Membekal Baju Tidur Kanak2 Cotton, Toto Dewasa dan Kanak2, Selimut Cotton (New Design) dan Barangan Bayi
Ummu Ehsan @ Pintar Lestari Sdn. Bhd.
Tue 7/Feb/2012 10:49am [Last Comment]
Salam, saya pembekal dari Kelantan, membekal;
1. Baju tidur kanak2 cotton,
2. Selimut Cotton berspan lembut (new design)
3. Toto Narita (Dewasa dan kanak2)
4. Barangan bayi

Harga istimewa untuk belian borong sahaja. Sesiapa berminat sila emel ke sue_nilofar@yahoo.com untuk catalog dan harga.

Niche: Pemborong Pakaian Kanak2 | Pemborong Pakaian Bayi | Pemborong Cadar Dan Tilam
 
1. Shazalina - Wed 8/Feb/2012, 8:21am
emailkan katalog dan price
syaz_zha@yahoo.com  
2. Ummu Ehsan - Wed 8/Feb/2012, 9:14am
Shazalina, saya dah emel ya, :)  
3. Zul 292 - Wed 8/Feb/2012, 1:29pm
email sy..katalog & harga..
zukct_has@yahoo.com  
4. Idaman 2 - Wed 8/Feb/2012, 2:49pm
email : idamanshop@yahoo.com  
5. Ummu Ehsan - Wed 8/Feb/2012, 2:54pm
Zul 292 dan Idaman 2, saya dah emel ya. Many thanks kerana berminat. :)  
6. Idaharisya - Thu 9/Feb/2012, 3:06pm
Emailkn katalog idaharnida@gmail.com  
7. Izureen - Thu 9/Feb/2012, 4:52pm
emailkan katalog dan harga izureen03@yahoo.com  
8. Nor 173 - Thu 9/Feb/2012, 8:18pm
tolong emailkan katalog dan harga..  
9. Nor 173 - Thu 9/Feb/2012, 8:21pm
darvisza_nissa@yahoo.com  
10. Iryanti - Fri 10/Feb/2012, 12:30am
kepada warga majalah yg baru nak memulakan biz on9 or secara kecila2an kami ada menawarkan perkhidmatan jualan secara borong & dropship pakaian kanak2 bminat email kan ke outletshopkids@yahoo.com  
11. Ummu Ehsan - Fri 10/Feb/2012, 8:21pm
yg terbaru restock di kedai kami ialah SET BAKUL BABY

Set Bakul Baby dengan lebih 30 warna pilihan, boleh pilih sama ada satin atau cotton.

Apa ada dalam set bakul baby??
Set Bakul Baby mengandungi 8 item;
1 bakul besar (bujur atau empat segi) - boleh letak baju2 baby
1 Tilam baby 23' x 33' + sarung beropol
2 bantal tidur 8' x 4' + sarung beropol
2 bantal peluk 12' x 4' + sarung beropol
1 bakul bulat @ bujur bertangkai cantik, bersarung n beropol - boleh letak ubat2, diapers
1 bakul empat segi, bersarung n beropol - boleh letak bedak, toiletteries baby etc
semua bersarung sama motif dan warna samada kain cotton atau satin yang sangat cantik!!

Harga jual:
Full set bakul material cotton RM185
Full set bakul material satin RM205
Kos pos domestik: RM25

Harga Set Bakul Sahaja
(1 bakul besar, satu bakul bujur bertangkai, satu bakul empat segi - semua bersarung + ropol)
Cotton RM110, Satin RM120
Kos pos RM15

Untuk belian borong 3 set minima;
Full set Cotton RM150
Full set Satin RM170

Borong set bakul sahaja 3 set minima; Set cotton RM100
Set Satin RM110

emel sue_nilofar@yahoo.com
hp 019-392 4257  
12. Alyadana - Sat 11/Feb/2012, 3:03pm
email detail ke tuahperantau@gmail.com  
13. Ummi 19 - Sun 12/Feb/2012, 6:01pm
email detail ke lady.morgana03@yahoo.com  
14. Nurelinaakila - Mon 13/Feb/2012, 1:19am
sis emel sy jgk..along_elena@yahoo.com..tq..  
15. Nik 69 - Mon 13/Feb/2012, 10:53am
tlg email kan details k
azufaz@yahoo.com  
16. Muzul - Mon 13/Feb/2012, 8:30pm
emailkan katalog dan price
sh4mb4nd8283@live.com  
17. Fiz Produk - Wed 15/Feb/2012, 1:51am
brminat...email info plz
joinpisang@yahoo.com  
18. Ros 20 - Wed 15/Feb/2012, 11:00am
plz email ke ros5048@yahoo.com  
19. Norashiiqin - Thu 16/Feb/2012, 11:35am
plz email kt sy details... sy berminat... norashiiqin_501@yahoo.com  
20. Ummu Ehsan - Thu 16/Feb/2012, 11:36am
Salam, ribuan terima kasih kepada yang telah membeli dengan kami. Return customer akan mendapat harga lagi istimewa untuk belian seterusnya. Stock baru baju girl Dora, Barbie, Ben10, Spiderman, Naruto masuk sampai. Baju dan seluar.  
21. Rozita Ahmad Rosly - Thu 16/Feb/2012, 2:52pm
email katalog pls
ieta_malie85@yahoo.com.my  
22. Wan Ahmad Nazri - Sun 19/Feb/2012, 1:43pm
email ke wanservices75@yahoo.com  
23. Ummu Ehsan - Sun 19/Feb/2012, 11:59pm
Salam, kami baru publish satu blog khusus untuk jualan borong kami. Harga dari serendah RM3 sahaja. Blog ini baru dilancarkan, masih ada banyak kekurangan dan maklumat asas yang belum lengkap, kami akan update dari masa ke semasa, insya-Allah. Sila ke blog kami http://ehsanborongmall.blogspot.com/  
24. Masdina - Tue 21/Feb/2012, 8:26pm
email: masdina@ymail.com  
25. Famy 2 - Thu 23/Feb/2012, 4:33pm
emelkan katalog n wholesale pricelist kat saya famy1978@gmail.com  
26. Ummu Ehsan - Sat 25/Feb/2012, 11:47pm
Ramai yg bertanyakan harga borong, ada yg serius, ada yang mengacau, macam2 ya manusia ni...:) Produk terbaru saya, MINI Laptop Arab/ Jawi/ English. Yang ini terbuka untuk retail, borong dan juga dropship. Sila emel sue_nilofar@yahoo.com untuk harga dan gambar. Harga amat murah. Kepada yang berminat, sila fikir betul2 , kpd dropshipper, saya hanya mahu yang serius bekerja n bekerja n bekerja...  
27. Ahmadrozi - Sun 26/Feb/2012, 1:52am
emailkan kataloq kat saya sitihaida_83@yahoo.com  
28. Zarina 58 - Wed 29/Feb/2012, 9:51pm
email detail kepada sy .. ri_ena79@yahoo.com  
29. Ctnoor - Thu 1/Mar/2012, 2:34pm
Sy berminat..emaika ke ctnoorlida@yahoo.com
tq  
30. Ummu Ehsan - Fri 2/Mar/2012, 8:30am
Kepada yang meminta katalog, boleh ke web saya http://www.ehsanborongmall.com/. Senarai harga borong ada di situ..  
31. Mas Anira Tasmin 2 - Sat 10/Mar/2012, 7:01pm
tlg emailkan katalog ke email saya. thnx in advance. ainnuriman_79@yahoo.com  
32. Zuraihan 4 - Fri 23/Mar/2012, 2:26pm
tlg emailkan catalog. TQ

zuraihan.ml@gmail.com  
33. Kasih 11 - Tue 29/May/2012, 12:31pm
salam..kedai ktne ye...sy di kuala krai  
34. Eami - Tue 31/Jul/2012, 12:08pm
minta emailkan kepada saya full information.. amaneami@yahoo.com  
35. Rosmawati 8 - Fri 4/Jan/2013, 3:24pm
tlg emailkan katalog ye... rosmatiut@gmail.com  
36. Noor Aini Mohd Noor - Thu 28/Mar/2013, 9:44am
emailkan katalog.. noorainimohdnoor@yahoo.com  

Page 1   (Total 36 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..