Membekal Barangan Steamboat dan Lokcing untuk Usahawan - Kelantan
Zaki 36 - Fri 4/Nov/2011 7:09am [Last Comment]
Kami menyediakan pelbagai jenis steamboat untuk dibekalkan. terdapat 50 jenis steamboat. dijamin halal. (saya sendiri pun makan steamboat) kami membekal lokcing yang diproses sendiri serta dapur pembakar. kami juga menyediakan kuah untuk lokcing.

Kami juga menyediakan pelbagai barangan lain contoh ikan bilis, keropok ikan, nissan karret (gula melaka). barangan kraftangan.

Kami juga menyediakan servis untuk order barangan dari thailand.

Harga boleh bincang.

Email saya slander_kies@yahoo.com
013 9933354

Niche: Bisnes Steamboat | Bisnes Pasar Malam | Pembekal Keropok
 
1. Mayasaera 2 - Mon 7/Nov/2011, 9:44pm
sape yg berminat u kurus..sila email:
mieza.88@streamyx.com  
2. Muhd Nasir Bin Daud 2 - Wed 9/Nov/2011, 6:12pm
saya berminat.bleh email kat saya.
kuasa_wang@yahoo.co.uk  
3. Azeen - Wed 30/Nov/2011, 4:46pm
saya berminat  
4. Zaki 36 - Tue 13/Dec/2011, 1:47am
sapa2 berminat pasal bisnes steamboat call lah saya  
5. Maizan Muhammad - Wed 21/Dec/2011, 8:52pm
berapa sos steamboat seliter berapa banyak perasa, dan berapa lama boleh simpan?  
6. Zaki 36 - Fri 30/Dec/2011, 2:34am
sos steamboat rebus x ada, cuma ada sos untuk sate ikan bakar dan boleh juga dimakan dgn steamboat bakar

harga RM 55=10 liter ada sos manis and pedas. boleh di simpan selama berbulan2 kalau dlm frozen lg lama tahan.  
7. Anisa Dinis - Sun 8/Jan/2012, 11:37am
salam zaki, saya berminat dengan steamboat ni... boleh saya tahu secara detail lagi untuk mengambil produk ini??

di email saya :

knisa.ibrahim@yahoo.com  
8. Noraini Jalaluddin - Sun 29/Jan/2012, 6:11pm
email saya juga annyenigma@yahoo.com atau call 013-4364259  
9. Norzila 3 - Mon 30/Jan/2012, 2:12pm
boleh emel ke saya,fizla_857@yahoo.com  
10. Pendekar Mustar - Tue 14/Feb/2012, 3:18am
email saya pendekar_mustar91 @yahoo.com  
11. Mohd Khairul 10 - Sat 31/Mar/2012, 8:22pm
email juga kt sy kayroe2001@yahoo.com  
12. Shida 30 - Sat 26/May/2012, 6:55pm
sila emel sy lieda_wawa@yahoo.com  
13. Faridah Husna - Tue 5/Jun/2012, 8:30am
sila email umangbajik@yahoo.com. kat sarawak ada penghantaran tak?  
14. Eddie 33 - Fri 16/Nov/2012, 11:46pm
sila emel sy : jambu_batu30@yahoo.com  
15. Eryna 6 - Wed 24/Apr/2013, 12:27pm
Salam zaki blh email saya secara detail.azny_pk@ymail.com  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..