Membekal Pelbagai Barangan Keperluan Ibu dan Bayi dan Barangan Kesihatan
Noris Mahidin - Wed 17/Nov/2010 2:08pm [Last Comment]
Saya membekal barangan keperluan bayi seperti botol susu, puting susu, blanket, basin mandi, stroller, rocker dsb.... sila ke facebook say noris mahidin...

Saya juga ada menjual foot detox secara loose packet atau borong..

Saya juga menjual bugslock iaitu gelang yg boleh mengelakkan kita dari nyamuk dan serangga kecil.. gelang ini boleh digunakan dari baby baru lahir sehinggalah dewasa...

saya juga ada membekal 'Story book pillow iaitu buku bantal yg amat digemari masa kini...

sekiranya ingin membuat pertanyaan dan tempahan boleh lah menghantar email kepada saya di noris6172@gmail.com.

*** sekiranya ada yg merequest untuk catalog, sy mmg tidak menyediakan sbrg catalog tetapi boleh membuat pilihan di facebook sy dan sekiranya berminat untuk retail or wholesale blhlah nyatakan barang yg hendak ditempah dan quantity barang..

Niche: Kedai Ibu Dan Bayi | Butik Bayi | Butik Kesihatan
 
1. Misha Umaira - Mon 29/Nov/2010, 4:59pm
saya berminat.tolong emelkan barangan dan harga borong.misha2807@hotmail.com.tq  
2. Rohaida Kamaruddin - Sun 5/Dec/2010, 11:31pm
consignment leh tak? 0193824121  
3. Zufaz - Tue 14/Dec/2010, 7:02pm
blh e-mel saya barang-barang jualan dgn harga borong tu zufazventures2010@gmail.com.
terima kasih  
4. Cutebaby - Tue 4/Jan/2011, 10:46am
reseller untuk bedung moden baby..sgt cute..

emel:cuteswaddleblanket@gmail.com
http://cuteswaddleblanket.weebly.com/  
5. Farah Hanan - Tue 11/Jan/2011, 12:40pm
tolong emelkan barangan dan harga borong.littlekeesha@ymail.com  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..