Membekal Beras dan Gula
Mustafa Ahmad 2 - Mon 21/Jul/2014 11:43am [Last Comment]
yang berminat nak beli secara borong beras 5% hancur super siam dan gula. packing 50 kg per bag. siap penghantaran dalam semenanjung. kalau hendak re export pun boleh, Ap disediakan.

syarat
1) perlu ada co n lesen pemborong.
2) buatkan LOI.
3) sign contract selama setahun.

yang berminat mail saya ta_sum@yahoo.com

Niche: Pembekal Beras | Pembekal Barang Runcit
     
  1. Kinghunterz - Sun 3/Aug/2014, 3:06am
    email harga gula di emaspadienterprise@yahoo.com..  
  2. Shah 823 - Thu 14/Aug/2014, 6:57pm
    minta email harga beras kpd > edarangitu@gmail.com  
  3. Nazmi 58 - Wed 20/Aug/2014, 1:27pm
    Hati2 jika berurusniaga dgn wanita nama adila no phone 0132532841 n partner nya saiful fadzili bin ahmad syukri.. krna menipu dlm urus niaga beras  
  4. Sharull 2 - Sun 31/Aug/2014, 3:50pm
    sy menyediakan perkhidmatan sewa AP import beras dan gula.TQ
    +60178833171 Sharull  
  5. Kairy - Sat 6/Sep/2014, 4:21am
    email : kay.kerie@gmail.com >> Salam,saya mahu senarai harga borong gula dan beras tu. Sy berminat utk kerjasama jika kena cara..terima kaseh  
  6. Mr Jack 4 - Tue 9/Sep/2014, 7:34pm
    salam warga mc semua..
    sya mempunya beras siam 5% hancur ..
    packing 50kg , minimum oder 120 ton .
    hanya perlu diposit tranport dan loi sahaja..
    harga siap hantar lembah klang
    rm2.14 per kg...lebih byak oder harga leh murah lgi..
    berminat leh trus buka loi ke ..
    AA& F Trading resources no4 jalan bukit tinggi , bandar bukit tinggi 41200 klang
    attn en sharul / mr jack e mail ke iskandar79212000@yahoo.com  
  7. Mustafa Ahmad 2 - Wed 24/Sep/2014, 12:37pm
    Sesiapa yang perlukan beras dan gula, nyatakan:
    1. Kawasan penghantaran
    2. Quantity dalam satu bulan

    Dengan ada perkara ni senang nak sebut harga  
  8. Zeck 12 - Mon 24/Nov/2014, 11:36pm
    SUGAR FOR SALE
    1. Gula Mentah harga RM1.80 per kg.
    2. Gula Proses (kasar) harga RM2.00 per kg.

    HARGA TIDAK TERMASUK PENGHANTARAN

    Kuantiti : minima 50 MT
    maxima Unlimited

    Packing : 1 kg and 50 kg

    Kontrak : minima 3 tahun

    Terms and Payment:

    1. Buyer perlu menhantar 1 salinan kepada supplier dokumen syarikat / Lesen Jual / Lesen Pemborong menyimpan gula.
    2. Jika dokume OK..Supplier akan hubungi untuk rundingan urusan jual beli
    Payment : by COD ( Cash On Delivery )

    Sebarang pertanyaan boleh hubungi or sms 0125806916 Zainal
    Terima kasih  
  9. Rahim007 - Sun 7/Dec/2014, 9:53am
    Brazilian refined white sugar, yang berminat nak jadi importer boleh hubungi saya. Harga USD 450/Mt CIF, harga dlam ringgit +/- Rm 1.53/kg. berminat contact me at rahimmohamadnor@gmail.com or iislamictrade@gmail.com  
  10. Riwon - Wed 10/Dec/2014, 1:24pm
    salam saya dari shah alam s16
    gula sebulan perlu gula paking 1kg punya dalam 200kg
    boleh beri harga?saya perlukan surat sokongan untuk mendaftar kkpdnkk kita buat agrement nanti  
  11. Razali 4 - Sun 22/Feb/2015, 8:40pm
    Kepada yang berhajat ingin menyewa lesen beras, boleh PM  
  12. Roslan Bin Osman - Thu 5/Mar/2015, 4:03pm
    tuan,sayalah orgnye yg di dsara damai ni.sy memang tercari2 utk mendapatkan beras siam samada cap arnab,serindit maupun pisang dgn harga yg berpatutan.ada cabel nak jual 24kb pada harga $63,agak mahal..sy nak antara 60-100kg.segera berurusan dgn saya,tq  
  13. Mohd Izuan 6 - Sun 29/Mar/2015, 11:47am
    sy perlukan pembekal beras di sekitar daerah Manjung, Perak. kalau ada wssp sy 0175161141 atau call sy 01136320929  
  14. Zamiola - Sat 11/Apr/2015, 1:12am
    bos izuan mahu gula berapa tan? nizam 0109784037  
  15. Ismady - Tue 30/Jun/2015, 2:56pm
    SALAM

    SAYA MEMERLUKAN PEMBEKAL BERAS & GULA UNTUK CAFETERIA KANTIN KILANG DI BAYAN LEPAS PULAU PINANG

    JIKA ADA BOLEH CALL @ WSAPP SAYA DI TALIAN 0162468191 EN ASMAD

    TERIMA KASIH  
  16. Paksu Jayjai - Thu 24/Sep/2015, 1:00am
    SALAM
    GULA INDIA READY STOCK COD RM2.30 MINIMUM 200/MT PER-WEEK
    STOCK AVAILABLE DEPEND BUYER REQUESTED
    GUINUINE BUYER DI ALU-ALUKAN
    DOOR TO DOOR
    BERMINAT DIRECT CALL
    019-4222474  
  17. Pembekal Beras Dan Gula - Fri 25/Sep/2015, 12:08am
    Gula ICUMSA 45, Ready Stock, RM 2.10, Barang sampai baru bayar. Delivery Lembah Klang.  
  18. Paksu Jayjai - Tue 6/Oct/2015, 11:50pm
    SALAM SEJAHTERA
    SEWAAN KAWALSELIA KEBENARAN LALUAN BERAS DARI BERNAS ( AP ) MENGIKUT CAPACITY PERMINTAAN BUYER.
    -PEMBELIAN BERAS UNDER BUYER SNDR
    -THAI MILLER
    -TERM PAYMENT FULL 100% LC
    -BUYER MUST SUBMIT ALL DOC EXPORT BERAS / THAI FWDING
    -LIAM CHABANG PORT ( THAILAND )
    -LESEN BORONG
    -PENANG PORT ( MALAYSIA )
    -OUR LOCAL FWDING AGENT PROVIDED
    -OUR LOCAL GODOWN TRANSIT PROVIDED
    INTERESTER GUINUINE BUYER DI ALU -ALUKAN BERURUSAN DGN PIHAK SYARIKAT
    ISSUE LOI
    CLEARANCE AGGREMENT
    DIRECT LINE 019-4222474  
  19. Paksu Jayjai - Fri 20/Nov/2015, 12:22am
    SLM
    TWR 5%
    RM2.05/KG / DELIVER
    MINIMUM 30MT
    ISSUE PO / BANK DRAF
    DIRECT LINE 0194222474  
  20. Paksu Jayjai - Sun 29/Nov/2015, 1:56am
    SALAM SEMUA
    THAI WHITE RICE 5% 50KG
    RM2.00/KG
    INCLUDE DELIVER PANISULAR

    GULA PERAI ICUMSA-45 50KG
    RM2.05/KG
    OWN PICK-UP

    SEWAAN AP BERAS / GULA IMPORT UTK LALUAN LAUT

    0194222474  
  21. Trade And Services - Mon 27/Mar/2017, 5:08pm
    Selamat sejahtera
    Bekal Gula Brazil 50kg
    Icumsa45

    Rm 2.60 -5000 m/t
    Rm 2.55 -10k m/t

    Payment local bank LC
    Credit 30 hari selepas gula sampai gudang pembeli.

    Untuk pembeli yg berminat boleh whatsapp bincang dan meetup utk explaination lanjut.
    Kuala Lumpur.

    Document dr buyer:
    Loi
    Lesen gudang
    L.C dr local bank

    0183959954

    Tq.  
  22. Shahrazad 2 - Mon 28/Aug/2017, 5:41pm
    Saya ada sykt yg mempunyai lesen pemborong minyak masak dan lesen pemborong gula utk diambik alih/jual. Hubungi 0177498609  
  23. Aziz 108 - Tue 29/Aug/2017, 11:49pm
    Selamat sejahtera
    Spot Deal gula incumsa 45
    Mitr phol biru
    Price 2.53
    Stok ada 34k mt, 30k mt, 10k mt
    Bawa BD nma sendiri dtg warehouse
    Area klang, shah alam, kota kemuning
    Call/whatsapp 0192017669
    While stock last  
  24. Fahim Muhammad - Sat 18/Nov/2017, 4:49am
    supply gula Icumsa45 dengan skala besar untuk kilang2..

    Pre order 1 ship 12500mt dgn harga HANYA RM2.35kg (termasuk AP & Clearance Tax)
    Stok ada di Thailand, ambil masa max 20 hari sampai.. biasanya smpai lebih awal.
    Mencari Pembeli-Pembeli yang ingin ikat kerjasama dengah Baik .

    Hanya Sediakan PO dan contact atau emeil :
    HP - 0172991709
    Email - pembekalgula@gmail.com

    #Hanya Genuine Buyer Sahaja.
    #Cepat dapat  
  25. Fahim Muhammad - Mon 18/Dec/2017, 5:41pm
    sy jual Preorder Gula Icumsa45 Ori Thailand/Brazil Brand Tiger....
    minimum 1 kapal 12500mt harga serendah rm2.35kg (termasuk AP + Clearance at port).....
    Sampai dalam 21 days....

    untuk Ready Stock pula . status ON THE WAY siapa cepat dapat....
    sampai dalam Awal Bulan 1 2018

    sediakan Purchase Order and direct contact or emeil.
    For more details & deals
    please whataspp / emeil:
    HP - 0172991709
    Email - pembekalgula@gmail.com

    #deal with trust.
    #genuine buyer needed!  
  26. Nizam 814 - Fri 5/Jan/2018, 6:16pm
    Mahukan gula redy stok Mitr Phol boleh hubungi saya 0177337729 (nizam)...  
  27. Zainiki - Wed 10/Jan/2018, 8:56am
    Sy ada GULA AKN SAMPAI 19/1/2018.BL ADA SEKARANG.
    HARGA RM 2.43--BRAND NAME: SPECTRUM (BRAZIL)
    TT CASH LPS GULA SAMPAI
    BUKA .O DAN BCL.
    25K MT.  
  28. Zainiki - Wed 17/Jan/2018, 2:23pm
    GULA DARI BRAZIL
    RM1.95
    PRE ODER
    HALAL
    MIN ODR 25K MT  
  29. Fahim Muhammad - Wed 14/Feb/2018, 4:51am
    Nak stok Gula PRAI setiap minggu/bulan ?
    Status READY STOCK gula prai harga rm2.55kg siap hantar..
    ambil sendiri pun boleh.. harga lain..
    Berminat sediakan PO dan hubungi : 0172991709 utk lebih details..  
  30. Trade And Services - Tue 27/Feb/2018, 9:01pm
    *Sugar Ready Stock*????????
    Brand : TRR
    Origin : Thailand
    Price : RM 2.35 per kg
    Including transport Klang valley
    Interested please pm.
    Tq  
  31. Velan Subramanian - Wed 28/Feb/2018, 1:12pm
    Gula ready stock akan sampai pada
    10/3/2018-tiger harga rm 2.18 with ap clearance
    30/3/2018-mithphol rm 2.23-2.28
    quantity: 30k mt
    call 0162318103 wassp 0102104403  
  32. Fahim Muhammad - Thu 8/Mar/2018, 1:37am
    GULA PRAI READY STOCK DARI MSM
    Harga rm2.64kg siap hantar klang valley
    gula Bag 50kg
    mencari buyer utk deliver stock setiap minggu atau setiap bulan
    minat issuedkan PO sahaja
    Call/Whatsapp utk details dan deal : 0172991709  
  33. Hijrah 6 - Thu 8/Mar/2018, 8:40am
    GULA PRAI READY STOCK DARI MSM
    Harga rm2.55kg siap hantar klang valley
    gula 1kg
    MoU Ambil Stock Gula dan bayar kemudian
    minat issuedkan PO sahaja
    Call/Whatsapp utk details dan deal : 012 3513407  
  34. Velan Subramanian - Thu 22/Mar/2018, 2:00pm
    Gula ready stock Mithphol dah sampai
    Quantity : 50k mt
    Price : RM 2.28 Siap hantar up to 50km klang valley
    berminat sila hubungi sehingga stock masih ada...
    +60162318103 atau wassp +60102104403  
  35. Nssb - Mon 11/Mar/2019, 3:42pm
    1- AP Gula utk sewa 19 sen /kg ( trmsk clearance )
    800MT bulanan,
    Tunjuk POF, Compny Profile, time contract dgn AP holder ( bincang )

    2- Gula PRAI siap pack 1kg - Rm 2.46 ( + penghantaran )
    Pack 50kg / Rm2.18 per kg ( lori sendiri,.. ambil digudang )
    Perlu lesen pemborong/lesen dari kpdnkk
    3- Gula CSR siap pack 1kg - Rm2.50 per pack ( penghantaran- tengok tempat )

    019-2104267 Zack  
  36. Boy 129 - Tue 13/Aug/2019, 2:22am
    GULA PRAI READY STOK!!!

    10,000MT

    HUBUNGI EN RAZIB 012-4875944

    PENGHANTARAN DI SEDIAKAN 🚛 🚚  
Page 1   (Total 36 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)