Membekal Burung Puyuh - Banting, Selangor
Kaderi Hj Norit @ Omar Ma Interprise
Sun 27/Nov/2011 2:48pm [Last Comment]
Salam

Kami menternak puyuh di Kancong Darat, Banting, Selangor. Kami sedia membekalkan seperti berikut:

1. Anak puyuh DOQ dan umor seminggu.
2. Telor untuk tetasan.
3. Induk umor 4 minggu++
4. Daging puyuh siap proses.

Hubungi Pak Uda 013 2017056 atau
emil kaderi_norit@yahoo.com

Penghantaran percuma keseluruh Selangor atas pembelian rm500.00.

Niche: Pasar Basah | Penternak Burung Puyuh
 
1. Norizzat - Mon 28/Nov/2011, 4:13am
salam...berapa harga sekor anak?  
2. Eliza 6 - Thu 1/Dec/2011, 11:12pm
emelkan saya harga anak puyuh seekor, telur dan daging yang siap proses serta kos penghantaran luar semenanjung @ sinchan9282@yahoo.com
TQ  
3. Kaderi Hj Norit - Fri 2/Dec/2011, 4:50pm
Salam norizzat.

Anak Puyuh DOQ rm0.60/ek, jenis prancis.
Anak seminggu rm0.80/ek

Terima Kasih  
4. Kaderi Hj Norit - Fri 2/Dec/2011, 5:03pm
Eliza 6

Maaf saya tidak membuat penghantaran luar dari semenanjung. Saya hanya sediakan bekalan yang diminta. Kalau berminat saya sediakan sebut harga.

Terima Kasih  
5. Erniza - Mon 26/Dec/2011, 7:44pm
NAK TANYA BERAPA EKOR MINIMUM BELI ANAK PUYUH? HARGA PUYUH INDUK BRP?  
6. Kaderi Hj Norit - Tue 27/Dec/2011, 12:54pm
Salam erniza
Tak ada had min' Induk rm2.50/ek, InsyaAllah dah usia bertelor n ada yg dah mula bertelor.

Terima Kasih  
7. Kaderi Hj Norit - Mon 9/Jan/2012, 6:21am
Sekarang ni induk ada banyak, tpi tempahan juga banyak. Sesiapa berhajat buat tempahan awal.

Terima Kasih  
8. Mohd Muzafar - Tue 1/May/2012, 5:26pm
Boleh email kat saya alamat Encik, saya berminat nak tengok bisnes encik  
9. Kaderi Hj Norit - Wed 2/May/2012, 5:20pm
Alamat saya


Bt 23 1/4, Jalan Morib,
Kancong Darat, Banting
42700 Kuala Langat, Selangor.

3 batu dari Banting menghala ke Pantai Morib/Gold Coast, tepi jalan besar.  
10. Kaderi Hj Norit - Tue 15/May/2012, 5:44am
Salam semua

Sekarang stok telor baka utk tetasan
ada. Oder tak ada min. Berminat hubungi pak uda.





Terima Kasih  
11. Arcadania Enterprice - Tue 15/May/2012, 8:57am
boleh email kepada saya harga untuk setiap gred daging puyuh y siap diproses .....sgt berminat
arcadania_2919@yahoo.com  
12. Kaderi Hj Norit - Wed 16/May/2012, 5:56am
Dah email, terima kasih  
13. Kaderi Hj Norit - Sun 20/May/2012, 3:56pm
Salam

Sesiapa ingin inkobutor manual bolehlah hubungi pak uda. Bleh isi 230 biji telor puyuh. Inko di buat dari plywood.



Terima Kasih  
14. Kaderi Hj Norit - Mon 11/Jun/2012, 4:26pm
Salam

Stok anak berumor semigu dan 2 mingu
skrang ada dan tetasan setiap mingu.
Oder 600 ek keatas harga bleh bincang.

Terima Kasih  
15. Cthanum86 - Tue 26/Jun/2012, 4:02pm
kalo area putrajaya blh hntrkan tak  
16. Kaderi Hj Norit - Tue 26/Jun/2012, 4:33pm
InsyaAllah.  
17. Cthanum86 - Wed 27/Jun/2012, 12:55pm
saya ade hntr email pd en kaderi  
18. Kaderi Hj Norit - Wed 27/Jun/2012, 4:46pm
dah jawab

terima kasih  
19. Cik Som - Sun 22/Jul/2012, 4:10pm
pak uda sy berminat..hantar sebut harga bagi 500 paket,1000 paket dan 1500 paket bagi sumua grade di atas... juga berminat dengan telur puyuh..abby_oggy3@yahoo.com  
20. Kaderi Hj Norit - Mon 30/Jul/2012, 11:20am
salam

dah email

terima kasih  
21. Kaderi Hj Norit - Sat 25/Aug/2012, 6:10am
Salam Aidilfitri semua warga MAJALAH.COM

Sekarang tetasan setiap mingu. Sesiapa berminat utk bekalan anak puyuh boleh buat tempahan.

TK  
22. Kaderi Hj Norit - Sun 26/Aug/2012, 8:07pm
Salam

Sekarang stok telor ada 2 jenis

Baka Daging(prancis)
1. Telor tetasan
2. Utk makan

Baka Tempatan
1. Telor tetasan
2. Utk makan

Stok sedia ada dan tempahan tiada had min. Call/sms Pak uda 013 2017056  
23. Parklands Fresh Meat - Fri 16/Nov/2012, 11:12pm
pls send daging burung puyuh price list & grade.

to parklandsfresh@yahoo.com  
24. Izan92 2 - Mon 25/Nov/2013, 2:08pm
salam 1 malaysia
saya di sini ada jual burung puyuh, puyuh daging dan telur burung puyuh
sy jual pada harga yang berpatutan...
murah2 je sy jual
jika berminat sila hubungi jika nk tahu lebih lanjut 0173716430

lokasi rawang  
25. Izan92 2 - Wed 25/Mar/2015, 10:06pm
salam 1 malaysia kepada pembaca d sini kami pembekal burung puyuh, daging puyuh yg dh di proses dan telur pun ada kami jual kami jual dgn harga yg berpatutan asal harga kami memuaskan hati pelanggan kami jika sesiapa yang berminat boleh hubungi kami 0192230207(chedet) 0142658586 lokasi area selangor (rawang)  
26. Kamalarif - Fri 27/Jan/2017, 11:10pm
Salam...encik kaderi masih usha puyuh lagi  

Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..