Khidmat Membaik Pulih Laptop atau Pc - Miri, Sarawak
Ericjong84 - Thu 4/Dec/2014 11:54am [Last Comment]
menyediakan perkhimatan membaik pulih laptop atau pc untuk pejabat atau rumah ...kami sedia membantu dan juga merangkumi services installation networking untuk pejabat baru atau upgrading pejabat..
area sarawak keutamaan di bagi untuk yang di miri sarawak
hubungi 0198352286 - eric jong.

Niche: Bisnes Komputer | Wiring Aircond Plumbing Repair
 
  1. Super 5 - Sat 13/Dec/2014, 5:31am
    Hi saya ada Ram Laptop jenama Infineon model HYB25D256800BT-7 sebanyak 200 keping, klu kamu berminat, sila email sy..terima kasih..  
  2. Barbara Henry 2 - Tue 14/Apr/2015, 5:13pm
    Hai..kepada sesiapa yang ingin repair untuk printer,laptop dan mesin photocopy di area Miri hubungi whatsapp 0145991700,wechat(barb3993)
    Sekian terima kasih...  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..