Membekal Baju Muslimah Secara Consignment
Umairah 3 - Fri 3/Jun/2011 11:39am [Last Comment]
Salam warga Majalah.com,

Disini saya ingin membuka peluang kepada yang berminat, saya mempunyai koleksi baju muslimah yang eksklusif sesuai untuk dijual pada musim hari raya nanti dan boleh diletakkan di butik2 atau kedai2 anda nanti. Kepada yang berminat boleh berikan email utk saya berikan catalog dan harga. Saya akan berikan harga base, terpulang berapa yang anda nk markup. So kalau anda markup lagi tinggi, lagi byk anda dpt untungnya..

Kenapa tak jual sendiri?
- saya sedang sarat mengandung dan tinggal menunggu hari. dan saya ada 2 bisnes lg yg perlu di handle. So saya buka kepada mereka yang berminat untuk mengambil baju muslimah ini secara consignment (bagi mereka yg mempunyai kedai/butik). bagi mereka yang menjalankan online business, saya jual baju ini secara dropship (anda tk perlu simpan, saya akan berikan gambar utk dipromosikan kepada pelanggan di blogshop/website/online portal anda), bila dh terjual, kami akan poskan terus ke pelanggan anda.

Sekian, terima kasih.

Niche: Program Consignment | Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Tshirt Dan Uniform
 
1. Anne 52 - Fri 3/Jun/2011, 11:45am
berminat..email saya.nzdah@hotmail.com  
2. Nisa Azizan - Fri 3/Jun/2011, 11:55am
sy berminat....sila email kn katalog dan details pada
arisaa.sam@gmail.com  
3. Raziq 2 - Fri 3/Jun/2011, 11:55am
EMEL raziqarrayyan@gmail.com  
4. Ctkat 2 - Fri 3/Jun/2011, 12:08pm
email : ct_kelly@yahoo.com  
5. Izaliza - Fri 3/Jun/2011, 12:09pm
sy berminat...sila emailkan katalog dan detail pada

izaliza09@yahoo.com  
6. Ayu 77 - Fri 3/Jun/2011, 12:13pm
email detail ayu_shafie@yahoo.com  
7. Norzaida - Fri 3/Jun/2011, 12:13pm
saya pun berminat gak. email saya znorzaida@yahoo.com  
8. Fiona 4 - Fri 3/Jun/2011, 12:17pm
saya berminat, bleh emialkan detail kpd hudrichenterprise@yahoo.com  
9. Jariemas - Fri 3/Jun/2011, 12:19pm
Tudung handmade yang exclusive
http://tiadaduanya2011.blogspot.com/  
10. Sai 2 - Fri 3/Jun/2011, 12:43pm
email sy : sal_pt@yahoo.com  
11. Hani 54 - Fri 3/Jun/2011, 12:54pm
emel ke jualajer@yahoo.com  
12. Are Ja - Fri 3/Jun/2011, 1:07pm
emel sy
faiti_izzah@yahoo.com

Sy nak tlg jual secara dropship. TQ  
13. Wati 7 - Fri 3/Jun/2011, 1:13pm
saya berninat boleh email catalog dan harga.saya ada kiosk sendiri menjual pakaian muslimah.saniwati@stramyx.com  
14. Piqapie - Fri 3/Jun/2011, 1:29pm
sy berminat. bole email catalog pada sy?

syafiqashafie@ymail.com  
15. Fadhilah 4 - Fri 3/Jun/2011, 1:37pm
sy berminat juga.blh email kpd sy
dilah_lan@yahoo.com  
16. Nor 72 - Fri 3/Jun/2011, 1:39pm
slm, emel catalog & price: an_nuur22@yahoo.com  
17. Rose Hanif - Fri 3/Jun/2011, 1:41pm
sy berminat juga.blh email kpd sy
mhanif_rose@yahoo.com  
18. Nasriyyah - Fri 3/Jun/2011, 1:49pm
berminat...
sy ada butik...
emel catalog & price: nasriyyah@yahoo.com  
19. Tulip - Fri 3/Jun/2011, 2:20pm
email puteri_inul@yahoo.com  
20. Nor Hafiza Binti Hassan - Fri 3/Jun/2011, 2:49pm
lokasi di mana...sy berminat buat cnsgment
Nor_hafiza84@yahoo.com  
21. Ayu Firzara - Fri 3/Jun/2011, 5:20pm
email saya katalog di : ayufirzara@yahoo.com  
22. Muhamad Idris - Fri 3/Jun/2011, 5:44pm
email sy idris_res@yahoo.com  
23. Putri 11 - Fri 3/Jun/2011, 6:30pm
berminat sila email detail at angelboutiquecollection@gmail.com .tq  
24. Sufri - Fri 3/Jun/2011, 8:14pm
minat jugak..
email cue6055@gmail.com
tq  
25. Basir 2 - Fri 3/Jun/2011, 9:59pm
email saya basirpanji@gmail.com  
26. Umairah 4 2 - Fri 3/Jun/2011, 11:07pm
terima kasih kpd semua yg berminat.. insya'allah saya akan emailkan kepada semua..  
27. Imzamzuri - Fri 3/Jun/2011, 11:17pm
email kepada saya imzamzuri@gmail.com  
28. Farros Yusof - Sat 4/Jun/2011, 8:47am
Assalamualaikum Puan...
Saya berminat.. boleh emelkan saya catalog fazwin78@yahoo.com
terima kasih..  
29. Nurul Husna 2 - Sun 5/Jun/2011, 12:20pm
salam, emailkan pada nana_3906@yahoo.com  
30. Elly Surina - Sun 5/Jun/2011, 5:50pm
Akum..saya berminat ingin dpatkan katalog dari puan.Emailkan pada saya.
ellyrina75@yahoo.com  
31. Azman 93 - Mon 6/Jun/2011, 3:28pm
Peluang untuk menambah pendapatan http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=azmannor  
32. Azura 33 - Mon 6/Jun/2011, 4:07pm
saya berminat,tolong email pd saya juga zaizura_06@yahoo.com.my  
33. Azwa 9 - Mon 6/Jun/2011, 5:05pm
Saya berminat.
Boleh email kan ke :
azwa.little.shop@gmail.com  
34. Iezaliz - Mon 6/Jun/2011, 5:52pm
berminat sila email ke azlizams@yahoo.com.sg  
35. Epol Rider - Mon 6/Jun/2011, 11:15pm
saya berminat nak jadi dropshipper.. :D
boleh email ke epol_rider87@yahoo.com

terima kasih  
36. Shanim80 - Tue 7/Jun/2011, 4:42am
Assalam..saya berminat..email shanim.alattas@yahoo.com  
37. Zamrina Mohammed - Tue 7/Jun/2011, 10:46am
Sila emailkan pada saya katalog n harga. Saya mempunyai kedai di Kuantan. goldminefleet@yahoo.com  
38. Howieana - Tue 7/Jun/2011, 1:20pm
saya bminat utk jd dropshipper..bleh emelkan sy detail..dh_yusof@yahoo.com  
39. Zulkarnain 10 - Wed 8/Jun/2011, 6:39am
berminat untuk dropship..email di teachers_zuwnor@yahoo.com  
40. Zita - Wed 8/Jun/2011, 12:26pm
berminat utk dropship..email di ruzita181@yahoo.com  
41. Fida 23 - Wed 8/Jun/2011, 2:45pm
berminat, minta email saya:
rafidaz@yahoo.com  
42. Ina 10 - Wed 8/Jun/2011, 4:12pm
berminat jga. email anatasia_82@yahoo.com  
43. Shahril 7 - Wed 8/Jun/2011, 10:56pm
salam...
sy berminat....sila email kn katalog dan details pada wshahrilazizul@yahoo.com.my  
44. Ila 73 - Thu 9/Jun/2011, 1:21am
sila email dobimilasuri@gmail.com. TQ  
45. Mohd Jamadil Ikmal - Thu 9/Jun/2011, 10:14am
email sy furqan_prince86@yahoo.com  
46. Hasliza 7 - Thu 9/Jun/2011, 11:54am
sy berminat....sila email kn katalog dan details pada
narisha71@yahoo.com  
47. Nur Aishah - Fri 10/Jun/2011, 2:33pm
Sila emailkan kpd sy di felicia.turan@gmail.com  
48. Farina Azman - Sat 11/Jun/2011, 12:40am
ini email saya
jelita_nfr2018@yahoo.com  
49. Lyanne - Sat 11/Jun/2011, 9:20am
As salam.. saya berminat nak jadi egen consignment..
kedai saya di bentong pahang..
emelkan gambar n detail kepada saya di iesma.ghazalie@gmail.com
tq  
50. Shira Mutalib - Sat 11/Jun/2011, 3:00pm
assalamualaikum..
saya berniaga secara online
emailkn detail gambar n harga di
shira_adam45@yahoo.com
terima kasih  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 107 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..