Membeli Hard Disk Internal dan External Secara Kuantiti
Azlanaziz - Thu 13/Feb/2014 2:17pm [Last Comment]
Salam warga majalah..

saya ada menjual beberapa hard disk internal/external secara preorder dalam kuantiti tertentu..barang lain pun ada dan sudah tentu memerlukan deposit..sy akan ambil stok pada hari Isnin/Rabu mgu depan (17/2/2014).
Sila rujuk jenama di bawah:

Hard Disk : Seagate dan Hitachi
SSD : Kingmax
Pendrive : Kingmax
RAM : Kingmax
LED Monitor : Samsung dan AOC

Lokasi sy di Bangi Sek 15

Boleh tgalkan emel anda untuk sy emelkan jadual harga..

Terima Kasih majalah.

Niche: Bisnes Komputer
     
  1. Alagan - Thu 13/Feb/2014, 10:08pm
    emel saya.. murugankluang@yahoo.com  
  2. Azlanaziz - Fri 14/Feb/2014, 1:23am
    sy dah emel encik...  
  3. Hafiz 708 - Fri 14/Feb/2014, 3:50am
    email saya mohdhafiz1310@gmail.com  
  4. Azlanaziz - Fri 14/Feb/2014, 2:46pm
    sy dah emel hafiz  
  5. Muhammad 97 - Sun 16/Feb/2014, 5:36am
    sid_qirk@yahoo.com  
  6. Pijoe 3 - Sun 16/Feb/2014, 3:38pm
    Email sy..hafizolanuar@gmail.com  
  7. Azlanaziz - Mon 17/Feb/2014, 1:22am
    sy dah emel sumer..  
  8. Jojopang - Mon 17/Feb/2014, 11:11am
    send to jojopang@hotmail.com

    Do u have company register under SSM ?  
  9. Meoris - Mon 17/Feb/2014, 5:56pm
    email saya kimino69@gmail.com  
  10. Najathussain - Tue 18/Feb/2014, 1:28pm
    En boleh emailkan pada saya segera.
    najathussain94@gmail.com

    boleh tinggalkan no hp?  
  11. Azlanaziz - Wed 19/Feb/2014, 1:22pm
    sy dah emel  
  12. Wawa 265 - Thu 20/Feb/2014, 12:37am
    salam semua. jgn sesekali berurusniaga dgn meoris. dia tu penipu. jgn sampai u all terkena.  
  13. Azlanaziz - Thu 20/Feb/2014, 1:27am
    kenapa wawa?apa yg meoris buat?tlg share sikit..supaya sy dan warga majalah lebih berhati2..  
  14. Zularmy - Thu 20/Feb/2014, 10:49am
    zack_komando@yahoo.com  
  15. Wawa 265 - Thu 20/Feb/2014, 11:48am
    salam warga majalah. com. untuk pengetahuan semua saya pernah berurusan dgn meoris. payment dah dibuat. sampai sekarang sy masih simpan slip bank lagi. barang tak sampai2 . bila kol tak angkat. sms n email pun langsung tak da respon. dia terus mengelak mcm tu je. bila sy tanya org lain , rupanya dia tu penipu. so hrp yang lain tak ditipu oleh dia.  
  16. Ayu 420 - Mon 24/Feb/2014, 2:39am
    emelkan immaobeyer@yahoo.com  
  17. Azlanaziz - Wed 26/Feb/2014, 2:01am
    External HD
    500 GB Hitachi Tuoro Mobile 2.5' External HD USB 3.0 RM 179 2 UNITS LEFT!
    1 TB Hitachi Tuoro Mobile 2.5' External HD USB 3.0 RM 239 2 UNITS LEFT!

    Internal HD
    1 TB 3.5' Seagate 7200rpm 64mb RM 215 5 UNITS LEFT!
    2 TB 3.5' Seagate 7200rpm 64mb RM 305 3 UNITS LEFT!
    500 GB 2.5' Hitachi 7200rpm 32mb RM 182 3 UNITS LEFT!

    Warranty:
    External Hitachi - 3 years from manufacturer
    Internal Seagate - 2 years from manufacturer
    Internal Hitachi - 3 years from manufacturer

    Sila call/sms/whatsapp sy 0122950785 segera...  
  18. Johares - Sat 1/Mar/2014, 2:46am
    emelkan johares_rizal@yahoo.com.my  
  19. Iwan 12 - Wed 5/Mar/2014, 10:55am
    nak cari part laptop try www.alatgantilaptop.blogspot.com  
  20. Adib Mejlan - Sat 8/Mar/2014, 9:03pm
    pm details adibbk95@gmail.com  
  21. Pd Boy - Fri 28/Mar/2014, 11:36am
    emailkan details ke pdboy007@gmail.com  
  22. Azlanaziz - Fri 28/Mar/2014, 12:49pm
    segala pertanyaan ...sila whatsapp sy di 0122950785  
  23. Hasnannabil - Mon 7/Jul/2014, 3:54pm
    Boleh bagi details email ke drekamytechno@gmail.com  
  24. Musafir Jalanan - Sat 30/Aug/2014, 6:13pm
    email saya goldregionfahmi@gmail.com  
  25. Fairuzkmz - Sun 6/Dec/2015, 4:24pm
    email saya bang. fairuzkmz@yahoo.com  
Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.