Membekal Sparepart Kereta Proton dan Perodua
Shah 107 - Wed 28/Sep/2011 6:43am [Last Comment]
Salam semua warga majalah.com terutama pengusaha bengkel kereta dan kedai alat ganti kenderaan,saya ade supply alatganti kenderaan bagi model pproton dan perodua timing belt,brake pad,minyak pelincir castrol/shell,oil filter dan bermacam2 lagi pada harga yang berpatutan dan berkualiti.nak murah pun boleh.mengikut pada kuantiti.berminat sila hubungi 019 3253884- 012 3659316 shah :)

Niche: Bengkel Kereta
 
1. Mohamad Bin Yussuf - Wed 28/Sep/2011, 7:44am
Email detail harga..mhdyussuf@yahoo.com  
2. Man 70 - Wed 28/Sep/2011, 7:52am
email katalog pada saya sementeb@yahoo.com  
3. Arenis - Wed 28/Sep/2011, 8:27am
email sy harga semua barang2 sparepart utk Kelisa...pd
are_nis73@yahoo.com  
4. Haleem - Wed 28/Sep/2011, 10:30am
Salam check pricing untuk Throttle pump kembara dan brake pad belakang kembara.

Thanks
Halim  
5. Mak2 - Wed 28/Sep/2011, 10:59am
Emel saya,, berapa harga.?? Katalog.
ekk83@yahoo.com
Tq  
6. Rahim 6 - Fri 30/Sep/2011, 3:58pm
blh bgi quation harga smua spare part yg saudara ada tu....?sbb sy ada bgkel di selayang...
boyz_8204@yahoo.com  
7. Izan 17 - Fri 30/Sep/2011, 7:45pm
salam... bagi senarai barang yang awak ada... dan harga sekali email saya izan4531@yahoo.com.my kalau beli ngan kuantiti yang sikit... untuk kegunaan sendiri boleh ke?  
8. Mohd Najib 10 - Sat 1/Oct/2011, 10:14pm
Salam....
Tumpang lalu tuan rumah
Sesiapa ingat membeli minyak PENNZOIL untuk kereta dan motor sila e-mail kepada saya
najibfifa@hotmail.com
016-4863782 najib  
9. Nazem - Sat 1/Oct/2011, 10:59pm
ingin mdapatkan;

car shampoo
tyre shine
engine degreaser
glass cleaner
rims cleaner
water mark remover
tars remover

sila hubungi saya di talian 012 332 5194 nazem utk maklumat lanjut dan sebutharga.lokasi shah alam.  
10. Alan 21 - Thu 6/Oct/2011, 3:57am
Boleh saya tau supply di area mana?  
11. Shahrizul Ikwan - Mon 10/Oct/2011, 2:26am
ader part kembara x??email sy bionicle_love@yahoo.com  
12. Kurapakuru - Mon 7/Nov/2011, 2:39am
email kan senarai lengkap barang + harga ke zamirgan@gmail.com  
13. Syah 7 - Sun 13/Nov/2011, 3:09am
salam..
suplly area?
kredit term boleh?
nak jadi agen boleh?
boleh bagi detail barang dan harga
rush_dms@yahoo.com.my
tq  
14. Izzat 26 - Thu 16/Feb/2012, 10:11am
sye ade bengkel krete.. bleh email list harge brg yg djual...???  
15. Zaffuan - Mon 9/Apr/2012, 2:53pm
Saya ada kilang sendiri buat oil filters untuk kereta saga,wira,kancil,kia,toyota vios,honda plc,savy,mazda,waja..

Original dan Kualiti..Harga boleh runding dengan kuantiti..Hubungi saya 0107725994 dan zaffuanzin@yahoo.com  
16. Umar 16 - Sun 6/May/2012, 10:54pm
sila emailkan sebut harga semua barang yang dijual di emyra_81@yahoo.com. Keutamaan kpd kenderaan jepun dan korea. tq  
17. Bert 2 - Tue 3/Jul/2012, 4:50pm
emailkan catalog pada saya afdjang@yahoo.com  
18. Azarina - Sun 31/Mar/2013, 5:35pm
Assalam en, boleh bagi sy quotation semua barang parts.. Bengkel sy di ampang..
Sy juga pembekal sah shell oil original..
Jika ada yg berminat boleh email sy..
Aza.rina@yahoo.com  
19. Gagoilak - Wed 3/Jul/2013, 12:53pm
salam..saya nak cari sparepart crankshaft proton juara. urgent sangat2..kol saya 013-8413276  
20. Muhammadzaki611 - Sat 2/Nov/2013, 2:16pm
Emailkan sy details harga semua brg yg ada ke caterlyzer611@gmail.com...trima kasih...  
21. Daud 22 - Wed 17/Sep/2014, 1:17am
Tlg emailkan kt sy senarai harga barang alorfatimahfarm@yahoo.com tq.  
22. Hamba Allah 104 - Fri 28/Apr/2017, 1:00am
emailkan saya detail megatamir96@gmail.com  
23. Muhamad Shairazi Bin Mohd Sakil - Sat 22/Jul/2017, 1:47am
email ke saya detail
nseclean17@gmail.com  

Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..