Membekal Sate Mentah Peniaga Bazar Ramadhan
Bagus Satay Sarah Ent - Wed 3/May/2017 10:23am
Bulan puasa nak dekat..dah tau nak jual apa?
Hot selling sate kami sedia bekalkan.

Tak perlu susah Dan leceh nak prepare A-Z.
ambil bekalan mentah Dan Kuah sekali terus jual.

Kami dari bagus satay Sarah enterprise pakar membekal sate mentah selama 8 tahun.
Coverage area lembah klang n Selangor.
Lokasi kami di cheras

Harga peniaga tetap kami beri.
Ayam 50sen.
Daging 60sen.
Kambing 70sen
Tulang 70sen (hot sale ramadhan)

Berapa pulak nak jual?
Ayam 70sen.
Daging 80sen
Kambing rm1
Tulang rm1.20

Apa je nak prepare utk niaga?
Tinggal sediakn dapur sate,Timun bwng n arang je..nasi impit rebus sendiri yg jual kat market tu.

Apa tgu lagi?reserved order korang Sekarang!!
Takut qouta kita penuh nanti..maklum la musim raya lgi mana tau ada pelanggan korang nak tempah tuk raya kan..

Call or whatssap saya OK
0126091741 amri

Niche: Bisnes Satay
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia