Membekal Chicken Chop dan Popcorn Chicken - Johor Bahru/Batu Pahat
Metafora Touch @ Metafora Touch - Sun 14/Oct/2012 12:20pm [Last Comment]
Kami membekalkan produk halal Chicken Chop dan Pop Corn Chicken utk kegunaan penjual dan juga persendirian.

Ia sesuai utk mereka yang ingin menjalankan perniagaan western seperti ini kerana anda hanya perlu goreng sahaja. Tidak perlu menyediakan perap ayam.

Harga chicken chop RM 4.80 sepacket

Harga chicken chop saiz besar RM 6.50 sepacket

Pop corn chicken 1 kg RM 18

Kita juga menyediakan sauce

Black pepper sauce RM 13 per kg
Special TERIYAKI sauce RM 17 per kg
Lemon sauce RM 12 per kg
Mushroon sauce RM 14 per kg

Tempahan di buka utk kawasan johor bahru dan batu pahat shj . ( ambil sendiri )

Sila buat tempahan dulu. Di metaforatouch@gmail.com

Untuk tempahan melebihi 15 packet kita akan beri lebih diskaun

Niche: Produk Sejuk Beku | Bisnes Western Food
 
1. Cendol Terbaikkk - Sun 14/Oct/2012, 6:38pm
sepeket chicken chop ada berapa ketul?  
2. Metafora Touch - Sun 14/Oct/2012, 10:19pm
Sepaket ada 1 chicken chop  
3. Malek Abdkadir - Mon 15/Oct/2012, 10:44am
Maaf ya en. di JB chicken chop yg dah siap di hidang Rm5 saja. Boleh beri harga yg berpatutan tak.  
4. Kogapsportcentre 2 - Mon 15/Oct/2012, 1:08pm
ye betul..makan kat hutan bandar, jb..  
5. Slyme - Mon 15/Oct/2012, 4:58pm
helo metafora, kena ambil sendiri? u takde delivery ke? klau bleh e-mail ke drslyme@yahoo.com bleh cite lebih lanjut.  
6. Metafora Touch - Mon 15/Oct/2012, 7:22pm
Bagus la kalau mereka beri harga begitu.. Jadi order la dgn mereka..  
7. Tuan Yuslimah - Wed 17/Oct/2012, 12:41am
salam..kami dari TUAN ARSYAD ENTERPRISE pembekal CILI BOH ASLI (100% ASLI),
kandungan: cili kering & air sahaja..
tempahan boleh di buat sekitar MUAR, JOHOR dan yang berdekatan dgnnya..
tempahan boleh dibuat mengikut permintaan pelanggan ( GRAM / KILOGRAM)..
untuk quotation ( sebut harga), sila emel pada firley1411@gmail.com atau hubungi 019-6288089/013-6212850..=)  
8. Ab Ghani - Wed 17/Oct/2012, 2:46pm
kalau kiosk western food saya jadi reality nati saya contack en/cik metafora.
boleh tk email gambar chiken cop dan popcorn chiken ke terminalnine@hotmail.com  
9. Hakim 87 - Tue 23/Oct/2012, 3:50am
Layari www.dapplefrozenfood.ws utk citarasa chicken chop yg sebenar.. Packaging sempurna, sudah mendapat pensijilan halal dr Jakim, produk sudah smpai hampir keseluruhan semenanjung.  
10. Hakim 87 - Thu 13/Dec/2012, 1:06am
www.dapplefrozenfood.com.my  
11. Zaidi Bin Taib - Mon 17/Dec/2012, 5:24pm
Askm..
Sykt saya menyediakan ayam chicken chop mentah berat 200g, 220g, 250g setiap pcs. 2kg/peck. Ada sijil HALAL JAKIM dan VHM. Harga antara 8.50 - 9.50/kg bergantung pada keadaan pasaran. Ada juga ayam popcorn "Half Cook" 13.00-14.00/kg yg berkualiti - tanpa lemak dan kulit.
Penghantaran boleh diatur. E-mail zaiditaib@rocketmail.com.  
12. Mr Bobo - Sat 21/Mar/2015, 9:55am
Salam En zaidi, emailkan saya quotation ayam chicken chop
nawriydne8080@hotmail.com  
13. Hazimah 11 - Fri 14/Aug/2015, 4:10pm
Asm En. zaidi, emailkan saya quotation ayam chicken chop hazimahsarlan@gmail.com  
14. Hadi 97 - Mon 14/Dec/2015, 10:59am
Salam En zaidi, emailkan saya quotation ayam chicken chop
nurfarhana.seth@gmail.com  
15. Roslan Mohd Hanapiah - Sat 24/Sep/2016, 7:36am
Hantar quotation by wsap 0137206509
Harga chicken chop 5 kotak seminggu  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..