Membekalkan Mekap, Kosmetik Secara Consignment - Area Melaka @ Muar
Zarith86 @ Happy Family Fashion Store - Thu 15/Mar/2012 1:33pm [Last Comment]
Peluang dibuka kepada mereka yang ingin berniaga tetapi tiada modal dan berada dia area Melaka @ Muar. syrat2nya:

1. Security deposit rm30 sekali shj. akan dikembalikan bila anda tak lagi berminat jadi agen saya.
2. Boleh datang rumah tengok barang dan sign perjanjian.
3. boleh ambil barang terus dan terpulang nak jual kat online ke. kawan2 ke.rumah ke. kat tempat kerja ke.
4. sy tolak harga yg sgt murah.sgt berbaloi jika anda betul2 berminat nk berniaga.
5. saya akan collect duit bergantung kpd kehendak agen.
6. brg yg xlaku boleh tukar tetapi sekurang2nya selepas 2 minggu.

jika berminat. sila sms@email : zarith_eja@yahoo.com 0126703217

Niche: Program Consignment | Pengedar Produk Kecantikan
     
  1. Nursyuhadah - Sat 17/Mar/2012, 11:39pm
    mcm mane ye? details plz..  
  2. Awekn9 - Mon 19/Mar/2012, 12:11pm
    SAYA BERMINAT SMS /CALL SAYA 013-6478996(SITI HAWA)  
  3. Hari2wang - Mon 19/Mar/2012, 5:00pm
    berminat. tlg bg detail
    brg di hantar @ ambil sendiri
    stor/kedai kat mana?
    hari2wang@gmail.com  
  4. Zabedah - Thu 22/Mar/2012, 10:08pm
    saya berminat la. jenama apa akak jual. details kat email saya ambituouswoman@yahoo.com  
  5. Gee 17 - Thu 22/Mar/2012, 10:34pm
    salam pada sahabat2 yg berminat dlm perniagaan dan yg duduk di area semenyih dan kajang utk menghadiri bengkel percuma cara penggunaan makeup dan facial percuma pada sabtu 24hb mac 2012 jam 2ptg dan juga cabutan tiket bertuah brg2 eletrik menanti anda yg berminat utk hadir.Terhad kepada 30 peserta sahaja.sila sms 0122472816 utk comfirm kehadiran anda.  
  6. Rosmadinah - Sat 14/Jul/2012, 8:54am
    sy berminat nk amik brg puan secara consignment tetapi kedai sy di giant port klang. jika ada apa2 sms sy 012-6137510  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia