Membekal Kelapa Muda yang Murah
Sam Kelapa - Mon 30/Jan/2012 2:40pm [Last Comment]
kami menyedia kan kelapa muda
jika anda hendak deal dengan kami sila hubungi kami....
ingat : kami mempunyai ladang sendiri dan kami boleh menhantar sebanyak 15000 untuk seminggu....

pls col 0105636392 (sam)

siapa cepat dia dapat... .
jangan risau dengan harga kami, harga berpatutan

Niche: Pembekal Kelapa Dan Santan | Bisnes Pasar Malam
     
  1. Awekniaga - Mon 30/Jan/2012, 4:48pm
    area mane? call 0134914420  
  2. Mfauzy - Mon 30/Jan/2012, 5:10pm
    harga borong sebiji brapa RM?
    tolong bg info lengkap,email sy mohdfauzixox@gmail.com  
  3. Shilalee - Mon 30/Jan/2012, 7:15pm
    harga borong sebiji brapa RM?
    tolong bg info lengkap,email sy
    runleey@gmail.com  
  4. Gybeng - Mon 30/Jan/2012, 9:33pm
    email saya jugak detail...GYbeng@yahoo.com  
  5. Nizam 62 - Mon 30/Jan/2012, 10:36pm
    EMAIL KAT SAYA
    kesangresources@gmail.com  
  6. Lutffi - Tue 31/Jan/2012, 9:17pm
    saya bekal kepala muda dan kelapa matag dr johor.....e-mail saya lutffi@yahoo.com  
  7. Amanis11 - Sat 4/Feb/2012, 2:27pm
    tumpang lalu...nak iklan sikit: hehhehe..(TQ)

    saya adalah pembekal Kelapa Jelly bg kawasan IPOH dan kawasan2 yg sekitarnya, sesiapa berminat untuk membeli boleh hubungi saya ditalian 0124364008(sms/call) atau amanis11best@gmail.com  
  8. Fyroz - Sat 11/Feb/2012, 2:52pm
    Melaka bleh supply ke, tapi x amek hari2 sbab saya biasa niaga kat ekspo, bila ada event baru niaga.
    fyroz.ent@gmail.com  
  9. Hairulazmi Bin Mohd Kamis - Sat 11/Feb/2012, 11:39pm
    emailkan harga kepada sy azmi...  
  10. Sam Kelapa - Mon 13/Feb/2012, 7:17pm
    kami sedia hantar di area k.l  
  11. Nurza - Thu 16/Feb/2012, 9:59pm
    boleh sya tahu hrga x..brpa byk en boleh bkalkan dlm shri?blh kontek sya 03 89581689  
  12. Sam Kelapa - Sun 19/Feb/2012, 10:42am
    kepada peniaga warga k.l kami bersedia hantar kelapa...sila hubungi sam 0105636392  
  13. Puteri Effa - Sun 26/Feb/2012, 4:32am
    sebiji kelapa muda berapa rm??

    emailkan ke indra_puteri@yahoo.com  
  14. Adam Amir - Mon 5/Mar/2012, 2:07am
    sy boleh ltak harga 0.70 sebiji...  
  15. Noryati Binti Idris - Mon 19/Mar/2012, 6:46pm
    maaf,tumpang iklan ye.saya pmbekal klape muda matag/pndan sbiji rm1.50 siap hntr.kelapa segar dr bgn datoh.trm ksh.pn yati 0147587654.  
  16. Nutshakies 2 - Thu 5/Apr/2012, 1:46pm
    sebiji kelapa muda berape?
    and boleh x saye tahu lokasi nye di mane.
    because sye memerlukan dlm kuantiti yg sederhane saje . so sye akan pergi ke lokasi tersebut dengan sendirinye .

    segala maklumat anda sye hargai.

    email- tasyanatasyamifha@yahoo.com
    no.phone - 0127786069
    TQ  
  17. Mohd Hamzi Bin Mahisar - Fri 11/May/2012, 2:26pm
    area mane?
    brong kre cam mane?
    please hantarkn quotation kt email sya
    t.q  
  18. Amirul 96 - Sun 20/May/2012, 3:30pm
    saya memerlukan kelapa muda 200-300biji 1minggu untuk permulaan. area tg. karang selangor. call/msg 012-6213103 Amirul. atau email armada_rich@yahoo.com  
  19. Bella Akiella89 - Mon 4/Jun/2012, 2:34pm
    memerlukan 200 - 300 sehari dlm bulan puasa ni. tlg bg harga pls
    bella_rashid89@yahoo.com.my  
  20. Kevin 14 - Tue 26/Jun/2012, 11:07am
    sam berapa ribu boleh hantar seminggu & boleh saya dapat tahu harga nya....  
  21. Khairul Fadzli - Tue 5/Feb/2013, 6:27pm
    seriusly tolong hantarkan kat saya- ni emel
    khairulfadzli@rocketmail.com  
  22. Naga Devi - Sat 6/Jul/2013, 6:00pm
    Blh suppky area johor x  
  23. Malecute - Wed 25/Mar/2015, 6:25pm
    Masih ada kelapa muda?..tolong pm details
    Hafiz. malecute59@yahoo.com  
  24. Premium Fruits - Wed 16/Sep/2015, 12:11pm
    Saya membekal kelapa muda jenis matag. Lokasi di segamat, johor. Sila hubungi 0176902899.  
  25. Nornaslinda Mohd Nasri - Fri 9/Sep/2016, 2:56pm
    masih ad lg kelapa muda pm detail 1 biji berapa  
  26. Mohamed Rizuan Bin Mhd Ramzan - Wed 29/Nov/2017, 1:34am
    asalam..sya membekal kelapa muda..berminat wsap sya 0125941608 wan  
Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Umrah Ku 2019 - Enam Hari di Kota Mekah dan..
Umrah di Tanah Suci serta menjejaki tempat-tempat bersejarah di Kota Mekah & Kota Madinah. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua.
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)