedah_Z@yahoo.com  
6. Edy Syarman - Wed 6/Oct/2010, 10:03am
kancil 850 tahun 2003...dah tukar turbo L2..brape boleh angkat...  
7. Hanizam 2 - Wed 6/Oct/2010, 10:04am
wira 1.5(m) thn 97 brape)  
8. Anuar 10 - Wed 6/Oct/2010, 10:33am
Kancil 850 (m) thn 2000. Brape boleh angkat.  
9. Asyiq - Fri 8/Oct/2010, 9:29am
waja 1.6 2005 x nak ker? Berapa bleh amik kl bleh? 013-6192468  
10. Arza - Sun 10/Oct/2010, 2:17am
siapa nak jual keta mini lama call saya...016-2465978 arza.. lagi satu nak bagi tau sesiapa nak jual keta secara sendiri sila call saya sebab saya nak jadikan satu aktiviti di foodcourt saya di puchong di mana pemilik kereta boleh port ramai2 kat sini untuk jual keta diorng..rm3.00 sehari siap saya tolong print kertas tampal harga dicermin..amacam mehla joint..call saya-arza 016-2465978 atau email saya- arza5798@yahoo.com.my  
11. Bujuder - Sun 10/Oct/2010, 11:56pm
pohon forumer berhubung dengan saya melalui emel atau telefon bagi ingin menjual kereta anda...tq  
12. Arza - Mon 11/Oct/2010, 2:57am
bujuder, u kat mana? kalu nak jointlah kitaorg di puchong..kita wat konsep owner jual sendiri..haaa masa tu bolehlah u jeling2 mana berkenan..  
13. Bujuder - Tue 26/Oct/2010, 1:19am
arza...saya di johor bahru..jika ada kereta plat johor boleh jual ngan saya...  
14. Oksigen - Thu 25/Nov/2010, 11:02am
saya ada kereta nissan saya nak jual ..cefiro a31..nak jual sebab dah nak kawin mau cari kereta lain..kol saya 0196582786  
15. Alinn - Sat 27/Nov/2010, 10:00pm
saya ada wira untuk dijual atau trade in....jdh 5828 1.5 (m) berapa boleh jual?email saya aisyah88860@yahoo.com  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..